jures Napisano 14. avgust Avtor Prijavi Napisano 14. avgust Francozi majo totalno vse deklaracije gor 😆 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
NevLado Napisano včeraj ob 13:10 Prijavi Napisano včeraj ob 13:10 A kdo hodi po plin na HR, kjer je boca baje 50% ceneje? Citiraj
FuManchu Napisano včeraj ob 13:48 Prijavi Napisano včeraj ob 13:48 Poznam jih en kup, ki ne hodijo samo po plin. Ponavadi so to tako, ki živijo blizu meje. Citiraj
NevLado Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 18 urami je FuManchu napisal: Poznam jih en kup, ki ne hodijo samo po plin. Ponavadi so to tako, ki živijo blizu meje. Jaz moram zdaj nabavit novo boco, torej čist nov plin in vse... pa glede na to, da grem kar dostikrat do sosedov kampovat... Pa veš, kakšne jemljejo? Plavo boco na INI? 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Nimam pojma kaj. Vem da neke piksne prazne vlačijo dol. Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 7 urami je NevLado napisal: Jaz moram zdaj nabavit novo boco, torej čist nov plin in vse... pa glede na to, da grem kar dostikrat do sosedov kampovat... Pa veš, kakšne jemljejo? Plavo boco na INI? Naše Inine boce sem videl na Hrvaških Ina pumpah. Če imajo te povsod pa ne vem.... 😉 Poguglaj malo.... 🤗🤔 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.