Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Eh, vse skupaj brezveze. Pogledam zneske na računih za leto nazaj in je vse tam okrog 70€. Tole prepucavanje s centi gor pa dol je vse skupaj samo delo za državne računovodje.

Popravljeno od Agerg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne, ni sarkazem, to je feature. Tudi meni malo vibrira, oziroma se trese. Trese se tudi pri vožnji po granitnih kockah. Čeprav, da to ni nič tragičnega, pač trese. To je dejstvo. Sem pred Mazdo bil na VW znamki in mi pri nobenem ni treslo ogledala, pa NI premium. Da te malo pomirim... enkrat sem imel na testu Hondo H-RV, tam pa se je na avtocesti tresla kar prednja havba.  
    • Eh, vse skupaj brezveze. Pogledam zneske na računih za leto nazaj in je vse tam okrog 70€. Tole prepucavanje s centi gor pa dol je vse skupaj samo delo za državne računovodje.
    • Kuhan kostanj, prelit z medom. Božansko!     Samo še mošt manjka...
    • A je to sarkazem? Ker tega nisem pričakoval saj tudi moja astra k z 190.000 prevoženih ni niti enkrat imela kakršen koli problem z vibriranjem špeglov. 
    • Baje da je premium, kako je to možno
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.