Slivka Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami https://www.dnevnik.si/mnenja/odprta-stran/bojkotirajmo-trgovine-hofer-2787720/ Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Jaz v Hofer še v življenju nisem stopil. Tako bo tudi v bodoče. 1 Citiraj
Jest Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 13 minutami je Alex napisal: Jaz v Hofer še v življenju nisem stopil. Tako bo tudi v bodoče. Seveda, ker denar raje neseš makaronarjem …. Ko jebe slovenske proizvajalce Glede članka pa… pomoje je malo napihnjen… Slovenski proizvajalci lahko prodajajo svoje izdelke tudi pod Hoferjevo blagovno znamk… kar se itak že sedaj dogaja… Po drugi strani pa… koliko brandov pa je sploh še slovenskih? Radenska, Union, Laško, Argeta, Kekec, Fructal, Cockta, Čokolešnik, Barcaffe,… 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Hofer je eno navadno skladišče, čist po nesreči spremenjeno v trgovino. Notri se počutim bedno nekako v stilu "hurry up and buy", kar mi niti malo ni všeč. 1 Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 5 urami je Boss napisal: Hofer je eno navadno skladišče, čist po nesreči spremenjeno v trgovino. Notri se počutim bedno nekako v stilu "hurry up and buy", kar mi niti malo ni všeč. "Hofer je eno navadno skladišče". Se popolnoma strinjam. Prav tako je tudi IKEA. Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 7 urami je Jest napisal: Seveda, ker denar raje neseš makaronarjem …. Ko jebe slovenske proizvajalce Glede članka pa… pomoje je malo napihnjen… Slovenski proizvajalci lahko prodajajo svoje izdelke tudi pod Hoferjevo blagovno znamk… kar se itak že sedaj dogaja… Po drugi strani pa… koliko brandov pa je sploh še slovenskih? Radenska, Union, Laško, Argeta, Kekec, Fructal, Cockta, Čokolešnik, Barcaffe,… Zanimivo. 🤔 Sem mislil,da boš kupil cliota, ker je narejen v novem mestu. 😉Denar raje daš japončkom. Ko jebe slovenske proizvajalce.😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.