Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz želim žepkasto vzmetenje in ne želim 30cm ali bolj debelega jogija.

Tudi cone, so za mene nateg. Ne mi rečt, da na conah spi isto človek 190 in 160, prodaja pa se vsem isti jogi.

Meni so top v razmerju cena in kvaliteta.

Napisano
pred 3 urami je godlike napisal:

Jaz želim žepkasto vzmetenje in ne želim 30cm ali bolj debelega jogija.

Tudi cone, so za mene nateg. Ne mi rečt, da na conah spi isto človek 190 in 160, prodaja pa se vsem isti jogi.

Meni so top v razmerju cena in kvaliteta.

Jogi moraš vedno probat. Po možnosti, da ti pustijo, da malo odspiš na njem ali pa,vsaj to, dabti ga  posodijo za domov. 

• Všeč 1
  • Ljubim 2

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Jogi moraš vedno probat. Po možnosti, da ti pustijo, da malo odspiš na njem ali pa,vsaj to, dabti ga  posodijo za domov. 

A to kot v tem filmu 🤪😁?

Napisano

Jaz mam vzmetnico od Slovenska postelja. Pač sem čudak in kupujem slovenske stvari.

• Všeč 2
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Jaz mam vzmetnico od Slovenska postelja. Pač sem čudak in kupujem slovenske stvari.

A pod vsakim pogojem, tudi, če je šrot? A si pozabil, da izdelujejo v Sloveniji tudi avtomobile? Pa greš do konca.😉

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Pa mislim, da sta Slovenska postelja in Meblo daleč od šrot.

Ej no, če pravi Alex, da je šrot mu ne ugovarjaš.:P Drugič pa vzemi nekaj Italijanskega, ker je veliko boljše.

33112_1.png

Napisano
pred 54 minutami je Boss napisal:

Ej no, če pravi Alex, da je šrot mu ne ugovarjaš.:P Drugič pa vzemi nekaj Italijanskega, ker je veliko boljše.

Nisi nič komentiral o "slovenskih" avtih. 🙃 Bi bil 100% zaveden Slovenec , če bi kupil kaj iz Novega mesta.

Napisano

Kdo pa je rekel, da treba biti 100% zaveden.

Najboljši jogi je s konjskimi dlakami, švedski Hästens. Samo pač za tisto ni denarja.

Ti si pač kot anekdota, ki sem jo slišal 1x v Bauhausu.

Se menita 2 pred mano. Kaj kupuješ Armal, vzami Grohe. Nemška kvaliteta. Armal ni več to kaj je bil.

In par dni zatem, grem mimo pip in obrnem par škatl. Par Grohe modelov je blo v Sloveniji narejeni.

In tako smo počasi Armal spravli na manjše marže in propad. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.