Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 56 minutami je Slivka napisal:

A to imajo prav skladišče, da pošta ne bi prispela prehitro? 

Ker pred kakšnimi dvajsetimi leti je pošta načeloma prišla naslednji dan, največ v dveh dneh...

N1INFO.SI

Zakaj traja štiri dni, da pismo, oddano v nabiralnik, prispe k naslovniku?

Jaz sem pred leti dobil z Japonske v petih dneh...eno poceni Casio urco za mali cvenk....ta naša pošta pa...jaz bi kar zaprl podjetje,pa naj trg zregulira,k to ni več normalno....in nonstop dražijo...tud drobne posiljke (pisma ipd.)...

Popravljeno od skritikrt
Napisano

Jaz pa,iz Južne Koreje 25 dni dni, za Naniwa brusni kamed. Na Havajih je tracking nehal delat. 😅

So ga na naši carini odprli, jim ni bilo jasno kaj si neki cigl naročam.

Pa 35 dni, da so iz UK do mene dostavli Benchmade nož. Pa še ni bilo brexit-a. Zmes so ga na carino vozli v Severno Irsko, ker je tam poštno carinsko skladišče. Pa ne pozabit, da ga je naša pošta hotla še v Kozje dostavit.

Pošta je ena loterija.

Napisano

Hja, tudi jaz sem čakal paket iz Napolija (Italija). Pa pokličem tja in vprašam, kdaj bo prišel, gredo gledat sledenje in mi povedo, da je paket ravno na poti iz Bratislave v Ljubljano.

Zdaj jih pa razumi...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.