Tudi jaz sem jo nabavil ob nakupu novega avta, nekaj čez 800 eur z montažo so računali pri Avtotehni Vis v Ljubljani. Po montaži sem jo moral vpisati v homologacijski karton na lastne stroške. Uporabljam jo za prevoz koles, tako jo takrat namestim, sicer pa jo imam v prtljažniku. Dobra zadeva.
Pri prvem priključevanju kabla za luči od nosilca koles sem imel težave, ker vtikač nikakor ni v vtičnico. Sem se že spraševal, če je na nosilcu sploh pravi vtikač ali pa da je vtičnica napačna ... Ker nisem upal nič na silo narediti, sem avto peljal prodajalcu, da pogleda pa tudi njemu ni uspelo, tako sem ga potem peljal na servis. So pogledali in ugotovili, da je vse v redu. Ker so bili priključki povsem novi, je bilo treba vtikač v vtičnici malo bolj na silo zavrtet za 45 stopinj, da se je ustrezno zataknil 😁
Danes pa ena res zgodnja tura. Dokler ni peklensko vroče. So mii naredili kopalci gušte, saj ima morje že blizu 25°C. Že zjutraj jih je polno. Zanimivo, da srečaš že pred sedmo uro zjutraj veliko kolesarjev. 😊
Na moji homuri sta spredaj tudi halogenski žarnici za dnevno luč. A si ju že zamenjal, je težko? Sem malo gledal pa se mi zdi, da je kar malo težko doseči ... Kako zgledata novi žarnici, vse v redu deluje? Razmišljam, da bi ju tudi nabavil ...
Mimogrede, srečno vožjo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.