to je vedno muka, jaz sem ravno dobil pozdrave iz IT, ko smo bili za prvomajske na izletu v Mirabilandiji in Ravenni.....omejitev 50km/h, vozil 60,70km/h, kazen 73€ (ker je pošta iz IT do doma hodila 7 dni sem zamudil opcijo plačila 59€ v prvih 5 dneh :), tako da.....polna kazen pa sicer letna e-vinjeta, tako da imajo kar visoke kazni v IT, bistveno višje kot v AT.....
Kam to pelje? Komunikacija samo z robotom. Jaz raje v vrsti čakam, da plačam, pa s kom še kako besedo rečem. Zavarovanje delam z agentom, da zram še podebatirama. Ej, ljudje, kam to pelje...samo SMS in maili...pa te in une ponudbe od robotov, pa te in une nagradne igre od raznih aplikacij in ponudnikov...
Pri molu me samo popust zanima, ne pa nagradne igre. Petrol sem že pred leti odpikal, v trgovini samo popuste iščem z roboti ne komuniciram...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.