ugregor Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 A je to slu?ajno en tip v BTC mazda salonu, ki je mene vpra?al a neb raje kupil Audija ko sem se zanimal za Mazdo? Eni na ?alost res nimajo pravega na?ina in odnosa..... LP Citiraj
Gelipter Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 Lp...jaz bi pa pohvali na? Avto plus Mazda servis in salon.res so ok.posebej g.Damjan in mojster Patrik.skratka vse ok.lp Citiraj
Slivka Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 Ja, pa ?e ena od g. Bizgeca. V dokaz, da je res tak, ta pravi, z veliko za?etnico... Visoko ?olan. Ker takih izjav ne more dati kar en navaden bizgec... "Morate se zavedati, da je na nekaterih servisih manj znanja, na nekaterih pa ve?." Sem kmet in s hribov doma, pa se ne spoznam prav preve? na te stvari. Ampak meni se zdi, da ?e je nekdo poobla??en serviser, mora poznati vse modele tiste znamke. ?e pa zna samo zamenjati olje in filtre na nekaj najpogostej?ih modelih, potem je pa to priu?eni delavec, ne pa poobla??eni serviser. ?e damo g. Majesu ali pa g. Pelkotu enega deveto?olca, ga bosta v dveh tednih nau?ila, kje in kako se na nekaj najpogostej?ih modelih menja olje in filtre. Pa zato ?e ne moremo govoriti, da je ta deveto?olec poobla??eni serviser. Vsaj za moje pojme, no, ?eprav omenjeni g. Bizgec o?itno misli druga?e. Kot sem ?e napisal, ob takih "pomo?nikih" ?e bolj spo?tujem g. Majesa... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
iceman22 Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 Uh js pa bi pohvalu avto kocjancic in radomlje ki je delal generalko na opel insignia, avto dejansko dela lepse kot prej vse v dogovorjenem roku brez spremembe cene itd. Skratka ful fer avtomehanik ga priporocam... Citiraj www.trziskisladoled.si
B-cool Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 Pohvale g. Pelku (oz. celotni ekipi) za oba servisa, opravljena v tem tednu - zdaj pa upam, da spet redni ?ez eno leto, ampak ?e se ?e kaj poka?e, vem kam ga peljem porihtat Citiraj
yasny Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 Koliko pa ste placali za 2. redni servis, tisti, ki imate Mazda3? Meni so rekli, da je strosek 240? (LJ in CE). Citiraj
Pepo1980 Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 Jaz sem pla?al za drugi servis za Mazdo3 170?... Za Mazdo kao poceni, za 2. servis na Audiju A3 sportback, pa za isti obseg dela 120?, samo toliko za primerjavo. Citiraj
Pepo1980 Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 Eno stran nazaj sem jih pohvalil A-Cosmos BTC 1 Citiraj
samSimon Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 Jst sm pa klo?ar, pa nimam za tolk nov avto, da bi ga mogu na poobla??enga vozt Zato sm izbral mojstra Pelka in njegovo dru??ino in sm zelo zadovoljen, tako z odnosom in kvaliteto opravljenega dela, kot tudi s kon?no ceno. Posebi morm pohvalt tut njegovga Matej?ka, na?ga Turbo lumpija, za vse drobne zastonjske uslugice in pa nadomestn avto.Sprva sem bil mal v dvomih, kot vsaki?, ko menja? servis, ampak na konc vidm, da sm naredu korak na bol?. 3 Citiraj
Jest Napisano 3. marec, 2017 Prijavi Napisano 3. marec, 2017 Eno stran nazaj sem jih pohvalil A-Cosmos BTCJaz sem pa ravnokar tukaj... cakam, da naredijo redni servis na 100.000 km... Sem preprican, da bom lahko spet napisal pohvalo Juretu in Majesu ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 3. marec, 2017 Prijavi Napisano 3. marec, 2017 Jaz pa naslednji teden, manj?i poseg, mazdici niso preve? luknje na cesti v?e? kot tudi ne le?e?i policaji :-) Citiraj
Civic Napisano 3. marec, 2017 Prijavi Napisano 3. marec, 2017 No pa je tudi najina CX 3 obiskala servis v BTC-ju; pred par dnevi sem se dogovoril in jim avto v?eraj zjutraj pustil za servis na 20.000 km. Suma sumarum vse za 5+ (odnos, prijaznost .... ) - ?e oprali so jo in ker ?e ni konec z nizkimi temperaturami so podarili ?e 5l zimskega vitreksa. Citiraj
yasny Napisano 3. marec, 2017 Prijavi Napisano 3. marec, 2017 Eno stran nazaj sem jih pohvalil A-Cosmos BTC Kako si uspel dobiti to ceno, ker ve? ali manj vsi pravijo, da je cca. 250?? Prinesel svoje olje? Citiraj
Jest Napisano 3. marec, 2017 Prijavi Napisano 3. marec, 2017 Sem ze doma ... servis na 100.000 km opravljen... strosek pa 175,86? ... Torej se ena pohvala A-Cosmos BTC, Majesu in Juretu ... pa fantu, ki je posesal avto 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Urber Napisano 3. marec, 2017 Prijavi Napisano 3. marec, 2017 Pozdravljeni, res, res je lepo sli?ati da ste zelo zadovoljni s servisom meni pomeni dober servis ogromno. Vseeno pa me zanima po kak?nih kriterijih ocenjujete servis? Sta to samo cena in prijaznost?Je bil kdo kdaj zraven in dejansko opazoval kaj in kako delajo pri servisu (tudi ?e ni strokovnjak)? LP Citiraj
Jest Napisano 3. marec, 2017 Prijavi Napisano 3. marec, 2017 Pozdravljeni, res, res je lepo sli?ati da ste zelo zadovoljni s servisom meni pomeni dober servis ogromno. Vseeno pa me zanima po kak?nih kriterijih ocenjujete servis? Sta to samo cena in prijaznost?Je bil kdo kdaj zraven in dejansko opazoval kaj in kako delajo pri servisu (tudi ?e ni strokovnjak)? LP Moja ocena temelji na dobro opravljeni storitvi, prijaznosti,... in seveda tudi ceni... Sem pocakal, da je Jure naredil svoje... medtem malo pocvekal z Majesom in tudi z Juretom... Sem ga pa tokrat pustil, da naredi svoje delo in mu nisem "svetil" zraven in gledal pod prste... Sem pa tudi kdaj prej ze prej kdaj pocvekal z Juretom, medtem ko je delal na mojem avtu ... Se pa ne mesam v njegovo delo, ker nimam kaj dosti pojma o teh zadevah ... Vprasam pa kdaj kaksno stvar ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Toma. Napisano 3. marec, 2017 Prijavi Napisano 3. marec, 2017 Bom kar tukaj vpra?al. Imamo koga ki dela na uradnem servisu ali pozna koga, ki dela tam? Bi imel za poiskati eno katalo?ko ?tevilko in seveda ?e pomembneje ceno Citiraj
Scr3am Napisano 3. marec, 2017 Prijavi Napisano 3. marec, 2017 Bom kar tukaj vpra?al. Imamo koga ki dela na uradnem servisu ali pozna koga, ki dela tam? Bi imel za poiskati eno katalo?ko ?tevilko in seveda ?e pomembneje ceno Preprosto zavrti telefon pa vprasi, samo prej ti predlagam da se usedes 1 Citiraj
Toma. Napisano 3. marec, 2017 Prijavi Napisano 3. marec, 2017 Preprosto zavrti telefon pa vprasi, samo prej ti predlagam da se usedes Hehe ja ?e tu ni nobenega bom sou kar osebno na Avtoplus, ampak sem si ?elel prisparati pot cena pa vem da bo za past dol.. Citiraj
Scr3am Napisano 4. marec, 2017 Prijavi Napisano 4. marec, 2017 Sej samo poklices nerabs nic osebno dol hodt . Samo vin stevilko si zapisi Citiraj
tommaazz Napisano 5. marec, 2017 Prijavi Napisano 5. marec, 2017 Fantje zdj bote ?e mene zapalili, da bom svojo mazdo (ki jo dobim kmalu ) vozil v LJ (A-cosmos) na servis...ker bi res rad da nekdo, ki se spozna dobro servisira moj avto. Me pa zanima, ?e pustijo, da pripelje? svoje olje, seveda tak?no, ki mora biti? In pa ali servise na bencinerjih delate na 20.000km ali prej? Hvala za odgovore, komaj ?akam da dobim ?e jaz svojo novo mazdo 3 1 Citiraj
Vaseer Napisano 20. april, 2017 Prijavi Napisano 20. april, 2017 Kaksna je odzivnost A-cosmosa BTC na prijave za servis prek Mazda strani? Citiraj
Z M A J Napisano 9. junij, 2017 Prijavi Napisano 9. junij, 2017 Vceraj sem obiskal LPG mojstra Denisa za redni servis na 20000km in se je ze ponudil da v kratkem po zelo ugodni ceni prestavi sistem v moj naslednji wagen. Super mozakar, vam ga priporocam za LPG zadeve! Danes pa obiskal se dr. Pelka, ki mi je zelo hitro postimal par malenkosti, da sem odrinil proti DE. Oba nasteta sta zame najboljsa in najbolj strokovna za moja vozila! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Freak Napisano 15. september, 2017 Prijavi Napisano 15. september, 2017 Spet morem pohvalit mazda servis v BTC-ju. Sej vem,da bi me popoldanc pri?el ceneje, ampak men je res v?e? tak spro??en odnos, g Majes je res car 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.