Skoči na vsebino

Pohvale servisov - serviserjev

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A je to slu?ajno en tip v BTC mazda salonu, ki je mene vpra?al a neb raje kupil Audija ko sem se zanimal za Mazdo? :)

Eni na ?alost res nimajo pravega na?ina in odnosa.....

LP

Napisano

Lp...jaz bi pa pohvali na? Avto plus Mazda servis in salon.res so ok.posebej g.Damjan in mojster Patrik.skratka vse ok.lp

Napisano

Ja, pa ?e ena od g. Bizgeca. V dokaz, da je res tak, ta pravi, z veliko za?etnico... Visoko ?olan. Ker takih izjav ne more dati kar en navaden bizgec...

"Morate se zavedati, da je na nekaterih servisih manj znanja, na nekaterih pa ve?."

Sem kmet in s hribov doma, pa se ne spoznam prav preve? na te stvari. Ampak meni se zdi, da ?e je nekdo poobla??en serviser, mora poznati vse modele tiste znamke. ?e pa zna samo zamenjati olje in filtre na nekaj najpogostej?ih modelih, potem je pa to priu?eni delavec, ne pa poobla??eni serviser. ?e damo g. Majesu ali pa g. Pelkotu enega deveto?olca, ga bosta v dveh tednih nau?ila, kje in kako se na nekaj najpogostej?ih modelih menja olje in filtre. Pa zato ?e ne moremo govoriti, da je ta deveto?olec poobla??eni serviser. Vsaj za moje pojme, no, ?eprav omenjeni g. Bizgec o?itno misli druga?e.

Kot sem ?e napisal, ob takih "pomo?nikih" ?e bolj spo?tujem g. Majesa...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Uh js pa bi pohvalu avto kocjancic in radomlje ki je delal generalko na opel insignia, avto dejansko dela lepse kot prej vse v dogovorjenem roku brez spremembe cene itd. Skratka ful fer avtomehanik ga priporocam...

www.trziskisladoled.si

Napisano

Pohvale g. Pelku (oz. celotni ekipi) za oba servisa, opravljena v tem tednu - zdaj pa upam, da spet redni ?ez eno leto, ampak ?e se ?e kaj poka?e, vem kam ga peljem porihtat :prstgor:

Napisano

Jaz sem pla?al za drugi servis za Mazdo3 170?... Za Mazdo kao poceni, za 2. servis na Audiju A3 sportback, pa za isti obseg dela 120?, samo toliko za primerjavo.

Napisano

Jst sm pa klo?ar, pa nimam za tolk nov avto, da bi ga mogu na poobla??enga vozt :) Zato sm izbral mojstra Pelka in njegovo dru??ino in sm zelo zadovoljen, tako z odnosom in kvaliteto opravljenega dela, kot tudi s kon?no ceno. Posebi morm pohvalt tut njegovga Matej?ka, na?ga Turbo lumpija, za vse drobne zastonjske uslugice in pa nadomestn avto.

Sprva sem bil mal v dvomih, kot vsaki?, ko menja? servis, ampak na konc vidm, da sm naredu korak na bol?.

Napisano

Eno stran nazaj sem jih pohvalil :) A-Cosmos BTC

Jaz sem pa ravnokar tukaj... cakam, da naredijo redni servis na 100.000 km... Sem preprican, da bom lahko spet napisal pohvalo Juretu in Majesu ... ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jaz pa naslednji teden, manj?i poseg, mazdici niso preve? luknje na cesti v?e? kot tudi ne le?e?i policaji :-)

Napisano

No pa je tudi najina CX 3 obiskala servis v BTC-ju; pred par dnevi sem se dogovoril in jim avto v?eraj zjutraj pustil za servis na 20.000 km. Suma sumarum vse za 5+ (odnos, prijaznost .... ) - ?e oprali so jo in ker ?e ni konec z nizkimi temperaturami so podarili ?e 5l zimskega vitreksa.

Napisano

Eno stran nazaj sem jih pohvalil :) A-Cosmos BTC

Kako si uspel dobiti to ceno, ker ve? ali manj vsi pravijo, da je cca. 250??

Prinesel svoje olje?

Napisano

Sem ze doma ... servis na 100.000 km opravljen... strosek pa 175,86? ...  :vesel:

Torej se ena pohvala A-Cosmos BTC, Majesu in Juretu ... pa fantu, ki je posesal avto  :jupiii:  :notworth:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Pozdravljeni,

res, res je lepo sli?ati da ste zelo zadovoljni s servisom meni pomeni dober servis ogromno. Vseeno pa me zanima po kak?nih kriterijih ocenjujete servis? Sta to samo cena in prijaznost?

Je bil kdo kdaj zraven in dejansko opazoval kaj in kako delajo pri servisu (tudi ?e ni strokovnjak)?

LP

Napisano

Pozdravljeni,

res, res je lepo sli?ati da ste zelo zadovoljni s servisom meni pomeni dober servis ogromno. Vseeno pa me zanima po kak?nih kriterijih ocenjujete servis? Sta to samo cena in prijaznost?

Je bil kdo kdaj zraven in dejansko opazoval kaj in kako delajo pri servisu (tudi ?e ni strokovnjak)?

LP

Moja ocena temelji na dobro opravljeni storitvi, prijaznosti,... in seveda tudi ceni... Sem pocakal, da je Jure naredil svoje... medtem malo pocvekal z Majesom in tudi z Juretom... Sem ga pa tokrat pustil, da naredi svoje delo in mu nisem "svetil" zraven in gledal pod prste... Sem pa tudi kdaj prej ze prej kdaj pocvekal z Juretom, medtem ko je delal na mojem avtu ... Se pa ne mesam v njegovo delo, ker nimam kaj dosti pojma o teh zadevah :) ... Vprasam pa kdaj kaksno stvar ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Bom kar tukaj vpra?al. Imamo koga ki dela na uradnem servisu ali pozna koga, ki dela tam? Bi imel za poiskati eno katalo?ko ?tevilko in seveda ?e pomembneje ceno :)

Napisano

Bom kar tukaj vpra?al. Imamo koga ki dela na uradnem servisu ali pozna koga, ki dela tam? Bi imel za poiskati eno katalo?ko ?tevilko in seveda ?e pomembneje ceno :)

Preprosto zavrti telefon pa vprasi, samo prej ti predlagam da se usedes :)

Napisano

Preprosto zavrti telefon pa vprasi, samo prej ti predlagam da se usedes :)

Hehe ja ?e tu ni nobenega bom sou kar osebno na Avtoplus, ampak sem si ?elel prisparati pot :) cena pa vem da bo za past dol..

Napisano

Fantje zdj bote ?e mene zapalili, da bom svojo mazdo (ki jo dobim kmalu :) ) vozil v LJ (A-cosmos) na servis...ker bi res rad da nekdo, ki se spozna dobro servisira moj avto. Me pa zanima, ?e pustijo, da pripelje? svoje olje, seveda tak?no, ki mora biti? In pa ali servise na bencinerjih delate na 20.000km ali prej? Hvala za odgovore, komaj ?akam da dobim ?e jaz svojo novo mazdo 3 :)

• 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Vceraj sem obiskal LPG mojstra Denisa za redni servis na 20000km in se je ze ponudil da v kratkem po zelo ugodni ceni prestavi sistem v moj naslednji wagen. Super mozakar, vam ga priporocam za LPG zadeve!

Danes pa obiskal se dr. Pelka, ki mi je zelo hitro postimal par malenkosti, da sem odrinil proti DE.

Oba nasteta sta zame najboljsa in najbolj strokovna za moja vozila! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Spet morem pohvalit mazda servis v BTC-ju. Sej vem,da bi me popoldanc pri?el ceneje, ampak men je res v?e? tak spro??en odnos,  g Majes je res car :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Delal hišo iz nule.  Je odvisno, s čim in kako delaš. Sam sem na primer zidal s porotherm 38, ne pa z modularcem in 30 zid. Pa je pol ceneje z modulom. Zid ostane za vedno, vse ostalo adaptiras. Če sam delaš, je ugodno. Drugače so roke dražje od materiala... Roman bi lahko napisal... 
    • povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.