Skoči na vsebino

Pohvale servisov - serviserjev

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tudi iz moje strani pohvala za serviserja Pelka. Porihtal mi je klimo na ?estici, ki me je zafrkavala 2 meseca. Priznam, da sem ?el skepti?en do njega, vendar je tip res profi. Poleg tega mi je bil v?e? super odnos do strank, si je vzel ?as. ?e po urejenosti delavnice vidi?, da se zna it zadeve in da ve kaj dela. Sigurno se ?e vrnem.  :notworth:

Napisano

Spet morem pohvalit mazda servis v BTC-ju. Sej vem,da bi me popoldanc pri?el ceneje, ampak men je res v?e? tak spro??en odnos,  g Majes je res car :)

x2

Napisano

Jaz moram tudi pohvalit mojstra Simona, dr. Pelka, ki mi je ugodno in hitro opravil redni servis na avtu in prvi? v ?ivljenju sem menjal tudi olje menjalnika :)

Vsekakor moram pohvalit tudi mojstra Vene Denisa, ki pa je obvlada? za LPG podro?je in mi je iz A3 v 3-ko BMW prenesel sistem, obenem pa je bila ?e cene zelo ugodna. LPG sistem niti ni bil "njegov" oz. podjetja s katerimi sicer on dela, pa je vseeno poskrbel da mi vse deluje optimalno.  :vesel:

Kmalu za mojo 3-ko sem poskrbel, da je LPG sistem vgradil tudi v drugo 3-ko, tokrat Mazdino 1.4 motor in tudi da deluje idealno.  :ouje:

?e razmi?ljate o vgradnji avtoplina ali pa imate z obstoje?im sistemom te?ave, vas res prosim, ne hodit do maza?ev (po mo?nosti z zlatarskimi cenami), obi??ite Denisa, ki je poleg strokovnih znanj tudi vedno pripravljen prisko?it na pomo? ter se o mojih besedah prepri?ajte na lastne o?i.  :prstgor:

Za la?ji kontakt pa tule sta tule gsm-ja obeh na?tetih:

- Avtopelko d.o.o. 041 667 335

- Vene Avtoplin (mojster Denis - 051 712 355)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Danes se je LPG mojster Denis izkazal na mojem avtu na neplinskem podro?ju in sicer kot klasi?ni mehanik in kasneje tudi avtoli?ar, ko mi je med drugim pobarval vratno tapeto, da bo enako lepa kot ostale. Res sem mu hvale?en, ker me nikoli ne zavrne ali odpravi s kakim izgovorom. :)

V nadaljevanju pa se AMZS enoto Sempeter, ki so mi na podlagi clanstva opravili hiter test vitalnih zadev. Izredna prijaznost in hitro opravljeno! Priporocam! :)

post-185-0-62662900-1510080873_thumb.jpg

• 3 tedne kasneje...
Napisano

V?eraj opravil redni letni servis za 9 let uporabe moje M6. Servis opravljen na A-Cosmos Mazda BTC. Izredno zadovoljen z odnosom, ceno.....avto prejel opran in o?i??en tudi znotraj, prejel popust 20% na material in 30% na delo, kon?ni znesek 178,00 ? (filtri, olje, dolivanje teko?in, nastavitev prednjih ?arometov - xenon, zamenjava amortizerjev zadnjih vrat (petih) to je bilo na vpoklic, se vidimo sigurno prihodnje leto.

Napisano

V?eraj opravil redni letni servis za 9 let uporabe moje M6. Servis opravljen na A-Cosmos Mazda BTC. Izredno zadovoljen z odnosom, ceno.....avto prejel opran in o?i??en tudi znotraj, prejel popust 20% na material in 30% na delo, kon?ni znesek 178,00 ? (filtri, olje, dolivanje teko?in, nastavitev prednjih ?arometov - xenon, zamenjava amortizerjev zadnjih vrat (petih) to je bilo na vpoklic, se vidimo sigurno prihodnje leto.

Si predstavlja?, kak?en bi ta servis ?ele bil, ?e ne bi imeli nad seboj g. Bizgca?

Mene ravno zaradi tega mineva veselje do originalne servisne mre?e. Ko ti mo?akar pove, da "je na ve?jem servisu ve? znanja, na manj?em pa manj", ti je hitro jasno, da je bolje, da gre? drugam. Mislim, daj tamle g. Majesu eno deveto?olko, pa jo bo v 14 dneh nau?il na najosnovnej?ih modelih menjat filtre, sve?ke in olje. Ampak to ?e vedno ni poobla??eni serviser, prej priu?eni delavec.

Potem sva pa z g. Bizgcem imela ?e enkrat en dialog, pa mi pove, "da sploh ni panike, ?e ni poobla??enega servisa v Novi Gorici, saj je Silux v Ajdov??ini, tako, da Mazde ne bodo obstale." Mislim, ?e te pa nekdo, ki ho?e biti nek ?ef, po?ilja v neMazdine trgovine po neoriginalne rezervne dele - potem ve?, koliko je ura.

Tako da, vsa ?ast in kapo dol pred g. Majesom, da pod takim nadrejenim, kot je g. Bizgec, tako dobro vodi svoj servis...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Tak servis z original oljem plus olje v menjalniku sem naredil za pol tega zneska. Res sem pa sam delal.

Torej si polovico pla?al "samo" v svojem ?asu ;)

Napisano

Torej si polovico pla?al "samo" v svojem ?asu ;)

Ne, polovico je pla?al s svojim ?asom, svojo gara?o, svojim orodjem, svojim gorivom in ?asom za nabavo materiala, svojim... ... ...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Ne, polovico je pla?al s svojim ?asom, svojo gara?o, svojim orodjem, svojim gorivom in ?asom za nabavo materiala, svojim... ... ...

Pa Robert je poleg dobil se eno leto mobilne pomoci MES... pa vpis servisa v DSK... in redni servis ne pomeni samo menjave olja in filtrov ...  :ph34r:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Eh, da ti ne za?nem o MES... Ni vredna, da jo pes po??ije!

Jaz sem ze dvakrat koristil v zadnjih 15 letih ... pa nisem imel problemov ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

No januarja imam na svoji 6 servis,zadnji v garanciji,pa me zanimajo izku?nje s servisi v Prekmurju....se pa ni problem zapeljat do MB npr. Cene so pa baje na poobla??enih servisih iste...v Avstriji je baje nekaj dra?je ( Peternel Avstriji. Radgona).pa ni va?na toliko cena kot kvaliteta.

Lp jani

Napisano

Servis ni samo in le menjava olja,filtra....pa pla?a? pa gre?.Eni so mi na servisu se pante na vratih namazali..eni pa se masten volan pustili. toliko o tem

Lp jani

• 6 mesecev kasneje...
Napisano

Kaksen teden nazaj sem odpeljal ocetovo mazdo 6 na ASP servis Jesenice, zaradi popravila s strani zavarovalnice (parking). Ker imajo svojo striharijo in ker  sem do sedaj vedno imel pozitivne izkusnje s tem servisom, saj sem tudi svojo bivso belo 6ko tam strihal sem se tudi sedaj odlocil za isti servis in mi niti malo ni zal. Takoj ko sem prisel sem se v treh minutah zmenil za termin in glede nato, da mi ni pripadalo nadomestno vozilo so mi brezplacno posodili novega megana gt line 2018 s 30k km. Barvali so sprednji in zadnji odbijac, zadnja desna vrata in pa zadnji desni bok. Na sticiscu zadnjega boka in odbijaca se je ze nekaj let nazaj zacela delati rja in sem jih prijazno prosil, ce bi se tudi to dalo zrihtati in so brez problema se to zadevo sanirali. Med odstranjevanjem zadnjega odbijaca so naleteli na zelo "naglodane" kable od parkirnih senzorjev in so tudi vse kable lepo na novo prelotali. Na sprednjih desnih vratih je bila ena zelo majhna vdrtina in ko sem jih vprasal, ce bi se tudi to dalo zrihtati so rekli, da bojo videli kaj se da naredit. Ko sem prevzel avto sem opazil, da so tudi to vdrtino porihtali, kljub temu, da tega ni bilo na delovnem nalogu s strani zavarovalnice. Za piko na i so ga pa se posesali, oprali in pa sprednji okvir za tablico so zamenjali, ker je bil star ze malenkost pocen. Zelo profesionalen, korekten in pohvale vreden odnos... Tako kot se za uradni servis spodobi.

Napisano

Pelka, mojstra Simona moram pohvalit, ker mi je zelo ugodno postimal tesnilo glave motorje in tudi poiskal mojstra za odlomljen vijak. Totalni podvig ta vijak :(

V nadaljevanju sem opravil tudi plinski servis in sicer pri Aljazu; Avtocona, Cajhen, Dol pri Ljubljana. Fajn poba in sicer dober prijatelj pokojnega Denisa za LPG.

Napisano

Pelka, mojstra Simona moram pohvalit, ker mi je zelo ugodno postimal tesnilo glave motorje in tudi poiskal mojstra za odlomljen vijak. Totalni podvig ta vijak :(

V nadaljevanju sem opravil tudi plinski servis in sicer pri Aljazu; Avtocona, Cajhen, Dol pri Ljubljana. Fajn poba in sicer dober prijatelj pokojnega Denisa za LPG.

A ni Aljo?a ta v Avtoconi? Ker sem tudi sam pri njem servisiral tastovega Foresterja na LPG :)  Je pa kar mojster za te zadeve

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Mojstra Pelka moram pohvalit. Sem bil pri njem zaradi menjave zavornih plo??ic, pa je samoiniciativno po?timal ?e par drugih zadev. Ma?ek in pol!  :ouje:

Napisano

Cajhna v Dolu lahko tudi jaz le pohvalim. Zelo profesionalno in po?teno mi je rihtal (oz. zadnjih nekaj let ohranjal pri ?ivljenju) biv?o Vectro. Le delavnice se ne sme? ustra?iti ob prvem obisku :lol:

• 1 mesec kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Sicer ni serviser, pa? pa nam dobro poznani zavarovalni?ki mojster in danes mi je naredil odli?no polico za Hyundaja.  :jupiii:

Govora je seveda o Marku Ferlinu, ki vam z veseljem pomaga sestavit odli?no zavarovalno polico, dobite ga na gsm; 031 209 143.  :prstgor:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.