Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem podložke menjal, ko sem kupil avto pa ni pomagalo. Kot sem napisal furaj dokler gre. Sej drugega itak ne ostane :)
-
Dobro, ti si pač imel nesrečno roko pri izbiri. Veš tisto, ko je polna vreča p.., ti oa izvečeš k.... 😊 Kolega iz Venezie ima na svoji 6-ki,dizelci, prevoženih že 376000 (je trgovski potnik za glasbila). Moj mehanik recimo, ki je bil mehanik na Avto plus Ko na Mazda oddelku pa nasprotno pravo, da če jo redno vzdržuješ, ni neke frke.ob vsakem rednem servisu je med drugim potrebno pritegniti injektorje. To je največkrat težava, da gredo bakrene podložke in je potem štala. Pa na večini uradnih servisov tega baje ne delajo. Kaj oa voziš sedaj, če ni raka skrivnost. Namreč, nisem zasledil, da si kje omenil novo pridobitev? 🤔
-
pa še to odmična, če ti jo rihta mehanik al pa servis stane preko 1000€...."pod pultom" cena kompleta 380€, glavo sem imel na srečo celo,.. če bi bila počena je cena nova 2200€ Se pravi tesnilo glave, ketne, odmična, odročniki, druga tesnila, čiščenje sesalnega kolektorja, komplet vse tekočine itd,.. se prav generalni "rebuild" me je prišel 2300€. Pri mojem mehaniku bi dal fix cca 4000€ pohvala mehaniku, ki je sam od sebe popravil zvočnik ki je hreščal in mi zamenjal lučko pri menjalniku :) avto je bil v Horjulu vsega skupaj 10dni,..kar je izjemno hitro s tem, da je šla glava na brušenje in test. Je pa rekel, da ni kaj za pazit pri dizlu, ko se začne jebat se pač jebe,.. samo furaj dokler gre
-
Ko sem pred prodajo avto peljal v Horjul k mehaniku na popravilo (dela na Mazdi v LJ ta mehanik) je rekel, da je mazda dizel med najslabšimi in najbol sfaljenimi motorji(spisek vseh težav je bil kar presneto dolg). Pa je rekel, da niti pod razno jo ne bi imel. Pol sem ga vprašal kaj pa mazda bencinc ? Je rekel ne ker so pa prelene in nikamor ne gredo Se pravi se mehanik mazde izogiba na daleč lol p.s: v delavnici je imel 3 mazde dizel z počeno glavo, je rekel da na mesec popravi 3,4 s to napako. Aja pa odmično sem imel fadirbano kljub temu, da je kao že popravljena verzija je rekel, da to je tudi od 2015 letnika naprej isti jajc 😂
-
Majster. Kar @Tilen5 vprašaj, če je zmogel toliko km naredit.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.