Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
10. Lahko si sin ali pa hčerka po poklicu. Ustvariti nekaj finančnega dejansko ni ravno merilo uspeha v življenju. Ker najbolj mi je bila všeč izjava nekoga, ki je rekel, da je vse ustvaril iz nič... prvi milijon mi je podarila mama.
-
Ma to je za zapor in to vsaj tri mesece... ker očitno edino to izuči.
-
Kaj pomeni, da nekdo v življenju nekaj ustvari? 1. da je bil 40 let priden delavec v javnem ali zasebnem podjetju in ustvaril premoženje z viškom plače (recimo cca 200.000€) 2. da je podedoval kup zemljišč in jih nekaj prodal (recimo cca 2.000.000€) 3. da je olastninil nekoč družbeno podjetje in ga danes prodal (recimo cca 2.000.000€) 4. da je v pravem trenutku kupil kojne in jih v pravem trenutku prodal (recimo cca 2.000.000€) 5. da nakupuje stanovanja in jih oddaja (recimo cca 2.000.000€) 6. da je vpliven direktor občinske uprave, kupuje nezazidljiva zemljišča in jih spreminja v zazidljiva (recimo cca 2.000.000€) 7. da je lastnik podjetja, ki javni upravi prodaja poceni zanič pisarniški material (recimo cca 2.000.000€) 8. da je zadel na lotu (recimo cca 2.000.000€) 9. da je obrtnik s.p. vodovodar, brez delavcev (recimo cca 200.000€) Verjetno si imel v mislih take pod 1. in 9.
-
Kar se tankanja bencina tiče, grem najraje na Shell in sicer mi je najbližji na obrobju Komende, tam imajo še vedno 95 oktanca E5, MOL me je razočaral s prehodom na E10. Raje se peljem malo dlje, v obeh smislih najprej tja tankat in kasneje z večjim dosegom.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.