Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V soboto sem jo spravil na zasne?eno gozdno pot, kjer sem tudi nasedel. Po kak?nih 15 minut matranja, da bi speljal iz luknje je avto crknil. Ne v?ge ve?, ?eprav ne izgleda ni? narobe z njim. No, in potem sem se peljal z avtovleko :)

Napisano

V soboto sem jo spravil na zasne?eno gozdno pot, kjer sem tudi nasedel. Po kak?nih 15 minut matranja, da bi speljal iz luknje je avto crknil. Ne v?ge ve?, ?eprav ne izgleda ni? narobe z njim. No, in potem sem se peljal z avtovleko :)

Ra?ke ?ume majo tudi grbine. Drugi jo pa raje kam na toplo pelji.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ra?ke ?ume majo tudi grbine. Drugi jo pa raje kam na toplo pelji.

Vbistvu ni bilo toliko grbin, kolikor je bilo snega. Sicer je pa celi cajt na toplem, tak da se ne sme preve? razvadit :)

Sicer pa dober scenarij za kaki horror film. Gozdna pot, dosti snega, na pot prekucnjeno drevo, nasedel avto, hitro mra?enje in prehod v temo ter drevo nedale? stran, okoli katerega gorijo sve?e, ker se je ena punca na njem lansko leto obesila.

post-6662-1358819874_thumb.jpg

Napisano

Pozdravljeni

Lansko leto sem predelal mojo Mazdo MX-3 na elektri?ni pogon in sedaj jo preizku?am.

http://mazdamx3ev.wordpress.com/

http://mazdamx3ev.wordpress.com/2012/12/27/koncno-video/

Letnik 1992 Model GS, prej je bil not 1,8 V6! BTW ?e vedno ga imam, lahko ga tudi dam za 100?.

Torej imam menjalnik s precej kratko 5to prestavo. Mislim, da je razlike med 4to in 5to samo za 500rpm. Seveda pa je V6 mlin?ek razvil najve?jo mo? pri cca 6000rpm.

Elektromotor pa zdaj pri 3000rpm razvije 160Nm in pri 3500rpm najve?jo mo? 50KW. Ampak pri hitrosti nad 120/h mu zmanjkuje sape, ker pri 4500rpm navor ?e pade na 70Nm in ni dovolj kW!

Rad bi povi?al peto, da bi lahko vzdr?eval navor in povi?al hitrost avta. Ali ima kdo izku?nje katero 5to lahko prestavim na moj menjalnik?

Zadaj imam plehnat pokrov in ?e ga snamem bi moralo bit preprosto sneti 5to, ubirnik in sinhron... samo rad bi vedel iz katerega avta bi se mi spla?alo kanibalizirati 5to .

LP

Arber

Napisano

Pozdravljen!

Rabi? dalj?i menjalnik, se pravi od 323 V6 ali pa Xedosa ali 626, ki imajo 2.0 oz. 2.5 V6 motorje in precej dalj?e menjalnike kakor 1.8 motor. :)

Bi bilo pa smiselno, da za tole tvojo makino odpre? samostojno temo, ker se sli?i kot zelo zanimiv projekt. :prstgor:

Upam, da kdaj tudi v ?ivo poka?e? tole svojo mojstrovino. :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

-Zamenu sprednji le?aj

-Dal obnovit obe zadnji zavorni ?eljusti +nove plo??ice

-Nafilu akumulator

-Namontiru manjkajo?e za??itne plastike in troblo :P ( sam mi trobla ?e zmer ne dela :angry2: zgleda da bo treba mal zmert s in?trumentom)

zdaj pa upam da do servisa nobenga stro?ka ve? :D

Napisano

?e en terenc. :jezicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

S par dnevno zamudo ji nalepu vinjeto 2013. :party0035:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Bratrancu je prekopala travnik. :harhar::harhar:

Napisano

Bil v Ivan?ni gorici oziroma nekje v bli?ini in pri obra?anju na parkplacu zadel stebri?ek z sprednjim odbija?em :angry: Evo pa bo spet MitjaMB mel malo li?arskega dela, jaz pa par ? manj :P

Napisano

Bil v Ivan?ni gorici oziroma nekje v bli?ini in pri obra?anju na parkplacu zadel stebri?ek z sprednjim odbija?em :angry: Evo pa bo spet MitjaMB mel malo li?arskega dela, jaz pa par ? manj :P

kr mal pocaki se :) po zimi pa zrihti :)

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

V?eraj sem jo kasko in obvezno zavaroval in izkoristil 20% popust, hvala Tina. :ouje:

Pri?paral krepkih 350?, zato sem ?e mikro zavaroval, pa je ?e vedno blo cnej kot ?e bi samo sakerja. :jupiii:

• 3 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.