Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Meni tudi ni? ne piskajo. Jih ima? prav obrnjene?

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Napisano

Hudi? je v podrobnostih, ... tiste gumice pri straneh nisem imel namontirane. Zve?er sem jo, preizkusim pa danes.

Ontopic; Porajsal feltno :wacko:, sem pa? mal ?ir?i, kot sem bil ...  :ne vem:

Napisano

Vztrajnik, lamela in pa potisna kosara... Koliko je tanjsa denarnica ? :D Kaj pa potisni lezaj ?

Napisano

Vztrajnik, lamela in pa potisna kosara... Koliko je tanjsa denarnica ? :D Kaj pa potisni lezaj ?

Zaenkrat 385 cekinov.  Vztrajnik obnovljen 200?  komplet sklopke LUK 185? (Nem?ija) . Potisni le?aj je na lameli (bolje poglej)  :lol:

Napisano

Men je pr prej?nem avtu (volvo s60) jebu vztrajnik ?e bi ?el v zamenjavo set sklopka+vztranjiik bi bil ob 650funtov XD + delo

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Men je pr prej?nem avtu (volvo s60) jebu vztrajnik ?e bi ?el v zamenjavo set sklopka+vztranjiik bi bil ob 650funtov XD + delo

Sej tuki je tud taka cifra,cca 750? + delo. Sam jaz sem iskal kje dobit najceneje in sem dobil v Nem?iji komplet sklopko s po?tnino za 185? in obnovljen vztrajnik za 200?. (Obnavlja jih v Cerkljah)

Napisano

Jaz sem dal za komplet sklopke za Mazdo ?voh 60?.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Dizli so pa? drugo poglavje :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pod komplet mislis lamelo in kosaro? Za mazda 6 pride cca. 180e brez potisnega lezaja :)

Napisano

Lamela, ko?ara in potisni le?aj. Za dizle so cene tega nenormalne.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Poslovil sem se od M6 ter pozdravil novo CX7 :):( Ki pa je nazalost ali mogoce na sreco ze pristala na izrednem popravilu po 4 dneh :( 

Napisano

hvala lepa, Dizel ja. Nabavu od dilerja, hvala bogu :) Bo placal stroske popravila, tk da sreca v nesreci :) Stoji pa avto zdej pri Mazda Skornsek Velenje. 

Nism mislu da stane ta ku..va cev 550e, pa mal dela pa olje pa se nebare za 800e na racunu :S 

Ampak ok, se zgodi:D, upam da se ne ponovi vec kaj takega. 

Napisano

Uff 330kkm to pa je lepa kilometraza za sklopko. Upam da bo meni tolk zdrzala, mam trenutno 260kkm, se mi pa zdi da se ze malo vztrajnik slisi.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kupil nove odbija?e in jih dal barvati

Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk

Napisano

Pred nekaj dnevi..... za??itil Mazdico pri TRI KRONE :rispekt: :rispekt:  odnos ?ista petka :prstgor: . Avto zdaj malo bolj vsran... ko te?e ven  ... 

Menjal olje pri Pelkotu.... odnos pa tak-tak :(

Zamenjal menjalno ro?ico z IL.Motosport in stopalke :ouje: 

Nove gume Hankook, nove zavorne obloge - vse...

Bi ?e kaj... pa denarnica ne pusti :ph34r: (ampak prsti me pa srbijo  :blink: )

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.