Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Opravil 6 redni servis. Pa so mi nalili nek aditiv in zdaj mi BC ka?e 0,5l manj?o povpre?no porabo pri enaki vo?nji.

Bo?!

Napisano

Opravil 6 redni servis. Pa so mi nalili nek aditiv in zdaj mi BC ka?e 0,5l manj?o povpre?no porabo pri enaki vo?nji.

Bo?!

Kak?en? A ve? mogo?e?

Napisano

Sem pozabil. ?e ne poglej na Avtoplusu kp ima reklamo na pultu. Pi?e, da Mazda priporo?a ta aditiv.

Ok... bom pogledal.

Napisano

Ej za ta aditiv reklamo sem tudi jaz videl plakat na mizi v KP ime+830 al neki tazga je oznaka. Lahko pogledam jutri ko peljem avto na vpoklic.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Ej za ta aditiv reklamo sem tudi jaz videl plakat na mizi v KP ime+830 al neki tazga je oznaka. Lahko pogledam jutri ko peljem avto na vpoklic.

Jaz danes nisem imel ?asa. Dej vpra?aj, ?emu slu?i ta ?auba oz. koktail in kam se to vlije in zakaj je dobra?

Napisano

Jaz danes nisem imel ?asa. Dej vpra?aj, ?emu slu?i ta ?auba oz. koktail in kam se to vlije in zakaj je dobra?

Ok, upam da ne pozabim XD

Napisano

Ej...daj tudi mene zanima..kaj je tooo...?e ne bom jaz poklical g.?.Damjana na mazda servis kp.

Napisano

Aditiv je Tunap. Sam na mizi imajo reklamo za injektorje. Tunap 984 oz Tunap 974. Naj bi zmanj?evalo porabo. Sem tudi pogledal novo mazdo zelo u?e?na v ?ivo.

Napisano

Sem pa prasu dobis bojda tudi aditiv za u tank nalit in ful priporoca mazda.

Napisano

Sem pa prasu dobis bojda tudi aditiv za u tank nalit in ful priporoca mazda.

Hm, oni marsikaj priporo?ajo a ?e pomaga je pa drugo vpra?anje.

Napisano

Nisem spra?eval sam ime sem pogledal na servisu ker je folk tukaj gor spra?eval. Za 0.5l majn porabe an BC bi se skor spla?al :D

Napisano

16?

Ha ha ha - to je 12L nafte, da prisparas 0,5 na 100. Sva?ta res.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

To je bolj, da ti ??istiinjektorje. Osledica je zato manj?a poraba. A ni lepo, da ti pije manj?... cena ni va?na, va?en je filing, ko koga vozi? in stalno gleda na ra?unalnik in se ?udi porabi.

Napisano

?e je to za 20000 km potem je vredu, ampak dvomim, da je tako!

Napisano

To je bolj, da ti ??istiinjektorje. Osledica je zato manj?a poraba. A ni lepo, da ti pije manj?... cena ni va?na, va?en je filing, ko koga vozi? in stalno gleda na ra?unalnik in se ?udi porabi.

:)

Pol rabis se une magnetke za manjso porabo

?e je to za 20000 km potem je vredu, ampak dvomim, da je tako!

Razen ce ne vlivas po 0,5dcl na tank ne more biti, ampak da 0,5 dcl naredi tako razliko, potem poslusajte Labija, celo flaso notri da bo zrl 2L manj :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ampak to ni ?e vse. Stem pridobi? ve?jo mo? motorja in posledi?no bolj?e pospe?ke :) Zdaj trga gate kot, da bi vozil 300 konjev :)

Dobro jutro, kofe pijem

Napisano

Ampak to ni ?e vse. Stem pridobi? ve?jo mo? motorja in posledi?no bolj?e pospe?ke :) Zdaj trga gate kot, da bi vozil 300 konjev :)

Dobro jutro, kofe pijem

Dobro jutro vsem... tudi kapu?ino pijem.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Da ne odpiram nove teme...   Ljudje, pazite na otroke in kaj gledajo po internetu. Ker nekatere objave so prav kriminalno dejanje.   Pride k meni sin, da bi rabil kalijev nitrat, pa mu ga v trgovini niso hoteli prodati. Ga vprašam, kaj mu pa bo, pa mi sin pokaže posnetek, kako nekdo zmeša kalijev nitrat, žveplo in oglje, to da v kartonast tulec, prižge in ustvaril dimno zaveso. Potem pa z motorjem pripelje skozi to zaveso, na drugem posnetku so se odprla vhodna vrata pa se je ven kadilo kot iz kakšne vesoljske ladje v filmih in podobno. Pa bi tudi sin nekaj snemal in pri tem uporabil dimno zaveso. Pa mi še razlaga, da oglje (1,5 kg) je pobral kar iz peči in ga zdrobil, žveplo (1 kg) je dobil v kmetijski za 10€, edino kalijev nitrat mu še manjka. In rabil bi ga 7,5 kg...   Meni pa po možganih melje in melje in mi ne da miru.    Saj na tistem posnetku lepo pokaže vse te stvari in kako jih lepo zmeša, pa nasuje v tulec od toaletnega papirja, nato pa prižge z vžigalnikom, ampak meni ta kalijev nitrat ni in ni dal miru. Pa da žveplo kuriš in potem vdihavaš tisti dim...    Pa se malo "sprehodim" po internetu in na Wikipediji odkrijem, da je tole zgoraj v bistvu recept za črni smodnik...   Zdaj si pa predstavljajte, da bi mulcu uspelo dobiti še kalijev nitrat in bi mi doma namešal 10 kg črnega smodnika in ga prižgal brez vžigalne vrvice, kar na direktno z vžigalnikom...
    • Eto, za Twinga nabavil zimske gume Falken pri GuneNa Dom. So ravnoprav sveže a niso Japonske ampak Poljske, verjetno delane v isti tovarni kot Sava in še katere... 
    • Meni je to tudi malo mimo. Me pa vsakič malo stisne, ko vidim, da določene osebke, ki svojim ostarelim staršem kupijo ali jih prepričajo, da kupijo vozila kot so Tesla Y ali podobni SUV z 500 ali več konji zaradi varnostnih sistemov. To govorim za take osebe, ko se že na daleč vidi, da njihove kognitivne sposobnosti niso več zadostne. Zadnjič sem na skoraj praznem parkirišču videl Staro mamo okrog 80, kateri je hčerka kupila nek BMWjev Behemoth. Starka je bila popolnoma preobremenjena. Ko sta zapuščali parkirišče je voznica naredila 6 točkovni obrat, ker jo je bilo strah koga rukniti, čeprav je imela vzadaj vsaj še 4m.
    • Zato pa sem nekje pred kratkim napisal kako je brezveze, da delajo elektrikarje s pospeški od 0 do 100 v 5 sekundah in 500 konji,po drugi strani pa prevozijo komaj do 500km.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.