Jaz pa tebe petič, da poveš, kakšna državna izdaja je to?
Če bi se pernati tajno sestajal z vodkarji in kaj rovaril proti Sloveniji (recimo kaj takega,kot recimo, da bi se dogovarjali, da podpirajo vodkarje ali kake podobne neumnosti), bi seveda uptavičeno zazvonil alarm.
Podobno kot ti.😉
In ti sigurno veš, da jemlje 10%? Za njega ja, pa ravno tako ni nič oprejemljivega razen kokodakanja in važenja dveh bab. A zdej je pa to kr resnica in edino prav je, da se gre na sodišče pa bo vsak dokazoval kaj je na stvari.
Mi je pa smešno, da nekje boš dal roko v ogenj za politika, na drugi strani bi pa kr linč brez sodbe izvedel.
Mene hočeš za besedo držat pa te že petič isto sprašujem, kako bi reagiral, če bi Holob se takole sestajal z nekimi Izraelci in bi jih uporabljal za vpliv na volitve? Ne upaš si odgovorit, ker je odgovor tak kot ga ves čas namigujem. Tko, da please ne zdaj igrat neko objektivno persono.
Če koga skrbi glede teh židov bo tole predvsem problem puklastega. Sploh, če bo bil mandatar in bo zadeva šla v kazenski postopek. Bo enako kot za časa Jankovića in Janše ter njunih nepojasnenih rabot. Pa bo spet treba novo vlado iskat al pa predčasne volitve.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.