Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 minutami je Matick napisal:

Ne, Verovskova

To pa nisem jaz. Je pa še en v LJ, samo nima zlatih feltn :) 

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ko imaš isto pot in parkiraš na istem parkirnem mestu kot žena. 😊IMG_20241118_090116.jpg

• Všeč 7
  • Ljubim 1

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Ko imaš isto pot in parkiraš na istem parkirnem mestu kot žena. 😊IMG_20241118_090116.jpg

A nisi še dal na zimske 

Napisano
pred 49 minutami je NevLado napisal:

A nisi še dal na zimske 

To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske. 

Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 

Napisano

@Alex - lohk trdiš, da ni tako, ampak men 6-ka zgleda dosti lepše. Zdej me pa lahko vsi popljuvate, I don't care.😜

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Boss napisal:

@Alex - lohk trdiš, da ni tako, ampak men 6-ka zgleda dosti lepše. Zdej me pa lahko vsi popljuvate, I don't care.😜

Meni tudi, še vedno. A nekako  raje vozim cx30. Oziroma, tako bom rekel. 

Za vsakdanja skakanja po mestu mi je bolj pri srcu cx30. Če skočim do Ljubljane, velikokrat vzamem 6-ko. Ko grem na smučanje, grem raje z cx30. Je vi#ja spodaj. 

Verjetno stvar dneva in počutja , katerega izberem tisti dan. 

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 10 minutami je Boss napisal:

AMPAK samo tista 6-ka, katera NIMA sank na strehi! :)

• Haha 4
  • Ljubim 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 2 minutama je Z M A J napisal:

AMPAK samo tista 6-ka, katera NIMA sank na strehi! :)

Vidiš, cx30 jih nima. 😊

• Jezen 1
  • Ljubim 2

• 1 mesec kasneje...
Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

Sam ena ima dinozaver motor, druga pa podhranjen motor.... 🤣

Jebi ga... :nevem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
    • Baje, da bo 75" oled. Vmes bosta tudi dva sedeža. Me zanima, koliko časa bodo še tračili te tač skrine noter, za vse, klimo, radio... Po novem bodo gledali pri ocenjevanju varnosti ful to za varnost. Tako,da tej potujoči ekrani ne bodo dobili več kar zlepa 5 ****. 🤗
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.