Deeyan Napisano 31. marec Prijavi Napisano 31. marec 10 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Sem se spomnil slikat šele tik pred koncem. No, bolje pozno kot nikoli... 4 1 Citiraj
Shrek Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Samokolnica tud plava...v kombinaciji z mešalcem in mazgo? 2 Citiraj
skritikrt Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april Da ne bomo samo slike "opedenanih" Mazd kazali😄 Včeraj smo v bližnji okolici raziskovali,kje so še zanimive poti za sprehode z psom,pa da je v bližini reka,potok ipd...pač za poletne sprehode in ohladitve štirinožca...in smo z našo "črnuhico" malce "ofroudali"...po takih blatnih jamah čez polja in visoko travo...gor in dol...je draga samo začudeno gledala😅 In,ker nas ni pustila na cedilu v blatu,sem jo danes za nagrado pošteno opral in preobul v letne pnevmatike(nisem slikal). In sem tudi ugotovil,da še ni taka panika za nakup novih zimskih pnevmatik,ker imajo stare še 6,25-6,27mm profila...za eno sezono še bodo,pol pa "adijo". 5 Citiraj
FuManchu Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Pred eno uro je Tilen5 napisal: Heinz Ketchup? Tesnilo odšlo v večna lovišča. Že novo gor😁 6 Citiraj
ignacij Napisano sobota ob 14:53 Prijavi Napisano sobota ob 14:53 (urejeno) Petarda se je vrnila iz morja, sem jo mogel takoj oprati. Popravljeno sobota ob 14:53 od ignacij 9 1 Citiraj
Z M A J Napisano nedelja ob 06:29 Prijavi Napisano nedelja ob 06:29 @Ignacij, upam da je niste namakali v slani vodi, ko si napisal IZ morja, hehe 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano nedelja ob 10:29 Prijavi Napisano nedelja ob 10:29 4 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Netopirjeva streha zahteva nekaj vzdrževanja in podmazovanja, tudi tesnila. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.