Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e je podatek to?en naj bi imela kondenzatorje za shranjevanje energije pri zaviranju. Verjetno bo to namenjeno bolj polnjenju elektri?nih porabnikov, ker dvomim, da bo bil zraven ?e kak?en elektromotor :ne vem:

Ja za porabnike ja. Obljubljajo do 10% ni:-) jo porabo :-) ...poudarek na DO :-)

• 3 tedne kasneje...
  • Odgovori 575
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Tale je s Facebooka (Mazda DE)

Objavljena slika

Sicer se pa jutri zacne Motoro Show v Moskvi, kjer bo predstavljena... in slike bodo preplavile internet :) ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Prve slike ze curljajo :)

Notranjost:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Zunanjost:

Objavljena slika

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png

Napisano

kon?no je spet ro?na postavljena na voznikovi strani :bravo:

Na za?etku je bilo to toudi meni malce sme?no ampak sem se navadil, sploh ker je tako la?ji dostop do sredinskega predal?ka, ki ga non stop odpiram (daljinc za rampo, telefon, kartica itd.).

Je pa res, da za "ro?na party" je pa nerodno postavljena, ?e je pri sovozniku.

Druga?e pa bolj kot gledam slike opa?am, da tole ne bo glih revolucija v oblikovanju ampak le evolucija. Mi pa notranjost ni preve? v?e?, ker se ?edalje bolj utaplja v nekem "audi/bmw povpre?ju" neizvirnega oblikovanja. Tud volan izgublja neko prepoznavno samosvojost ampak je ratal enak kot ga majo druge znamke.

33112_1.png

Napisano

Je pa res, da za "ro?na party" je pa nerodno postavljena, ?e je pri sovozniku.

Se pa sopotnik mogoce bolj varno pocuti, ce ima rocno bolj pri roki :jupiii::aaaaa:

Druga?e pa bolj kot gledam slike opa?am, da tole ne bo glih revolucija v oblikovanju ampak le evolucija. Mi pa notranjost ni preve? v?e?, ker se ?edalje bolj utaplja v nekem "audi/bmw povpre?ju" neizvirnega oblikovanja. Tud volan izgublja neko prepoznavno samosvojost ampak je ratal enak kot ga majo druge znamke.

Zato je pa vsec ljubiteljem VAG.. vsaj po komentarjih na drugih forumih sodec :) ...

lp

Thomas

image.png

Napisano

se vedno dalec najboljsa notranjost mazde 6 (vsaj po mojem okusu)

rahlo spartansko, super pregledno in enostavno sportno

Objavljena slika

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Meni pa tale moja (kot na gornji sliki) ni v?e?, ker je malo preve? Fordovska, alla Mondeo npr. :blush:<_<

Labi, a tvoja je bila ?ist brez opreme (volan pa ro?na klima - zdele gledam), verjetno je samo simboli?na slika. :hohoho::jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

jap ta je moja na sliki...zakon, veliki gumbi za ventilacijo, okrogli, ne mores falit

ta zdajsnja pa mi ni vsec, sam kaj ces, lepo in brez tezav (knock knock) pobira kilometre

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Kot ka?e ho?jo za?et nek bolj presti?ni "look" prodajat. Nekomu (tradicionalistom) bo to verjetno v?e?, nam pa ne preve?, ker ravno te bolj ?portni izgledi armatur so bili tudi prodajni adut. Zdaj pa avto zgleda na ven zelo dinami?no, da ne re?em celo rahlo ?portno, na vznoter pa kot en audi - ne vem sam men se tole mal tepe med sabo, ker ?e bi rad imel audija bi kupil Audija.

Pa ko bi vsaj vzeli design A6 ali pa A8 ne pa iz A4 - mah kr neki v glavnem.

33112_1.png

Napisano

Predstavitev Mazde6 na Motor Showu v Moskvi >>

lp

Thomas

image.png

Napisano

Kon?na verzija nove M6-vsaj meni zelo v?e?na notranjost (?eprav gr?a kot pri moji :jezicek:

-sprednji del- vsaj na slikah in v videu nikakav (prevelika "?e?ka" maska") in ni niti blizu briljantnemu prvemu delu prototipa

stranska silhueta v?e?na

zadnji del spet nikakav.

Splo?ni prvi vtis: ocena 3,5 <_<

Napisano

Veliko vprasanje je, kaj je namesto displaja v modelih za smrtnike? Ta na slikah bo kaka GTA navi ali podobno, ali bo grd velik radio ali kaj, klima pa spodaj da jo z lupo isces in dol gledas???

v cx-5 je radio z displejem, sam navi ne dela..drugac pa je isto kot na tej sliki.. notranjost je ista kot pri cx-5 edino osvetlitev tipk pri spodnjem delu je bela..cx-5 ma oranzno...

www.trziskisladoled.si

Napisano

Veliko vprasanje je, kaj je namesto displaja v modelih za smrtnike? Ta na slikah bo kaka GTA navi ali podobno, ali bo grd velik radio ali kaj, klima pa spodaj da jo z lupo isces in dol gledas???

Ce bo tako, kot je pri CX-5, potem je vse enako... Tudi, ce nimas navigacije... Torej nastavljas vse lahko preko touchscreena... Radijo, nastavitve, vklop/izklop raznih elektronskih pomagal...

Mazda 6 se od studijskega modela Takeri kar precej razlikuje... sploh notranjost je popolnoma drugacna ...

Na levi Takeri, na desni pa danes predstavljena Mazda 6:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Na zunaj so sicer linije podobne... ampak je Takeri veliko bolj "futuristicna" ...

lp

Thomas

image.png

Napisano

Dobro, boste dejali, saj Takeri ima tudi veliko masko.Res je, ampak je lepo skladna z lu?mi in ?e posebej z delom odbija?a,,kjer so meglenke ali dnevne lu?i.Pa tudi re?a spodaj je glih prav velika.Pa pogled ima bolj srep, Mazda6 pa...no, ne vem, tak "korejski", kot da je slu?ajno Mazdin logo gor prilepljen.

Bo?no silhueto so dokaj dobro obdr?ali.Kaj pa zadnji del? Poglejte si Takeri in Mazdin.

Pa izpu?ne cevi enega in drugega.Pa lu?i in ?udno odprtino okoli zadnje tablice?

Upam samo, da bo v ?ivo to izgledalo lep?e. ?e bo tak kot CX 5, ki je meni osebno zelo grd avto za razliko od CX 7, ki mi je ?e vedno najlep?i mestni"terenec", bodo ,verjamem, izgubili ?e tiste navdu?ence, ki so kupovali

Mazde 6 zaradi lepe zunanjosti, ?portne notranjosti in pa? nekaj druga?nega.

Napisano

mnjah mnjah... in to bi naj zdej bilo to <_<

notranjost je ok... razen tistega ?udnega volana in pa ro?ne spet na levi strani... tu se poraja bolj vpra?anje, ?e je tist hebel ?e sploh potreben? Eni proizvajalci imajo za to en tak li?en gumbek :rolleyes:

zunanjost je kar tako nekaj... ne ti? ne mi?

ma sej ne re?em... je lepa. Ni pa to nek prese?ek, ki pade takoj v o?i, kot so to do sedaj vse ?estice pri izzidu

Napisano

Moje mnenje je, da je nova M6 pre?la v rang Audija A6, Bmw-ja 5...Vpra?anje je tudi koliko jih bo na na?ih cestah (napram zadnjem modelu) saj je avto po dol?ini izredno velik 4,86m pa tudi kon?na cena zna biti precej vi?ja in pa ?e ena velika napaka kot ka?e ne bo 5 vratnega modela. Sicer pa je po mojem okusu avto prevelik kot sem ?e nakazal v za?etku tega teksta.

Napisano

Moje mnenje je, da je nova M6 pre?la v rang Audija A6, Bmw-ja 5...Vpra?anje je tudi koliko jih bo na na?ih cestah (napram zadnjem modelu) saj je avto po dol?ini izredno velik 4,86m pa tudi kon?na cena zna biti precej vi?ja in pa ?e ena velika napaka kot ka?e ne bo 5 vratnega modela. Sicer pa je po mojem okusu avto prevelik kot sem ?e nakazal v za?etku tega teksta.

Menda bo karavan krajsi... Pri meni potem ne pride v psotev... ker sedanja sestica mi glih za glih pase v garazo :) ... sicer je se malo fore... ene 20 cm ... Itak je pa trenutno meni bolj vsec CX-5 ... in ce ne bo kaj hudega vmes prislo, bo naslednje leto menjava :) ...

lp

Thomas

image.png

Napisano

Mislim, da bi Mazda ?e zdavnaj morala naredit serijo 9, ki bi ?la nekako v ta rang, 6-ka naj pa ostane v tem segmentu kot je bila ?e 1. generacija. :bravo::rolleyes:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

And now the question - cena?

Na to bomo pa se en cajt morali pocakati... Se to ni znano, kdaj se bo zacel prodajati ... :blush:

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.