Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To, ja. Saj teorijo vsi poznajo in bi teste naredili. Uveljavljanje pravil v praksi je pa... No, v bistvu je pri marsikom ni... In ?e je zraven ?e te?ava s psiho, je ?e toliko manj upo?tevanja pravil v praksi. Da je pa zraven ?e BMW ali pa Audi... :hudicek:

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Men se tud zdi, da med bemvejci mas tud normalne, medtem ko z audiji so vecinoma vsi zivcni

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Po mojih opa?anjih Bimmerji ?e niso tako grozni,zadnje ?ase vsaki?,ko na AC vidim Audija mislim,da snemajo novo epizodo transporterja,

Pokojni dr. Rugelj bi verjetno zadevo opravi?il z besedami, da je pa? za volanom Paraolimpijca (en krogec manjka do prave olimpijade) nek nevroti?ni brzostrelec, ki si je prvi? v ?ivljenju omislil neko dra?je vozilo, seveda na max. trajajo? fafing, da bo ravno do smrti enkrat dejansko njegova last. In temu primeren je na?in vo?nje, da zavlada prometu ter na ta na?in kompenzira pomanjkanje na drugih podro?jih.   <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Je pa zanimivo da od nem?ke svete trojice (Audi, BMW in Mercedes) so samo lastniki me?k z naskokom najbolj normalni.

In ravno prej?njo soboto, ko sem bil na AC sem mislil, da sem na?el normalnega kvazi olimpijca s ?rnim A6, ki je na zo?anju (dva zo?ana pasova zaradi del) lepo vozil za tovornjakom s hitrostjo 95km/h. No glej ga sem si mislil kon?no normalen in tako naju prehiti nekaj vozil po levem pasu nakar kvaziolimpijcu "pukne" film in se vr?e na levi pas ter se postavi v?tric s kamionom in tako vztraja naslednjih 8km do konca zo?anja ter tako ne pusti nobenemu ve? naprej.

Se pravi, ?e ne more bit agresivni bedak je pa? prepri?an, da mora bit bedast cestni ?erif.

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Video je iz drugega foruma (ni moj posnetek) ... prikazuje pa bedaka na biciklu... in ce bi tisti s Picassojem bil le malce nepozoren, bi pocilo... in kdo bi bil kriv? Nic me ne bi cudilo, ce bi policija odlocila, da je delna krivda tudi na vozniku avtomobila ...  :ph34r:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Imam te?ave. Imam te?ave, ker nisem Slovenec.

Tipi?ni Slovenci baje ob nedeljah jedo govejo ?upo in si ?elijo, da sosedu crkne krava. Jaz osebno nisem ?astilec goveje juhe, saj iz dneva v dan sre?ujem goveda v druga?nih situacijah in na druga?nih polo?ajih in si tako niti pod razno ne ?elim, da bi me ?e ob nedeljah iz kro?nika gnjavil kak vol... Kar pa se sosedovih krav ti?e, moram pa odkrito priznati, da ?e sosede komaj da imam, nih?e od njih pa nima krave, tako da sem ?e po defoltu obsojen, da Slovenec nikoli ne bom mogel biti... Vedno bolj pa opa?am, da imajo tipi?ni slovenci telepatske sposobnosti. Naj takoj tudi priznam, da jaz takih sposobnosti nimam, medtem ko ve?ina Slovencev obvlada telepatijo do potankosti. Kako to vem? Precej ?asa prebijem na cesti za volanom v avtu. In opa?am, da nih?e ve? ne uporablja smernih kazalcev, smernikov, ?migavcev ali kakorkoli ?e imenujete tiste lu?ke na va?ih avtomobilih, ki se jim zdijo nepomembne, predvsem pa nepotrebne saj namero, kam ho?ejo zaviti, sporo?ajo ostalim udele?encem v prometu s pomo?jo telepatije. ?vigajo zdaj levo zdaj desno, menjajo vozni pas, se vklju?ujejo v promet, prehitevajo, vse brez smernikov. Jaz, reve?, ki sem ne-Slovenec in telepatsko nesposoben, pa se lahko le dobrim zavoram, hitrim refleksom in varstvu Nekoga tam zgoraj lahko zahvalim, da sem ?e ?iv.

serviser.gif

Napisano

Piz** tole pa je sranje,  upam da ni bilo nikomur ni?, voznika pa da so pilicaji dobili in da ga zaprejo za dolgo ?asa. Res mi ni jasno kako se gre nekdo kaj takega, in izgovori da je pomotoma narobe zapeljal so meni res totalno blesavi, ?eprav sem ?e videl rikverciranje po LJ obvoznici in podobno res ne bom nikoli razumel kaj enim zadogaja v glavi da se gredo take stvari.

Napisano

Ja u Lescah so ga sele ustavl!! pa to cist trezn! pa dej pizda povsod mas 100m table  pa vkljucit se mors kr v desno stran!!! Ko nemors tega dojet??? Ce pa zeeee nekak ceprov nevem kko bi loh, ampak recmo, da se nategnes pa gres v nasprotno smer pa dej pizda ustav se przgi use 4 pa obrn glede na to da ni odstavnega pasu. Ta boga zenska ma pa baje samo roko zlomleno. Na posnetku se tud vid policijski kombi z luckam.. no medtem ko so tega majmuna lovil so ustavlal oz. preusmerjal promet in je potem se nekdo policistko zbil. Ampak na sreco se je use mirno koncalo.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/gorenjska-avtocesta-zaradi-prometnih-nesrec-med-lescami-in-lipcami-zaprta-v-obe-smeri.html

Napisano

Poleg tega je prevozil dva tunela v nasprotni smeri, kjer gorijo rde?e lu?i. Se pravi je ?el ?e 2x ?ez rde?o - tud to bi morali pri?teti h kazni.

Ampak kakorkoli ?e, ?e damo na stran kretena, ki je vozil v kontra smer, me je zmotilo reagiranje te nesre?ne ?enske. Ni? ji ni zakrivalo pogleda ampak se je umaknila ?ele ?isto zadnji trenutek. Kaj je sploh gledala, na cesto verjetno ne, ker bi opazila, da ji gre nekdo nasproti. Potem pa reagiranje, ki je popolnoma napa?no - mislim, da bi res bilo potrebno pod obvezno uvest za vse voznike trening varne vo?nje in si upam trditi, da bi vsaj za 10-15% zmanj?ali ?tevilo nesre?.

33112_1.png

Napisano

Poleg tega je prevozil dva tunela v nasprotni smeri, kjer gorijo rde?e lu?i. Se pravi je ?el ?e 2x ?ez rde?o - tud to bi morali pri?teti h kazni.

Ampak kakorkoli ?e, ?e damo na stran kretena, ki je vozil v kontra smer, me je zmotilo reagiranje te nesre?ne ?enske. Ni? ji ni zakrivalo pogleda ampak se je umaknila ?ele ?isto zadnji trenutek. Kaj je sploh gledala, na cesto verjetno ne, ker bi opazila, da ji gre nekdo nasproti. Potem pa reagiranje, ki je popolnoma napa?no - mislim, da bi res bilo potrebno pod obvezno uvest za vse voznike trening varne vo?nje in si upam trditi, da bi vsaj za 10-15% zmanj?ali ?tevilo nesre?.

Teoretik in action :-)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ahh dvomim, da bi to kaj pomagalo. Vsi smo tudi naredili prvo pomo? pa tri ?etrt folka niti osnov ne pozna... kaj ?ele, da bi bil nekdo ponesre?en pa bi potreboval nujno pomo?...

Napisano

Saj to je to... vedno zagovarjam, da bi morali vsi brez izjem obnavljati znanje tako iz prve pomo?i kot iz ZVCP-ja, kot seveda pregled pri medicini dela na vsakih 10 let. Tu bi lahko ?e dodali ?VV. Ampak ne po zlatarskih cenah, temve? z minimalnimi stro?ki, da bi dejansko bil dan signal, da je to res v skrbi za pove?anje varnosti na cestah.

33112_1.png

Napisano

Tukaj je se posnetek z druge kamere, kjer prikazuje drugo nesreco, kjer je bila psokodovana policistka... kot je videti, je v civilnem vozilu in je kar naenkrat zavil na prehitevalni pas ... 

pa se en posnetek nadzorne kamere pred nesreco:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Negativno!

Na tistem predoru v kontra smeri NI semaforja in NI nobene rde?e lu?i.

In predor je samo eden...

serviser.gif

Napisano

Res je... predor nima rdece luci ... 

Dropbox-20151105-192323.jpg

lp

Thomas

image.png

Napisano

Tukaj je se posnetek z druge kamere, kjer prikazuje drugo nesreco, kjer je bila psokodovana policistka... kot je videti, je v civilnem vozilu in je kar naenkrat zavil na prehitevalni pas ... 

A jaz ne?esa ne dojamem ali kaj? Spredaj vozi policijski avto brez lu?k, nekdo ga dohiti in policijski avto zavije (brez ?migavcev) za kur?evo  zdravje/brezveze na prehitevalni pas in preseka pot vozilu zadaj?!? Nato pa ?ele pri?ge lu?ke (ok, to razumem, zaradi vozil zadaj). Se pravi je policistka sama povzro?iteljica nesre?e? 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.