Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

No jo boš lahko po dravju povprašal, pa še kakega strokovnjaka bosta imela na dosegu.

Napisano

Doma povem ženi, kaj se je zgodilo in kako se mi ta teden vleče, pa žena odgovori:

- "Tebi se teden vleče? Pomisli, kako se bo njej vleklo, ko bo hodila na bus za v službo..."

Moram pa tukaj pohvalit svojega šefa. Šele zdaj, ko premišljujem za nazaj, sem postal pozoren na eno pomembno malenkost. Ko sem ga po telefonu poklical in mu rekel, da sem imel prometno nesrečo, je bilo prvo vprašanje: "In kako je s teboj?" Šele potem, kaj je s tovorom in nazadnje kaj je s kombijem.

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 10 urami je Slivka napisal:

Za krono vsega - ženska dela v isti bolnici kot jaz...

Potem ti je lahko jasno da ne ve s kom ima opravka in da ne pozna pravil o prometu ter da je prilezla na pozicijo brez truda da bi prej sedela za volanom in poznala osnovni bonton

pred 10 urami je samSimon napisal:

No jo boš lahko po zdravju povprašal, pa še kakega strokovnjaka bosta imela na dosegu.

Kot prvo priporočam da povprašaš še ali je veganka, gretovka in podobne novodobne neumnosti ter da ni nomofobna kardašianka. 

Da ne bo zgodba enaka kot je bila v Obrovcu : 

pred 3 minutami je Slivka napisal:

Doma povem ženi, kaj se je zgodilo in kako se mi ta teden vleče, pa žena odgovori:

- "Tebi se teden vleče? Pomisli, kako se bo njej vleklo, ko bo hodila na bus za v službo..."

Moram pa tukaj pohvalit svojega šefa. Šele zdaj, ko premišljujem za nazaj, sem postal pozoren na eno pomembno malenkost. Ko sem ga po telefonu poklical in mu rekel, da sem imel prometno nesrečo, je bilo prvo vprašanje: "In kako je s teboj?" Šele potem, kaj je s tovorom in nazadnje kaj je s kombijem.

In kaj je tu čudnega?

Zadnje leto je moderno da se kardašianke namerno zaletavajo in jamrajo kako jih posiljujejo da si lažje izborijo pozicijo oziroma boljše delovno mesto ter da imajo precenjeno nemško sveto trojico.

Pa veliko taksistov ti lahko pove da jih izsiljujejo na različne načine in jim jamrajo kako jih gre slabo in da je kriza, v resnici pa tipe molzejo na vse mogoče strani, drugim pa skačejo po glavi in jih odrivajo v kolikor niso bogati.

Napisano
pred 14 urami je Boss napisal:

Ah pa sej to je klasika... sploh če je karambol, ko je ženska kriva. Še nisem slišal, da bi katera priznala krivdo.

Niso se navajene one zariniti v rit nekomu. Pol so pa zmedene....

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano

Mah žal živimo v dobi, ker se take stvari dogajajo na dnevni bazi vsepovsod...folk poizkuša prevračat krivdo na vse druge...

Smo bili ravno včeraj na malici na burgerju in tam ob naročilu dobi vsak svoj lokator al kako se že reče tisti vibrajoči zadevi, ki te pokliče na prevzem..

Pa dobi sodelavec burger s slanino, naročil je pa brez slanine, drug sodelavec pa res dolgo dolgo nič. Pa gresta vprašat če je vse ok in tista bejba tam suvereno "ja ste zamešala med sabo lokatorje"... JA PA KRISTUS JEZUS, če bi zamenjala lokatorje bi OBA dobila burger ampak pač napačen, tako ga je dobil pa samo en.... A je res tako težko rečt lej sori, zabrklali smo, mal bo trajal.. NE, je bilo boljše PROBAT prevalit krivdo na način popolnoma nelogičnega in nerealnega scenarija :lol::rispekt:

In prej se bomo s tem nekateri sprijaznili, boljše nam bo. Tiste ki to delajo jim je pa že itak ravno... žalost

Napisano
pred 7 minutami je NevLado napisal:

Mah žal živimo v dobi, ker se take stvari dogajajo na dnevni bazi vsepovsod...folk poizkuša prevračat krivdo na vse druge...

Smo bili ravno včeraj na malici na burgerju in tam ob naročilu dobi vsak svoj lokator al kako se že reče tisti vibrajoči zadevi, ki te pokliče na prevzem..

Pa dobi sodelavec burger s slanino, naročil je pa brez slanine, drug sodelavec pa res dolgo dolgo nič. Pa gresta vprašat če je vse ok in tista bejba tam suvereno "ja ste zamešala med sabo lokatorje"... JA PA KRISTUS JEZUS, če bi zamenjala lokatorje bi OBA dobila burger ampak pač napačen, tako ga je dobil pa samo en.... A je res tako težko rečt lej sori, zabrklali smo, mal bo trajal.. NE, je bilo boljše PROBAT prevalit krivdo na način popolnoma nelogičnega in nerealnega scenarija :lol::rispekt:

In prej se bomo s tem nekateri sprijaznili, boljše nam bo. Tiste ki to delajo jim je pa že itak ravno... žalost

Ali pa vsakega takega-tako mal prtisnat okoli.....😉

Napisano

Ko tole berem, me ima, da si še na moped montiram nosilec za lopato...

Stara garda bo že vedela, o čem se gre...

• Všeč 1
  • Haha 3

serviser.gif

Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

vsaka čast za takega šefa, malo je takih!

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 7 urami je Deeyan napisal:

vsaka čast za takega šefa, malo je takih!

To je normalen šef. Imam tudi sam takega hvala bogu:rispekt:

N7rRRL1.jpg

Napisano

Saj... Kaj naj bi drugega? 

Avto je pustil tam, ko je prišel nazaj, ga ni blo. Jaz bi tudi prijavil krajo...

Napisano

Danes pa...

Ma, samo to bom napisal: največja nevarnost v prometu so avtomobili, ki vozijo hitreje, kot lahko njihovi vozniki mislijo...

• Všeč 2
  • Ljubim 1

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Tole se pa zgodi, ce se mora tovornjak/hruska na hitro ustavit :)

image.jpeg

Vir: https://9gag.com/gag/aGz4dKZ

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Pri mešalcu oziroma hruški je potrebno biti vedno previden in mu odstopiti prednost. 

Vsak ki misli da je voziti gradbeni tovornjak zelo enostavno naj raje proba to en dan in bo videl kako te premetava in moraš loviti ravnotežje. 

Napisano
pred 17 urami je Jest napisal:

Tole se pa zgodi, ce se mora tovornjak/hruska na hitro ustavit :)

image.jpeg

Vir: https://9gag.com/gag/aGz4dKZ

Če pa je narobe obrnjena

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

V prometu je potrebno znati predvidevati situacije in biti do soudeležencev uvideven in spoštljiv so nas učili v avtošoli.

Nekdo ki ni gradbinec ali ne upravlja delovnih vozil in mehanizacije tega ne bo razumel. Pojdite malo po Zokilandu in okolici ter boste videli kako večina prav išče in izziva nesreče. Da ne govorimo o tem kako nesramni so kolesarji in kako večina peščev stoji ob zebri in ustavlja promet po nepotrebnem ker ne prečka ceste.

• 4 tedne kasneje...
Napisano
pred 14 minutami je Janez007 napisal:

Najprej je švignil 200 km/h po prehitevalnem mimo Mazde 6 ?zmeden?

image.png

image.png

Ja... Je treba paziti na ranljive udeležence.... (Sarkazem).... 

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF   šlamparija na teh servisi res
    • Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
    • Tega bodo pa razumeli Goričani, pa mogoče Wajduci...   Se pogovarjam z eno sodelavko, mi hoče nekaj pokazat na mobitelu, ker pa je mraz, so prsti malo trdi in ji mobitel pade na tla. Pa rečem jaz: - "Mobiteli bi moral met aplikacijo, da se aktivira padalo, ko nam padejo iz rok."   Pa ona pobira mobitel in komentira: - "Potem bi Žeja zgledala kot Lijak..."   (Za boljše razumevanje ne-Goričanov in ne-Wajducev: Žeja je gostilna v Ozeljanu, Lijak je pa vzletišče in pristajališče za jadralne padalce med Kromberkom in Ozeljanom)
    • Znanec se je vrnil iz Kanade, pa ga vprašam:  - "Kako je tam?" - "Oni so 20 let za nami..." - "Kako to misliš?" - "Pa, tam se še vedno dobro živi..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.