Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tole sem pa videl že nekje drugje. Zgleda na veliko kroži okrog. Kateri avto je to? Pa zanimivo, da je baterijo tako hitro prebil...

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je skritikrt napisal:

Aha-Dongfeng🧐

Upam da čim prej te ravne (nevidne) električne kljuke končno prepovejo. Kot v tem primeru ne moreš od zunaj (in od znotraj) odpreti niti vrat. Pred kratkim sem zasledil, da se dejansko pripravlja ravno ta sprememba in bo taka izvedba pri vseh vozilih zaenkrat na Kitajskem prepovedana. Kitajci nas prehitevajo na vseh frontah, mi jim bomo verjetno sledili, včasih je bilo obratno...

Popravljeno od goB
Napisano

Da so Čajnizi tole uvedli kot prepoved je moralo kar velik ljudi takole zgoret v teh fensi kitajskih jajcih.

So pa te kljuke uvedli v iskanju watov za večji domet... bolano. Naj folk se cvre v teh deathboxih, sam da bodo tehnični podatki o dometu nekoliko boljši... bolano drugič. 

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.