Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vsakemu svoje...meni sta stylish :) ...limuzina je lepa samo prtlja?nik je totalno neuporaben...enostavno je preozka odprtina

Napisano

Zanimivo, da niso ponudili karavana, ki jih imajo vsi konkurenti. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Lep pozdrav vsem, tudi sam razmisljam o nakupu mazde 3, sicer se cincam med sport in limuzinsko varianto. Limuzinska izvedba mi je oblikovno lepsa in ima vecji prtljaznik, a omejen dostop do prtljaznika. Je se kaksna bistvena razlika med izvedbama? Avto bo namenjen druzinski rabi, 3 druzinski clani. Hvala za pomoc.

Mogo?e ?e edina omembe vredna razlika - limuzina ima gumb na daljincu za odpiranje prtlja?nika, hatcback pa brisalec na zadnjem oknu, ki ga limuzina nima.

Napisano

Hvala vsem za mnenja. @tommaazz za kaksne predmete je odprtina preozka, ce odmislimo nestandardno robo kot npr. pralni stroj, omare itd.? @izacus mislim, da vecina limuzin nima zadnjih brisalcev. @Pepo1980 kako se to obnese v praksi, ko dezuje?

Kar sem komuniciral z avtohisami glede ponudb, so le-te precej toge za popuste. Mogoce kaksen nasvet, kje so najbolj radodarni? So servisi med seboj primerljivi, ali kateri izstopajo po kvaliteti storitev?

Napisano

manjko brisalca na limuzini ni minus, ker jaz zadnje ?ipe nisem imel nikoli umazane.. za normalne predmete je pa odprtina ?isto ok. nikoli nisem imel problema z kov?ki in drugimi torbami. za gradbeni material in belo tehnika pa moj avto ni :)

Napisano

manjko brisalca na limuzini ni minus, ker jaz zadnje ?ipe nisem imel nikoli umazane.. za normalne predmete je pa odprtina ?isto ok. nikoli nisem imel problema z kov?ki in drugimi torbami. za gradbeni material in belo tehnika pa moj avto ni :)

Potem si moral avto skrivati v gara?ah, ker ti ?e recimo de? (?e je avto stal) tako prekrije zadnjo steklo da je te?ko karkoli ven videt. Brez kamere bi bilo te?no.

Napisano

Potem si moral avto skrivati v gara?ah, ker ti ?e recimo de? (?e je avto stal) tako prekrije zadnjo steklo da je te?ko karkoli ven videt. Brez kamere bi bilo te?no.

Mi?ljeno je bilo, da ti svinjarija iz ceste ne ?prica iz zadnjih koles na zadnjo ?ipo, tako kot je to obi?ajno pri kratki verziji.. Avto pa imam v gara?i vedno ja.. :)

Napisano

Nova Insignia limuzina ima brisalec zadaj pa vsi pljuvajo kako grdo je to videti in da je bolje brez :). Mazda ga tudi nima, v tem ne vidim minusa, res pa da imam zadaj kamero. Te?av s preglednostjo nazaj nimam, kar je pa v ve?ji mere tudi zasluga kamere. V tisto luknjo pa tudi spravi? vse, nobenih problemov z npr. tavelikim vozi?kom peg perego gt3, otro?ko kolo, tudi kak gradbeni material sem ?e vozil in 3 meterske profile za knavf, res pa da so malo vn gledali :).

Napisano

Ma potrebno je sprobati pa se odlo?it...meni se zdi da bi znal bit problem ?e z malo ve?jo nakupovalno vre?ko...ne vem mogo?e bi spremenil mnenje ?e bi va imel na testu par dni...se mi pa zadaj kombilimuzina bolj dopade pa ?e motilo bi me,da ne bi mogel obrisati zadnje ?ipe. To je moje mnenje,falit ne more? z nobeno verzijo trojke :)

Napisano

Dobr no, nakupovalne vre?ke pa vseeno grejo not ;) Tud 18" feltne ko jih je treba menjat :P Je pa res da ni ?anse da not dobi? kak hladilnik ali pralni stroj. Za lepoto je treba trpet ;)

Napisano

Da se ne boste stepli :vskalo:  :P ...tudi meni je v ?tartu bila bolj limuzina, ampak me je prepri?al hatcbackh lih zaradi dostopnosti prtlja?nika in seveda pika na i sta pa bila 2 auspuha :jupiii: ...je pa vse stvar okusa, z nobeno razli?ico ne bo mimo usekal.

Y.O.L.O. 

Napisano

Ja saj jaz sem bil tudi najprej prepri?an, da bom vzel limuzino...potem sem pa odprl prtlja?nik in me je skoraj kap. Enostavno preozka je odprtina. Brat ima novega c-elysee pa ima bistveno ve?jo odprtino kot mazda 3 limuzina, ?e bi bila tak?na potem bi bilo blizu...moral bi se tudi navaditi na odsotnost zadnjega brisalca...no sedaj mi ni ni? ?al, ker smo tudi na morje ?li BP, kar me je najbolj skrbelo  :jupiii: . ?e pa ho?e 165 km verzijo potem pa itak limuzina odpade, ker nima te verzije  :ne vem:

Napisano

Haha, ste pa res cist not padl. No, hvala vam za nasvete, vsak info prov pride. Glede oblike se bomo odlocl na testni voznji. Se kaksen nasvet glede popustov, so vse ah enako trde za pogajanja? So servisi primerljivi med seboj al kaksen odstopa po kakovosti?

Napisano

Popustov na?eloma no?ejo dajati ker so ?akalne vrste za Mazde ?e vedno dovolj dolge da jim ni treba spu??ati cene.

V mojem ?asu se je dalo spogajati za: 16" feltne + zimske gume na njih, navigacijsko SD kartico pa "zastonj" izbiro barve. Probaj :)

Napisano

Js sm dobiu za novga 1.260 eur popusta + gratis prvi servis + velur tepihe. Za tepihe sicer ne vem, mogo?e so ?e zraven in je bla samo finta trgovca... Tako da trenutno se neki da zni?at cene :-) sploh ?e je avto na zalogi v Sloveniji...

Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk

Napisano

Tudi jst sem dobil popust in sicer: nekaj 100 evrov manj sem dal za novga, brezpla?ne zimske gume na original 16 col alu plati??ih in malce cenej?o navigacijo. Men se zdi kar ok, glede na to da sem prej?nji avto dal k njim v ra?un in dobil toliko za njega kot sem hotel imeti:) :jupiii:

Y.O.L.O. 

Napisano

Kon?no sva dobila novo Mazdo 3 G120 Attraction biserno bele barve. Prvi ob?utki so fenomenalni. Naro?eno imam ?e SD kartico za navigacijo (eBay) in pa monta?o vzvratne kamere.

Ker je predal pred prestavno ro?ico precej majhen (nizek) me zanima, ?e je morda ?e kdo poskusil odstraniti enoto CD predvajalnika. Vso glasbo imava tako ali tako na USB klju?ku.

Napisano

Kaksna je pa razlika med navigacijo, ki jo prodajajo v Mazdinih salonih, in tisto, ki si jo ti narocil na ebayu? A kamero bos sam zmontiral al ti to kdo drug to uredi?

Napisano

Zanima me kak?en klju? ima Mazda3 sport 5 vrat, revolution oprema, model 2017. 2 ali 3 gumbe? Je kateri s te slike pravi?

post-9860-0-21351900-1503390373_thumb.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem mal chat got spraševal, pa ni kaj disti našel o težavah s 3.3 dizli 
    • Če/ko bo naslednjič menjal, predlagam kar skupinski nakup. Edina šansa da si zagotoviš tisto najboljše.
    • Kar se Janezek nauči, to Janezek zna. 😉 V 6-ki (v obeh, ki sem jih imel do sedaj) imam Bose ozvočenje. To je najbolj precenjeno ozvočenje, kar jih vgrajujejo v avtomobile (poceni komponente z papirnatimi zvočniki). Tako, da lahko primerjam direktno oba. Bose nima equilazerja, tole v cx30 pa ja. Z njim si zelo pomagaš, če le obvladaš osnove zvoka. Etcho je vse skupaj nadgradil  še z aktivnim subwooferjem, tako, da je sedaj vrhunsko. Oba se z avto hi-fi jem ubadava že trideset in več let in mislim, da oba obvladava, kaj  je dober in kaj ni dober zvok. 😉
    • Samo res, meni je čisto ok ozvočenje v cx-30 pa nimam Bose kot je bilo v M3ki....
    • Jaz berem tole takole:  Ker moja nima Bose to pomeni, da je zvok osnovnega radia z pravimi nastavitvami boljši kot Bose ozvočenje.  Posebej za mojo cx30 je ozvočenje naredil in prilagodil Pioneer. Jaz sem zamenjal samo tweeterje v stebričkih in je zvok bomba. Dobro, če bi bil še subwoofer v prtljažniku bi bilo še boljše.    @Alex in glih tvoja varianta CX-30 je v vsem objektivno najboljša? Ma ne nas zaje.... 😀      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.