Excalibur Napisano 24. februar, 2018 Prijavi Napisano 24. februar, 2018 Ah ni potrebno te?it. Samo na servisu omeni in ?ri?ka morajo uloviti. Tudi jaz sem ga imel in opravili so kar velik poseg, da so ga ulovili. Vse pod garancijo. Kje pa si urejal? Citiraj
ziga.mazda Napisano 24. februar, 2018 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2018 Ali je kdo dal v avto prevleke za sede?e? Citiraj
matejSS Napisano 27. februar, 2018 Prijavi Napisano 27. februar, 2018 Danes odkril, da Mazda3 Revolution letnik 2017 nima opozorila za manjko teko?ine za pranje vetrobranskega stekla. Starej?i modeli bi-xsenon s pranjem lu?i naj bi to imeli, novi LED pa ne ve?. Malce negativno presene?en. Ali kdo pozna to oz. ve, ?e se da to "dodati"? LP,Matej Citiraj
SpEkTr Napisano 27. februar, 2018 Prijavi Napisano 27. februar, 2018 Danes odkril, da Mazda3 Revolution letnik 2017 nima opozorila za manjko teko?ine za pranje vetrobranskega stekla. Starej?i modeli bi-xsenon s pranjem lu?i naj bi to imeli, novi LED pa ne ve?. Malce negativno presene?en. Ali kdo pozna to oz. ve, ?e se da to "dodati"? LP,MatejJoj se obremenjujete z malenkostmi. Ko zmanjka pa? nato?i? in je zadeva re?ena. Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1 Citiraj
matejSS Napisano 27. februar, 2018 Prijavi Napisano 27. februar, 2018 Ooo pa res, na to pa nisem pomislil Citiraj
SpEkTr Napisano 27. februar, 2018 Prijavi Napisano 27. februar, 2018 Ooo pa res, na to pa nisem pomislil Vidi? ?e dobro da obstaja forum. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
demshy Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Lahko te potola?im, da na moji 2016 je to opozorilo, ampak prav ni? ne pomaga, ker vseeno vsaki? ?akam da neha ?pricat (prav danes zjutraj) Citiraj
jures Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Lahko te potola?im, da na moji 2016 je to opozorilo, ampak prav ni? ne pomaga, ker vseeno vsaki? ?akam da neha ?pricat (prav danes zjutraj) pa saj to je namen, da je ?e toliko da ne bo zmanjkalo, a je ?as da napolni?. A bi rad da ti v teli sne?ni brozgi in soljo med vo?njo zmanjka? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Samo spet, odvisno koliko prej ti javi da bo zmanjkalo. ?e ima? kako dalj?o furo pa ti na za?etku to javi...si v riti. Tako da, najbolje je , vsake toliko malo doliti. Pri moji to ka?e, pa ne vem ?e sem 1x videl to lu?ko, druga?e vedno vsake par mesecev malo dolijem in je re?eno. Pa ne rabim nobenih lu?k Citiraj
matejSS Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 ... to?no zato.Se mi zdi to bolj pomembno kot npr. gretje volana. Citiraj
SpEkTr Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 No ja , vsak ma svoje prioritete. Gretje volana bi definitivno ve?krat rabil, kot tole lu?ko Citiraj
jures Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Zakaj saj mas webasto....razvajenec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Haha, ja ja, sam webasto v ve?ini primerov nekak ne dela, v?asih se zbudi, pol pa spet zaspi :-) Citiraj
jures Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Pismu jaz mam moznost dobit webasto za 50? sam ne vem ce bi sel citroena razdirat, moram res vprasat kako ma tovarnisko predgretje narejeno, ler se hitro segreje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Ma to mor? bit mal prepri?an da je res ok. Ker ?e ti za?ne srat in ga ima? nekje zakopanega je problem. Razen, ?e ga ima? kje pri roki. ?e bi bil v moji kje pri roki, bi ga ?e zrihtal, tko pa.. Citiraj
jures Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Smetiva temo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tommaazz Napisano 27. marec, 2018 Prijavi Napisano 27. marec, 2018 Zanima me na koliko km se zamenja zra?ni filter (motor)? Pri drugem servisu? Sem razmi?ljal da bi vzel k&n filter pa ga sam zamenjal...ima kdo izku?nje s tem filtrom? Citiraj
simon87 Napisano 27. marec, 2018 Prijavi Napisano 27. marec, 2018 Zanima me na koliko km se zamenja zra?ni filter (motor)? Pri drugem servisu? Sem razmi?ljal da bi vzel k&n filter pa ga sam zamenjal...ima kdo izku?nje s tem filtrom?Po moje pri vsakem rednem servisu se pravi na 20 000 km v tvojem primeru... Citiraj
koroska18 Napisano 27. marec, 2018 Prijavi Napisano 27. marec, 2018 Zanima me na koliko km se zamenja zra?ni filter (motor)? Pri drugem servisu? Sem razmi?ljal da bi vzel k&n filter pa ga sam zamenjal...ima kdo izku?nje s tem filtrom?Jest imam ta filter https://global.rakuten.com/en/store/wattsu/item/mbl9a10/top zadeva suhi filter , opere? in fura? dalje priporo?am . Citiraj
tommaazz Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 Pri 1. servisu mi ga sigurno niso. Na koliko ?asa pa ga menja? @koroska18? A ta k&n ni suhi filter? Zamenjava je pa menda preprosta... Citiraj
Boss Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 k&n ni suhi filter in ga impregrira? z oljem v spreju. To je tudi njegov najve?ji minus saj ti veselo zapaca senzor pretoka zraka (MAF) in ?e to ne pogrunta? na prvo ?ogo ima? lahko precej stro?kov saj i??e? re?itev drugje in ne tam, kjer dejasnko je. Jaz sicer imam ta filter ampak ga res ne priporo?am nikomur ve?, ker sem zaradi njega rezal ven DPF, obnavljal injektorje pa ?e kaj bi se na?lo. 1 Citiraj
tommaazz Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 Aha, hvala...se mi je zdelo ja, da se ma?e z oljem...?e nekaj...ali lahko zaradi menjave filtra zraka recimo kaj komplicirajo glede garancije, to me ?e skrbi? Zdaj bi vzel kar navadni papirnati filter od BOSCH-a, 20 eur pa ga zamenjam pa je, tako kot sem sam zamenjal tudi filter zraka kabine...to se mi zdijo osnovne stvari, ki jih lahko sam zamenjam. Se mi zdi da ni preve? komplicirana zamenjava, 5 min pa je. Pa brisalce sem si nove nabavil, ker ti, ki so original zraven so naravnost za v smeti... Citiraj
Boss Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 Ah to ne.... men se je zadeva zgodila, ko sem mel k&n filter notri ?e ve? kot 170kkm Citiraj
tommaazz Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 Kateri filter naj vzamem...gledam BOSCH, MANN, MAHLE...ti MAHLE so menda kar dobri? Citiraj
JBM Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 Aha, hvala...se mi je zdelo ja, da se ma?e z oljem...?e nekaj...ali lahko zaradi menjave filtra zraka recimo kaj komplicirajo glede garancije, to me ?e skrbi? Zdaj bi vzel kar navadni papirnati filter od BOSCH-a, 20 eur pa ga zamenjam pa je, tako kot sem sam zamenjal tudi filter zraka kabine...to se mi zdijo osnovne stvari, ki jih lahko sam zamenjam. Se mi zdi da ni preve? komplicirana zamenjava, 5 min pa je. Pa brisalce sem si nove nabavil, ker ti, ki so original zraven so naravnost za v smeti... Katere brisalce si pa nabavil ? Tudi memi se zdijo original bolj slabi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.