Skoči na vsebino

Mobilna telefonija

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To ima? ve? na?inov delovanja. Recimo pri na?i NLB pay je tako, da ?e jo ima? izbrano kot privzeto e-denarnico potem samo odklene? telefon in ga prisloni? k posu ter je to to.

?e pa no?e?, da je privzeta, potem pa mora? ?e vstopiti v aplikacijo in jo recimo s fingerprintom odklene? ter ?e izbere? pla?evanje. Nekje v minuti potem prisloni? telefon zraven POS-a ali bankomata in je pla?ilo narejeno. Je sicer malo bolj zamudno, ampak meni osebno bolj v?e?, saj ima? ve?ji nadzor pa ?e kartico lahko pred postopkom zamenja?, ?e bi rad pla?al recimo s kreditno namesto z maestro.

33112_1.png

Napisano

mah, klin?evi amoled zasloni... spet se mora ?lovek ubadat z nadlego daljne preteklosti in zape?enih slik na ekranu.

33112_1.png

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Eno vpra?anje za mobi maherje. Namre? meni se je na honor 9 telefonu nekako odlepil zadnji pokrov?ek baterije(zadnja stran). Izgleda, kot bi bil zalepljen z kakim dvostranskim lepilom,silikonom?

Kaj predlagate kot lepilo, da bi to uspe?no zalepil nazaj?

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Hmh, a mi lahko kdo pove ?e se v Chromu da spremenit to da mi odprte zavihke me?e pod neke skupine. Prej tega ni bilo, verjetno je kak update to zjebal.

Telefon je Huawei Mate 20PRO, Android 10

Za la?je razumevanje prilagam sliko zavihkov v Chromu

post-5522-0-22952000-1578658768_thumb.jpg

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

• 2 meseca kasneje...
Napisano

jest al pa kaksen drug, ki bi znal pomagat:

imam eno nokio 8110, ki sem jo dobil od mobitela...zdaj je idealni cas, da jo usposabljam, edino pa bi rabil imet sluzbene maile...

sem probal preko nastavitev, imap, host name, itd itd, pa ne gre...mi pise invalid username or password...

sem jim tudi pisal, ampak imajo brezvezen helpdesk

moj host pa je b2.hitrost.net

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Odvisno je, kje imas sluzben mail in kako je dosegljiv... rabis za dostop kaksen certifikat (SSL)? Imas mogoce dvostopenjsko avtentikacijo? V tem primeru se ponavadi preko spletne poste nastavi posebno geslo za dostop preko IMAP ali POP3... tako nekako kot ima Gmail >> https://support.google.com/mail/answer/185833

Mogoce po teh navodilih >> https://podpora.hitrost.com/p/kako-nastavim-e-postni-predal-v-e-postnem-odjemalcu/ 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ja ssl je, to sem vse ze probal. Bom se hitrostovo podppro probal (sicerna androidu deluje bp)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

urejeno...heh, zamesal mal tipke...za pozabil kako je blo s telefonom na tipke

• 3 meseci kasneje...
Napisano

A se splača počakat na kak novi telefon kak mesec ali dva?

Sedanje Huawei P20 mi je odlično služil, a imam zadaj počeno steklo pri kamerah in bi morda šel v menjavo.

Vzel bi spet Huawei a pri P40.. ni več googla zraven.

Prehod na samsung S20 pa se bojim, da ne bo tako lahek. Imamo eno S10 in tako obupno dela Fingerprint. 

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 7 minutami je mazdaman napisal:

A se splača počakat na kak novi telefon kak mesec ali dva?

Sedanje Huawei P20 mi je odlično služil, a imam zadaj počeno steklo pri kamerah in bi morda šel v menjavo.

Vzel bi spet Huawei a pri P40.. ni več googla zraven.

Prehod na samsung S20 pa se bojim, da ne bo tako lahek. Imamo eno S10 in tako obupno dela Fingerprint. 

Če ne druzga se splača počakat že zarad razloga, da se bodo zdajšnji pocenili. :D Ta z novimi Huaweiji brez Googla je res mal kisla, mogoče Xiaomi? Pa OnePlus prihaja neka srednja verzija ven ravno v teh dneh - Nord.

Napisano

Ja saj potem pa skozi samo čakaš, da se zdajšnji novi model pocenil. Pa potem spet nov, ki se bo pocenil,... Mogoče pa počakam, da pride ven Note 20 in bo mogoče S20+ kaj ceneje.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 6 minutami je mazdaman napisal:

Ja saj potem pa skozi samo čakaš, da se zdajšnji novi model pocenil. Pa potem spet nov, ki se bo pocenil,... Mogoče pa počakam, da pride ven Note 20 in bo mogoče S20+ kaj ceneje.

Ja haha. Drugače pa moje priporočilo bi bilo, da iščeš nekaj, kar je čim bolj Android. Sepravi, da nima še enega sloja kustomizacij čez kot imajo na primer Samsungi. Še boljše je Android One. Poglej Nokijo 5.3 in 8.3.

Napisano
Pred eno uro je mazdaman napisal:

Imam slabe izkušnje z Nokio Androidno

O kteri nokii je govora? Sprašujem zato, ker sem že parkrat pogledoval po nakupu android nokie, ampak sem zmeraj vzel potem nekaj drugega.

Napisano

Jaz lahko podelim izkušnjo z Nokijo 5, odličen telefon za ta denar in še vedno dobiva posodobitve na mesečni ravni.

Napisano

Jaz tudi čakam konec leta, da vidim kaj bo Apple sproduciral od sebe. Mogoče se splača počakat mesec dva če ne rabiš nujno. Če bi me spraševal aprila, bi rekel kupi :)

Za pure Android lahko pogldaš  Google Pixel in pa tudi OnePluse je baje super. Poznam dva in nista imela nič slabega za povedat. En je pravil, da je celo boljši kot Samsung.

Vzami P40 kot možnost odcepitve od Googla :P Baje se da naložiti več ali manj vse razen NLB banke.

Napisano

Sem imel pred kratkim na testu P40 Pro+ ... pa sem vseeno pogresal par Googlovih zadev... Recimo Google Photos za sinhronizacijo fotk... Pa precej drugih programov se ni na voljo preko AppGallery ... Sicer so na voljo za dolocene programe kar ikone z linkom na spletno verzijo (recimo Strava vem, da je zaenkrat resena na tak nacin) ... Jaz ce bi si kupoval tak telefon v visjem cenovnem rangu, bi verjetno raje izbral kaj "polnovrednega" ... Recimo ce bi se omejil na Huawei, bi raje vzel predhodnika P30 Pro ... Bo se trajalo nekaj casa, da bodo na voljo vse zadeve s polnovrednimi razlicicami ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Na avtocesti nastavili past: voznik se je rešil v zadnjem trenutku | 24ur.com WWW.24UR.COM Neznanec ali neznanci so v soboto zvečer na avtocesti blizu nemškega Bremna čez vse prometne pasove postavili...   Kakšni idioti.    
    • Pozdravljeni, delim izkušnjo s svojo 9 mesecev staro CX-30 (2025) G140 (9000 km) in servisom Avtotehna VIS Ljubljana.   1. Škripanje v vratih (REŠENO ✅): V voznikovih vratih ob ušesu (tako sem domenval) je močno škripalo ob pospeševanju, grbinah tudi zavijanju, predvsem sedaj ob nizkih temperaturah. Serviser je menil, da gre za stebriček pri vozniku - skupna testna vožnja.  Naročili so nove klipsne (tiste plastične zatiče), ki se rade zlomijo ali razrahljajo ob odpiranju plastike stebrička. Po prevzemu sem opazil, da so bile tudi gume (tesnila) močno namazana, kar bi prav tako lahko povzročalo trenje in zvoke. Kakorkoli, napaka je odpravljena in v kabini je sedaj brez kakršnega koli škripanja. Tukaj bi pohvalil serviserja, saj sem imel malo dvoma ali bo sploh rešeno!   2. Tresenje motorja (vprašanje ❓): Pri 1.400–1.900 RPM, ko se vklopi deaktivacija cilindrov in ob konstantni hitrosti avto vibrira, kar se čuti tudi na pedalih. Na servisu pravijo, da je to videti "normalno", a bodo še preverili z ostalimi mehaniki. Naj pa menda ne bi bilo veliko vprašanj na to temo. Upam da se kaj še izve.     3. USB-C polnjenje: Polnjenje ob priklopu stalno prekinja, nato se po par minutah stabilizira. Kaže na težavo s telefonom (Xiaomi), kar sem še pred oddajo avta javil. Katerikoli drug telefon vklopim dela normalno, tako da je gotov težava v mojem telefonu.  Tako da, servis lahko očitno tudi reši kakšno težavo s "črički" itd. Upam, da se še kdo javi s težavo glede deaktivacije cilindrov.   
    • Za to sceno sem pa prpravljen plačat. 
    • Ma je rekel, da ker nimam nadzora nad Mazda forumu in ker preveč članov pljuva čez njega zaradi goriv in ostalega... ma v glavnem, da skratim - je rekel samo "jeb***e se, banda nehvaležna" 😱Jaz sem čist v šoku.
    • - "Doktor, a so moji izvidi že pripravljeni? Umiram od radovednosti!" - "Jah, kolikor vidim, ne samo od radovednosti..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.