Skoči na vsebino

NOVA MAZDA 3 (2019)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pismo je lepa 😍

Sam kolk je pa kaj praktična kot družinski avto?? Sam imam 6ko GH, s petimi vrati in je prtljažnik čista zmaga. 

Napisano

Pralni stroj zih ne gre v prtljažnik. Zato je sila malo uporaben. Sam je pa zato lepsa👌

Napisano (urejeno)
dne 3. 10. 2020 ob 14:35 je Freak napisal:

Pismo je lepa 😍

Sam kolk je pa kaj praktična kot družinski avto?? Sam imam 6ko GH, s petimi vrati in je prtljažnik čista zmaga. 

hja, kaj naj ti rečem. Kot družinski avto ti težko rečem, ker ga v ta namen ne uporabljam. Prtljažnik je zelo dolg, ni pa pretirano globok. Najboljše je, da vzameš kako testno i n doma vržeš not en povprečen kufr in malo vidiš kako je s prostorom...V vsakem primeru te rešuje streha. Za 3 Člansko družino sigurno BP, za 4 člansko družino pa se začno kompromisi. Če veliko potujete kot družina + prtljaga, pol se drži 6ke.

dne 3. 10. 2020 ob 15:42 je Gregster napisal:

Pralni stroj zih ne gre v prtljažnik. Zato je sila malo uporaben. Sam je pa zato lepsa👌

To ziher ne hahaha. Za kufre je ok, za večje predmete pa ni uporaben. Sam v zadnjih 20+ letih nisem vozil pralnega stroja ali hladilnika😁. Men osebno je "ta dolga" veliko lepša. Samo prva verzija je bila HB, vse ostale tri sedan.

Popravljeno od mazda3 2010
Napisano

No js sm pa glih letos furu notr hladilnik in stroj, tko, da mi ta hb verzija zelo odgovarja. Razmišljam pa tudi v smeri montaže kljuke. Je pa res ta limuzina lepša kot prejšnja verzija.

Napisano
pred 22 urami je Gregster napisal:

No js sm pa glih letos furu notr hladilnik in stroj, tko, da mi ta hb verzija zelo odgovarja. Razmišljam pa tudi v smeri montaže kljuke. Je pa res ta limuzina lepša kot prejšnja verzija.

20201006_181104.thumb.jpg.8487403685e74f129c6d71dc20498572.jpg20201006_170646.thumb.jpg.7b651eda140caf39202f72bd318d2c4c.jpg

Pravkar je mazda3 2010 napisal:

20201006_181104.thumb.jpg.8487403685e74f129c6d71dc20498572.jpg20201006_170646.thumb.jpg.7b651eda140caf39202f72bd318d2c4c.jpg

evo še zadnji del...pri X so izpušne odprtine večje kot pri G

• Všeč 2
  • Ljubim 1
  • 2 meseca kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Mazda 3 (2021) bencin, turbo, 2.5, 250 PS, AWD ... zal kot kaze samo v Ameriki ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

FUJ FEJ FUJ....

Najboljše da gremo pred MMS en petek popoldan..magari s kolesi...v podporo turbo benz Mazd v Sloveniji!

Napisano
pred 22 minutami je SpEkTr napisal:

FUJ FEJ FUJ....

Najboljše da gremo pred MMS en petek popoldan..magari s kolesi...v podporo turbo benz Mazd v Sloveniji!

Tokrat se bom pridružil s kolesom tudi sam. Uf, da me kdo ne vidi takrat. 🤫

Napisano

Kaj boš protestiral Alex - sej imaš turbo Mazdo oziroma celo bi-turbo.

33112_1.png

Napisano
pred 33 minutami je Boss napisal:

Kaj boš protestiral Alex - sej imaš turbo Mazdo oziroma celo bi-turbo.

Jaz ga imam ja. Samo naši benzinarji ga pa nimajo. Moramo bit solidarni z njimi. Da bodo tudi oni imeli več navora. 😎

Napisano

ker?... turbo povzroča raka? Ne vem kaj je tolk strahu pred turbaki?

• Všeč 1
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano
pred 4 minutami je Gregster napisal:

Hmm, jaz sem jo prav zaradi tega kupil, ker je brez turbine.

A si ne bi želel več moči in navora? Pa ne mi o tem, da turbine rade crknejo. 🤔

Napisano

Ja, nevem od kdaj folku ta komplex s turbinami??? 

Turbina če jo glih mrzlo ne zlorabljaš zdrži brez problemov +300kkm. 

Če bi se tak kvarile, pol bi kamionđije imeli poleg rezervne gume še rezervno turbino😉

• Všeč 2
  • Haha 1

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
pred 3 minutami je Aless napisal:

Ja, nevem od kdaj folku ta komplex s turbinami??? 

Turbina če jo glih mrzlo ne zlorabljaš zdrži brez problemov +300kkm. 

Če bi se tak kvarile, pol bi kamionđije imeli poleg rezervne gume še rezervno turbino😉

V bistvu niti ne poznam nobenega osebno, da bi mu res šla turbina. Se pravi, da res ni tako pogosto in je to bolj neka fama kot kaj drugega. 

Napisano
pred 32 minutami je Alex napisal:

V bistvu niti ne poznam nobenega osebno, da bi mu res šla turbina. Se pravi, da res ni tako pogosto in je to bolj neka fama kot kaj drugega. 

Po mojih informacijah so jih celo v garanciji že nekaj zamenjali v zadnjih nekaj letih.

Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Po mojih informacijah so jih celo v garanciji že nekaj zamenjali v zadnjih nekaj letih.

Ja, na prvih  zgodnjih mazdah, letnik 2014.Pozneje ne. Ampak to poznam bolj iz napisanega, mehanik na mazda servisu v Kp ni imel teh primerov. 

Napisano
4 hours ago, SpEkTr said:

FUJ FEJ FUJ....

Haha, vprašanje koliko bi se jih drugače prodalo. :D 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.