Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
On 11/29/2020 at 5:08 PM, Deeyan said:

Je še kdo od vas mel težavo, da se je ob hladnejših dnevih multimedija parkrat med vožnjo (ni nujnio med vožnjo, tudi če stojiš na mestu) parkrat resetirala sama od sebe dokler se ni v kabini mal bolj segrelo?

Ja, to je znan problem novejših mazd, ali imaš navigacijo? Daj ven kartico pa se ne bo resiteral vmesnik :D 

Napisano (urejeno)
On 11/30/2020 at 5:00 PM, Alex said:

Kako se to sliši, kot tihi hsssssss? Ali tiho brni? 

Ker je odvisno, kakšen šum je. Lahko je skurjen kak visokotonec, lahko je kaka masa slaba...

Tihi hssss ali šššš :D to ti zej ne morm povedat al je šumnik ale ne. Sem pa to prvič opazil zelo hitro po nakupu nove. Če ne prej, bom v vaših mazda preveru spomladi, ko bo poraba test čez slovenijo :P

Da ni visokotonec sem skoraj ziher, ker potem bi se to moralo spreminjat z nastavitvami zvoka, pa kot sem že zadnjič pisal, je šum konstanten  ne glede na jakost visokih oz. nizkih tonov. Nisem pa še probal, če se šum jača ob večji glasnosti, to še moram probat.

Popravljeno od 50keda
Napisano

jutro ljudje :)

imam dve Mazdanji (vprašanji o Mazdi)

1. ali se vam dogaja da se radio/infotainment resetira med vožnjo, in ali se da to kako urediti ali preprečiti?

2. ali je že kdo premeščal navigacijo iz original SD kartice na večjo? Če ja, kako? (mam kupljeno posodabljanje do 2023, vprašanje kak dolgo bo še ostalo pod 8GB kot je original kartica)

Z00M Z00M :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Glede prvega vprašanja: meni se je to samo 1x zgodilo. Potem sem updejtal infotainment in od takrat je ok.

Glede navigacije naj kdo drugi pove, jaz jo imam iz ebaya.

Poslano z mojega ONEPLUS A6013 z uporabo Tapatalk

Napisano
pred 8 urami je KAALman napisal:

1. ali se vam dogaja da se radio/infotainment resetira med vožnjo, in ali se da to kako urediti ali preprečiti?

2. ali je že kdo premeščal navigacijo iz original SD kartice na večjo? Če ja, kako? (mam kupljeno posodabljanje do 2023, vprašanje kak dolgo bo še ostalo pod 8GB kot je original kartica)

Original SD kartico sem jaz skopiral na večjo kartico v Mazda toolboxu in deluje odlično.

Napisano
pred 16 minutami je kupid napisal:

Original SD kartico sem jaz skopiral na večjo kartico v Mazda toolboxu in deluje odlično.

Enako. 

Napisano
23 hours ago, kupid said:

Kaka omejitev pri velikosti kartice? Mam eno microsd z 32 GB

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano
On 12/10/2020 at 12:49 PM, KAALman said:

On 12/3/2020 at 9:29 AM, NevLado said:

Ja, to je znan problem novejših mazd, ali imaš navigacijo? Daj ven kartico pa se ne bo resiteral vmesnik :D 

Napisano

Sedaj imam Android 11 pa mi AA ne dela brezžično, a to Mazda sploh podpira?

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ena stvar me zanima, če hočem stalno imeti na ekranu porabo kaj moram storiti, ker mi vedno vrže nazaj na začetno stran menija. To se vedno zgodi, ko je avto ugasnjen nekaj časa. Imel bi vedno kot je na sliki. :whatever:

IMG_20201221_103652.jpg

• Haha 1
  • Žalosten 1
Napisano
On 12/21/2020 at 10:44 AM, Bini said:

Ena stvar me zanima, če hočem stalno imeti na ekranu porabo kaj moram storiti, ker mi vedno vrže nazaj na začetno stran menija. To se vedno zgodi, ko je avto ugasnjen nekaj časa. Imel bi vedno kot je na sliki. :whatever:

IMG_20201221_103652.jpg

Hja, to tudi mene jezi..predvsem za glasbo. Predno mi kdo reče če sem len...NE NISEM AMPAK JEZI ME KER MORAM VSAKIČ NA NOVO PRITISN V LEVO IN POTEM "OK"....

• Všeč 1
  • Žalosten 1
Napisano (urejeno)

Sam pa bi rad imel vse črno, le uro v kotu - enaka težava - nastavitev si zapomni le do konca vožnje 😏

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 4 urami je Janez007 napisal:

Sam pa bi rad imel vse črno, le uro v kotu - enaka težava - nastavitev si zapomni le do konca vožnje 😏

image.thumb.png.c6a72927ba3a31e3ecd162dabe673596.png

Pomeni,da ni rešitve?

Napisano
pred 13 urami je Aless napisal:

Rešitev je da Mazdo prodaš in kupiš VW  :rolleyes::whatever::whatever::whatever:

Ja, za 30k.....😂

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
15 hours ago, Bini said:

Pomeni,da ni rešitve?

Sem spraševal že na mazda redditu, pa je to to, kar imamo. Nimaš opcije da zamrzneš "ekran na istem mestu" :( 

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Na voljo je nova posodobitev zemljevidov za MZD Connect navigacijo 

INFOTAINMENT.MAZDAHANDSFREE.COM

Mazda_Connect.thumb.png.a124bc889ef98a9bf57c9150e62972d2.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 18 minutami je Janez007 napisal:

A kdo ve, je to samo plačljivo, ali morda v določenem obdobju po nakupu nove Mazde z navigacijo brezplačno?

Prva tri leta je brezplacno, potem je treba dokupit ... Ko namestis program Mazda Toolbox in vstavis kartico v citalec, ti napise, do kdaj ti velja ... Sicer pa to pise tudi na linku, ki sem ga prej dal :D ...

Mazda_Connect.thumb.png.d782a8d68b0d2cd588b494042114d7dc.png

lp

Thomas

image.png

Napisano

Jaz sem prejle nadgradil... brez problemov ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano (urejeno)

Evo, že dogaja :) ... vendar zelo zelo zelo počasi ... tole bo trajalo kakšne pol ure, morda celo eno uro.

image.png.27861151268783b3f6286bbe7263acf4.png

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 57 minutami je Janez007 napisal:

Evo, že dogaja :) ... vendar zelo zelo zelo počasi ... tole bo trajalo kakšne pol ure, morda celo eno uro.

Pri meni je sam download sel kar hitro skozi... kaksnih 10 minut ... potem pa je drugi korak, kjer namesca na kartico, trajalo ene pol ure ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano (urejeno)

Po 1 uri pa "že" inštalacija, po občutku poteka opazno hitreje od downloada ... očitno imajo na strežniku naval ...

image.png.9618b9148be5831ed31467ff24adb077.png

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.