Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Fak, ampak ceno imajo pa da te na rit vrže. Za tri leta več kot 49,99€ ne bi smelo bit.

33112_1.png

Napisano

Jest glih zato ne posodabljam vec navigacije v avtu, ker 180eur pa ne dam. Me avto pripelje v blizino naslova, naprej pa tud google na telefonu zna :D

Napisano

Sej zato jo verjetno noben ne... in pol si razlagajo pri Mazdi, da ni povpraševanje in a se sploh še splača delat updejte. Če bi tri letno prodajali pod 50€ bi bistveno več folka tole kupilo.

33112_1.png

Napisano

Triletno za 50eur, bi takoj kupu.
Pri 180eur je pa cena primerljiva z vgradnjo android auto na uradnem servisu, pa mas to dozivljensko

• Všeč 5
  • Hvala 1
  • 5 tednov kasneje...
Napisano (urejeno)

Imam težavo pri Google maps na Android avtu. Zvečer mi noče preklopiti v nočni način, pa imam nastavljeno na samodejno. Avto je Cx5, letnik 2023. 

Kakšen predlog

Popravljeno od Senad
Napisano
pred 10 minutami je Bini napisal:

Gumb za luči imaš na avtomatsko? 

Gumb za luči tukaj pomoje nima zveze…. To se nastavlja v Android Auto… 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sem poskusil in je pri meni isto le, da tega sploh nisem opazil ker mi zvečer, ko se prižgejo luči zatemni zaslon in me sploh ne moti. Lahko da imaš zaslon na najsvetleje in se ti zato zdi presvetlo.... 😉

• 1 mesec kasneje...
Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je NevLado napisal:

@Janez007 ti bo svojga prodau za male pare

Ja res, vsake toliko časa se spomnim, da mi ležita 2 v avtu, nekajkrat smo ju uporabili, potem pa sem se naveličal na telefonu preklapljati - namreč ta škatlica si fino zapomni zadnji telefon in če se voznik zamenja, je potrebno nastaviti novega ... 

Drugače je pa meni delalo vse super, žena pa je čez čas ugotovila, da ji je občasno nagajala telefonska povezava ... ona je slišala sogovornika, na drugi strani pa je menda sogovorniku pogovor prekinjal zvok  ... Apple ...

Popravljeno od Janez007
Napisano (urejeno)
pred 11 minutami je SpEkTr napisal:

Ja, sestra rabi za cx30, piši na zs pa se zmenimo.

Ne prodajam, ga pa prodam, če si ga kdo res želi, za 20€. :) 

Zadnjič me je nekdo tukaj, ki sem mu prijazno razložil delovanje, na koncu še kritiziral (ker mu ga nisem želel prodati za 15€). Ne dam ga za 15, ker ga načeloma ne prodajam. Če bi ga želel prodati, je druga pesem.

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano

Aha vidim, da dela ok, če je 1 uporabnik, kar sestra je. :) Lej, ji rečem, če je to to, pa pošlješ pa je? :)

Napisano
pred 10 urami je SpEkTr napisal:

A za wireless aa je kdo že probal to varianto?

9f6ca46b315a7ea607eac94a38644043.jpg

Jaz imam nekaj podobnega za iPhone. Uporabljam dnevno za Google Maps in Spotify in deluje ok, me je Maps že parkrat rešil zastojev. Se mi ja pa že zgodilo, da se iPhone ni povezal, pa nisem raziskoval razloga.

https://www.aliexpress.com/item/3256807108088448.html?pdp_npi=4%40dis!USD!US %2499.80!US %2419.96!!!99.80!19.96!%40211b653717247890398522468e180d!12000040095292266!sh01!US!0!X

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Pozdravljeni

Imam težavo z prikazom google zemljevidov pri Mazdi Cx5, letnik 2023. In sicer imam nastavljeno na avtomatsko prilagoditev in mi ponoči ne priklopi na nočni način prikaza zemljevidov.

Napisano
dne 5. 1. 2025 ob 13:52 je Senad napisal:

Pozdravljeni

Imam težavo z prikazom google zemljevidov pri Mazdi Cx5, letnik 2023. In sicer imam nastavljeno na avtomatsko prilagoditev in mi ponoči ne priklopi na nočni način prikaza zemljevidov.

ali imaš luči na poziciji "auto"

Napisano
pred 17 urami je NevLado napisal:

ali imaš luči na poziciji "auto"

Zmeraj, razen v megli oz deževnem vremenu, če mi jih samo ne preklopi. Zaradi zadnjih luči. 

Napisano

Poglej, če imaš slučajno tak gumb na desni, tu se poveča ali zmanjša osvetlitev. Tako imam na cx-30.... 😉

17363394091532098482157843476123.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če imaš zadaj zvočnik mogoče res, 🤔 Jaz ga nimam in gre komot vse v podn.... 
    • Kako je pa kaj z znamko Škoda? Najbrž jih veliko več ukradenih?🤔
    • Sem ga izbrisal z ebayem zraven. To je blo ca. pred 1 letom.   Prodajalec mi je poslal artikel drugega proizvajalca. Trdil je, da je to naredil zavedno in da kako lahko trdim, da je nadomestek slabši. Po par dneh preprirov, sem vložil vračilo. Poslal mi je poštno nalepko, vednar Post.de. Želel me je okrog prinesti in zatrjeval do bo pošta dostavla. Ebay nisem mogel ničesar, ker je dal  nalepko in je bila sedaj poteza na meni. Pomoč je bila samo možna, da pokličejo, ampak ne kličejo v Slovenijo.   Mislim, da je to delal prodajalec zavedno. Bi vrgel v poštni nabiralnik, oni bi stran vrgli. Prodajalec bi pa trdil, da ni prejel. Kar res ne bi nikoli.   Sem vložil Claim na Paypalu, so potrdili in mi dali naslov, kam naj pošljem na svoje stroške denar in bom dobil nazaj denar. Torej jaz naj krijem PTT, za to da je zavestno mi poslal napačnega. So rekli, taka so pravila.   Prekopal celi ebay in našel "impresum" mail. Kjer sem se pogovarjal s podporo. Žal, ker sem eskaliral na Paypal ne bojo naredli nič, razen da ga pozovejo. Ta kontakt zavedno skrivajo na zakonski minimum.   No sem napisal komentar kak me je okrog prinesel. In je komentar po tednu izginil. Pri vseh ostali je nazaj sikal prodajalec, tu pa ni mogel in je vložil izbris. Neko enomestno število jih lahko izbrišejo.   In sem oboje izbrisal, ker je potuha prodajalcem. Avstrijska firma je 😉
    • To ti jih bodo z Nemčije dostavili ...
    • Torej,.menjal sem zadnje ploscice na mazdi 3 ,.el rocna. Gres v program da ti sprosti cilindre,.zamenjas ploscice,.in nato spet v programu odtegnes rocno, pac po postopku.Nato pa nastopi problem,.ko se zapeljes naprej  in pohodis zavoro,.se pedal skoraj posede do konca,..mores vsaj 3x popumpat da se ustavi.Ni mi jasno kaj ga biksa masina . 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.