Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Kaj pa pomeni Z motor? Hvala za pojasnilo..... To so pa bučke, vsak motor pred redno proizvodnjo dela na max obratih nekaj ur....najbolje da voziš penzionistično do 100.000 km....da se mašina uteče 🤔🤪🤣😉, še nisem slišal da bi kak motor zaribal če si ga ok ne ravno z 0km pritisnil do konca...mogoče kakih 1000km to je pa to.....enako ce ima motor rdece polje na 650rpm ga lahko bp pritisnes veckrat do tega polja, ampk vecina folka ne ve za kaj ima na stevcu 6500+ obratov.....kot pravi @Alex.....motor ne bo kar ribnil ce ga bos vozil v visokih obratih....aja res pa je da ne bos mogel napisati da imas porabo 5.9😉🤣🤪🤔 -
Danes so sanje dovoljene, jutri je nov dan.... Jaz pa se samo smejim in vozim dalje...
-
Seveda - tukaj https://www.aliexpress.com/item/1005006601872010.html? je pa s kuponom -100eur Edino kar me malo "pizdi" je zvok navigacije - nikakor ne znam nastaviti zvoka. Poskusil sem v nastavitvah v mazdi, v nastavativah od kitajca, v google maps nastavitvah in nič ne pomaga. Fora je, da je prepotiho pri večjih brzinah. Če zvišam glasnost med govorjenjem, se zviša tudi zvok glasbe, ki je potem prenaglas. Verjamem, da je ne neka fora, sam moram še pogruntati.
-
Kar v resnici bi želeli je 2.5 Skyactiv X motor, ki bi rešil marsikateri drawback trenutnega Xa, hkrati pa je učinkovit. Škoda da gre vse v smeri hibridizacije in elektrifikacije, zato verjetno kaj takega ni realno.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.