In sem 100x bolj zadovoljen, da raje pogledaš lepe dekline in da ti nisem nič preveč interesanten, kaj šele lepši.
Aja, mam pa zimske feltne zato bistveno lepše. 😜
Haha, kolegi dali polnit popoldne našo Kono v firmi, da bodo naslednji dan zjutraj šli z njo v Koper. Napolnilo za 12% pa vrglo vse skupi ven. Pridejo zjutraj, avto ne polni, baterija na 61%. Pa so šli in pol v Kopru se jebali s polnjenjem na neki javni polnilnici. Potem pa zahtevek, za povračilo stroškov, pa razlago zakaj se ni dalo drugače.... ma jaz se teh športov ne grem. Tole je za mazohiste.
Tudi danes je vreme na obalo enkratno .
Na soncu je že kar toplo. Tako,da sva danes ubrala malo bolj strmo pot.
Vsak dan vse bolje in bolje.👍
V ozadju se lahko vidi Triglav
Sem slikal samo enega, ma jih je bilo več...
Poln "kamper-stop", vsi na kablu za čas smučanja. Drugače ne bi niti opazil, a je prišlo do barufe za zadnjo prosto vtičnico, pa mi na začetku ni bilo jasno, kaj hočejo, ko pa niso kamperji...
1. pogled: a je to @Boss?
2. pogled: ne, ni, ena luštna deklina na drugi strani pakira smuče v vrečo.
3. pogled: u, saj res, moram preverit, kje je žena...
Ampak deklina je bila pa res luštna. Precej lepše za pogledat kot če bi tam res stal @Boss...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.