Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je GregorV napisal:

Če dam gor roko, ne ropota več. Tudi če pokrov potisnem nazaj ni več črička.😀

Samo ko je popolnoma zaprt se oglaša.

Še malo pa bo sam prilezel ven.... 😁😉

Napisano (urejeno)

Danes smo šli s CX 30 iz Kranja v Sevnico in nazaj po AC in regionalki. V vozilu 4 osebe, po AC 130-150 km/h. Poraba na koncu 6,3l z dinotom. Avto ima sedaj 2k prevoženih, tako da računam v prihodnje še kak deci manj.

Popravljeno od ignacij
  • Všeč 3
  • Haha 1
Napisano
Pred eno uro je ignacij napisal:

Danes smo šli s CX 30 iz Kranja v Sevnico in nazaj po AC in regionalki. V vozilu 4 osebe, po AC 130-150 km/h. Poraba na koncu 6,3l z dinotom. Avto ima sedaj 2k prevoženih, tako da računam v prihodnje še kak deci manj.

150...poraba 6,3😄

.

Napisano
pred 8 urami je ignacij napisal:

Nič te nisem videl... 

Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Alex napisal:

150...poraba 6,3😄

Ker del ti ni jasen? Kdo je rekel, da ob 150 km/h pije 6,3l? Govorimo o relacijski vožnji 160 km AC hitrost med 130 in 150 km/h, pomeni, da ne voziš neprestano 150 km/h, razumeš? No potem pa imamo še regionalko cca. 70 km, vožnja 50-100 km/h. 

Računalnik to lepo vse izračuna in ti na koncu napiše 6,3l. A bo sedaj dovolj podrobno za razumeti?

Danes mi je moja dala še en fur in sem šel z njim v službo, Kranj - Domžale, poraba 5,2l.

Popravljeno od ignacij
Napisano
pred 3 urami je ignacij napisal:

Ker del ti ni jasen? Kdo je rekel, da ob 150 km/h pije 6,3l? Govorimo o relacijski vožnji 160 km AC hitrost med 130 in 150 km/h, pomeni, da ne voziš neprestano 150 km/h, razumeš? No potem pa imamo še regionalko cca. 70 km, vožnja 50-100 km/h. 

Računalnik to lepo vse izračuna in ti na koncu napiše 6,3l. A bo sedaj dovolj podrobno za razumeti?

Danes mi je moja dala še en fur in sem šel z njim v službo, Kranj - Domžale, poraba 5,2l.

Včeraj Kranj - Biograd na moru, kar je šlo odvisno od gužve, tudi 160, dino poraba 5,9. 

Alexa pa kar na ignore dat.

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 7 minutami je Magoče CX-30 napisal:

Včeraj Kranj - Biograd na moru, kar je šlo odvisno od gužve, tudi 160, dino poraba 5,9. 

Alexa pa kar na ignore dat.

Še malo in vam bo benzin nazaj iz zraka v tank  tekel v baby Dinotih.🤣🤣

Napisano (urejeno)

Sem ga dal danes sodelavcu za probat, je bil tok navdušen, da že gleda novega za ženo.

Popravljeno od ignacij
Napisano

Baby dino v akciji... 😁

Vsaj meni, dva všečna videa: 

Prvi, bolj umirjena vožnja. Drugi, bolj dinamična. 😀

Napisano
Pred eno uro je ignacij napisal:

Sem ga dal danes sodelavcu za probat, je bil tok navdušen, da že gleda novega za ženo.

Izgleda, da bo potrebno narediti novo temo "neverjetni  baby dino prekaša v porabi vse priključne hibride. Še več. Pije celo manj kot električni avtomobili". Navali narod v avto salone. 😊

• Haha 1
  • Ni všeč 1

Napisano

Da ne bo vse neverjetno, vrhunec avtomobilizma.🤣

Moj baby dino v mestu še ni pil manj kot 8 L - glede na računalnik seveda. Imam pa izklopljen I-STOP. 

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
Pred eno uro je GregorV napisal:

Moj baby dino v mestu še ni pil manj kot 8 L - glede na računalnik seveda. Imam pa izklopljen I-STOP. 

Kar je čisto pričakovano v mestu za praktično katerega koli pure bencinca brez ISTOP - ok.

Napisano
pred 2 urama je GregorV napisal:

To je pa že bližje resnici. 😉

Napisano
pred 7 urami je ignacij napisal:

Bomba, lepo so dodelali motor

jajcadizlska.jpg

Napisano

Avgusta grem na redni servis s svojim Xom pa vprašam, če imajo kakga dinota za testno vožnjo, da vidim kaj je na stvari..... :whatever:

Napisano
pred 4 minutami je Bini napisal:

Avgusta grem na redni servis s svojim Xom pa vprašam, če imajo kakga dinota za testno vožnjo, da vidim kaj je na stvari..... :whatever:

Pa si to dejansko upaš? Da ne bo kej narobe pa kakšna silna želja po menjavi?

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

A verjameš teorijam zarote pa to? 😉

pred 1 uro je Boss napisal:

Pa si to dejansko upaš? Da ne bo kej narobe pa kakšna silna želja po menjavi?

Pa da presedla iz avta na baby avto? 😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.