GregorV Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Sem CX-30ka 😄 in vam pošiljam še nekaj slik iz otoka Vir. Moj lastnik ima zraven tudi Nikon Z50II s katerim je naredil 1000 slik 😅 moje čudovite zunanjosti. 👍 Tukaj bodo objavljene, ko bo imel kaj več časa, enkrat jeseni... LP 5 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Zakaj ne izkoristiš zmogljivosti takega fotoaparata? 1 Citiraj
dvorjan Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Bo treba še prej na en tečaj fotografiranja. Sicer pa se ne sekiraj, meni je v enem intervjuju Arne Hodalič dejal: "Prvih 1000 fotografij je vedno najslabših.". 😃 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Pred eno uro je dvorjan napisal: Bo treba še prej na en tečaj fotografiranja. Sicer pa se ne sekiraj, meni je v enem intervjuju Arne Hodalič dejal: "Prvih 1000 fotografij je vedno najslabših.". 😃 Tečaj ali ne, vedno me je fasciniralo, da ljudje kupujejo DSLR-je, mirrorless in podobno, fotke so pa potem na nivoju telefona. Pa ne rečem, da so moje fotke kakšen ekstrem, a vseeno probam čimbolj izkoristiti kaj mi ponuja aparat in sama leča Citiraj
Tilen5 Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami 70% je itak sam kader in postprodukcija 1 1 Citiraj
godlike Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Podpiram prave slike. Torej vse kar od mene vidite, je 100% brez posprodukcije. To je kot umetne ustnice, joške, rit in še kaka druga plastika. Je včasih na alfa forumu bilo tekmovanje za sliko meseca. Na to se je iz tega izdelal koledar. No in potem so ble slike gor, da bi še dojenček z dudo videl, da takih barv ni v naravi. 2 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Govorim o posprodukciji tapravi. Ne nekem nabijanu kontrasta, saturacije in ostrine 🙈 1 Citiraj
Bini Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami (urejeno) pred 4 urami je GregorV napisal: Sem CX-30ka 😄 in vam pošiljam še nekaj slik iz otoka Vir. Moj lastnik ima zraven tudi Nikon Z50II s katerim je naredil 1000 slik 😅 moje čudovite zunanjosti. 👍 Tukaj bodo objavljene, ko bo imel kaj več časa, enkrat jeseni... LP Pohvalno, saj veš eni pač vedno nergajo nad vsem kar tukaj kdo objavi.... Popravljeno pred 10 urami od Bini 2 Citiraj
GregorV Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Zgornje slike so iz telefona. 😀 Slike iz nikona pa prenesem na PC, ko pridem iz morja oz. ko bo čas. Nisem profi in ne delam doktorske disertacije pri slikanju. Večina slik nastane v planinah, pa makro... Preteklih 10 let sem imel DSLR Nikon D7200 (3 objektivi...). Spomladi pa sem skočil v svet brez zrcalnih kamer (Nikon Z50II).. Kar velika sprememba, veliko manjši, še vedno se nisem navadil na digitalni pogled skozi okular, baterija zdrži velikooo manj itd. LP 3 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 52 minutami je Bini napisal: Pohvalno, saj veš eni pač vedno nergajo nad vsem kar tukaj kdo objavi.... Ne, samo nad krogi k jih delajo vesoljci 2 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 8 urami je GregorV napisal: Zgornje slike so iz telefona. 😀 Slike iz nikona pa prenesem na PC, ko pridem iz morja oz. ko bo čas. Nisem profi in ne delam doktorske disertacije pri slikanju. Večina slik nastane v planinah, pa makro... Preteklih 10 let sem imel DSLR Nikon D7200 (3 objektivi...). Spomladi pa sem skočil v svet brez zrcalnih kamer (Nikon Z50II).. Kar velika sprememba, veliko manjši, še vedno se nisem navadil na digitalni pogled skozi okular, baterija zdrži velikooo manj itd. LP Ti samo lepo slikaj in se uči. Pusti večne težake, ki mislijo, da do v vsem najboljši. 😉 1 Citiraj
Bini Napisano pred 14 minutami Prijavi Napisano pred 14 minutami pred 9 urami je g.Wankel napisal: Ne, samo nad krogi k jih delajo vesoljci Ne vem no, menjaš avto pa si že tam pri njih.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.