tommzy Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami A še komu vibrira (trese) voznikov špegu nad 100-120km/h? To sem sedaj opazil na svoji. Avto nima še niti 2000km pa že prvi "problemi". Se da kaj naredit al se pač sprijaznim s tem? 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Baje da je premium, kako je to možno 1 3 1 Citiraj
tommzy Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami A je to sarkazem? Ker tega nisem pričakoval saj tudi moja astra k z 190.000 prevoženih ni niti enkrat imela kakršen koli problem z vibriranjem špeglov. Citiraj
Lentus Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami (urejeno) Ne, ni sarkazem, to je feature. Tudi meni malo vibrira, oziroma se trese. Trese se tudi pri vožnji po granitnih kockah. Čeprav, da to ni nič tragičnega, pač trese. To je dejstvo. Sem pred Mazdo bil na VW znamki in mi pri nobenem ni treslo ogledala, pa NI premium. Da te malo pomirim... enkrat sem imel na testu Hondo H-RV, tam pa se je na avtocesti tresla kar prednja havba. Popravljeno pred 16 urami od Lentus Citiraj
akla Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami (urejeno) Ja, tudi jaz sem opazil enak pojav, že pri novem, na avtocesti. Je pa to samo občasno, nisem gruntal dejavnikov ponovljivosti, katerih je lahko veliko. Nazadnje sem sumil gume (zun.temperatura, tlak v gumah, ...) Popravljeno pred 10 urami od akla Citiraj
Bini Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 11 urami je tommzy napisal: A še komu vibrira (trese) voznikov špegu nad 100-120km/h? To sem sedaj opazil na svoji. Avto nima še niti 2000km pa že prvi "problemi". Se da kaj naredit al se pač sprijaznim s tem? Meni zelo malo vibrira a ni moteče je pa tudi odvisno od asfalta. Mene to ne moti ker vidim kar je trba in to je to. Pri 200 tega ni..... Citiraj
GregorV Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Jaz nisem opazil, da bi mi kaj vibriralo, je pa res da nisem posvečal pozornosti... Še vedno mi ropota pokrov sredinskega predala. Že od nakupa, pa se še nisem spravil na servis 😀, da pogledajo, popravijo. Dodatno vprašanje. Zakaj ima stopalka za plin "blokado", ko močneje pritisnem stopalko, ta preskoči in je plin odprt do konca. Je to morda povezano z AT, uporabljajo isto stopalko za AT in MT? Ker tudi ko preskoči, ne opazim, da bi avto kaj bolj pospeševal, razvil več moči. LP Citiraj
Jest Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 23 minutami je GregorV napisal: Dodatno vprašanje. Zakaj ima stopalka za plin "blokado", ko močneje pritisnem stopalko, ta preskoči in je plin odprt do konca. Je to morda povezano z AT, uporabljajo isto stopalko za AT in MT? Ker tudi ko preskoči, ne opazim, da bi avto kaj bolj pospeševal, razvil več moči. Tisto je "kick down" ... Ko pohodis do konca, se recimo izklopi "limiter", ce imas nastavljenega... https://www.cx30talk.com/threads/gas-pedal-clicking.798/ 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
GregorV Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Zanimivo, pa je to uporabno samo za AT ali tudi MT? V nastavitvah nisem zasledil, da bi bila kje opcija, kjer je nastavljen "limiter". LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.