Skoči na vsebino

Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je x-layer napisal:

Sam imam udarni vijačnik Makita TD022D - ampak to je premočno za neko fino delo. Tega zdaj bolj uporabljam za vijačenje lesa in podobno...

Za prenosnike sem si omislil Wiha SpeedE - https://www.amazon.de/Wiha-43631-Elektrischer-Schraubendreher-Schwarz/dp/B07V7VJ14J

IMG20260122195645.jpg

Potem pa sem še zraven vzel WIHA microBit set - https://www.klium.com/en/wiha-7000sk65esd-microbit-set-esd-assorted-66-pcs-incl-box-39971-29163

IMG20260122195655.jpg

Ja res je...TD022 je res "adijo pamet"...človek ko ga v živo vidi si nikoli nebi mislil...pol pa,ko enkrat preizkusiš...za kakšnega domačega mojstra,ki stanuje npr. v bloku,in res ne rabi "mrcino",zna biti polna kapa. Je zelo priljubljen za "pleharijo" z samoreznimi vijaki ipd.

A kot pišeš,za fina opravila lih  ni namenjen.

Uuuu😲-Wiha SpeedE🧐👍...sem slišal veliko dobrega o njem,ko sem gledal takšne...samo ni lih poceni...kot pač vsa dobra roba.

Sem gledal tudi Wessel 220 USB z USB-C (zadnja verzija),a sem se zaradi TD022 in baterij odločil za DF012DSE.

pred 4 urami je Alex napisal:

(Boss-u bo všeč)😁 

Zadetek v polno😄

Napisano
pred 12 urami je skritikrt napisal:

Dajte ostali...ne sam zase držati,kar vas veseli...objavite...mogoče še koga drugega zanima.

Imam izkušnje,da npr.sodelavci in kokegi...v pogovorih ugotovim,kaj ima,je kupil itd...od npr.orodja...mene tudi zanima,že da izvem kakšne so izkušnje ipd...pa nič ne povedo.

Povem ustno komot.

Ne maram pa vsega oglaševat. Najboljše da še napišem kje je pospravljeno in kdaj grem na dopust. Pa še kakega romuna tag-am.

Napisano
pred 2 urama je godlike napisal:

Povem ustno komot.

Ne maram pa vsega oglaševat. Najboljše da še napišem kje je pospravljeno in kdaj grem na dopust. Pa še kakega romuna tag-am.

Kaj pa imaš pospravljeno😄. Jaz skos kje kaj nucam,in je malo tu,malo tam...bodo mi morali najprej celo bajto "pospraviti",če bodo hoteli vse odnesti😂

Samo res...bi moral psa nabaviti...aja...že imam...

Pa ograjo zapreti.. tud imam🤔...

Pa vseokoli kamere...aha-tud zdrrihtano🙄...

Pol pa naj pride,kdor hoče...po možnosti takrat,ko bom doma,da mu bom pomagal....aja,smo tudi že imeli

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno nisem na pravem forumu zastavil naslednjega vprašanja:   Mazda6, 2.2 diesel 150 km, 2017 letnik po števcu 207k km...   Pojavlja se mi težava in sicer avto pije vodo ( dolivam v kiler cca 1 l na 100 prevoženih km )....prav nekaj časa ventilacija greje, nakar po cca 10 minutah vožnje ne greje več 🤕   V hladilni tekočini ni olja in avto ne kadi zadaj pri vožnji...vodo šprica iz raztezne posode po mašini pod pokrovom zaradi kompresije...   Glede na vaše izkušnje in mnenja ali gre samo za okvaro tesnila glave motorja ali je možno, da je v kvari tudi glava motorja
    • A to je plus minus 1%
    • Sežanski jamarji so pa odkrili praljudi. Pravkar sem zvedel podrobnosti: Andrej Peca je na terenu opazil manjšo odprtino in, ko je to razširil, se je odprla nova jama, približno 30 metrov globoka, ki se jo je registriralo in poimenovalo Pecova jama pri tunelu v Dolu. Ko so šli jamarji notri, so opazili kosti, sprva niso niti vedeli, čigave so. Zato se je vprašalo strokovnjake, ki so šli noter in so ugotovili, da so to človeške kosti. Kasnejši rezultati analize starosti so pokazali, da gre za kosti iz bakrene dobe, to pomeni skoraj 5000 let stare. Baje, da je bilo do zdaj v Sloveniji samo eno tako nahajališče nekje pri Dolenjem Lakošu...   Čudi me, da nikjer v medijih ne najdem kakšne novice o tem...
    • Kaj pa imaš pospravljeno😄. Jaz skos kje kaj nucam,in je malo tu,malo tam...bodo mi morali najprej celo bajto "pospraviti",če bodo hoteli vse odnesti😂 Samo res...bi moral psa nabaviti...aja...že imam... Pa ograjo zapreti.. tud imam🤔... Pa vseokoli kamere...aha-tud zdrrihtano🙄...   Pol pa naj pride,kdor hoče...po možnosti takrat,ko bom doma,da mu bom pomagal....aja,smo tudi že imeli
    • Oče je prišel domov precej prej kot po navadi in naletel na sina, ki se je igral z žogo na dvorišču. Pridružil se je sinu in skupaj sta začela metati na koš. V nekem trenutku je sin vprašal očeta: - "Oče, koliko denarja sta pa tebi dala stric Jože in mama za to, da se igraš zunaj, dokler sta onadva zgoraj?"
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.