Kaj kupiti?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne spreminjat, da lahko občudujemo vsaj na sliki 😍. Pa več bo objav, večkrat bomo lahko občudovali 😁
-
😆žal nima take barve. Bi bilo pa ql ja 😄 P. S. Fotka je sposojena z neta. A krsim pravila foruma? Bom spremenila če moram
-
Ali ima ta CX-30 poleg premium alarma, tudi premium barvo kot na profilni sliki, "limited editon" ?, ker potem bi bil res top in že kičasto premium 🤩
-
Ma dej, cut the crap pa obkroži SDS, da nehamo s sprenevedanjem. 😜 Sej veš kako to gre, ko nekdo vkluči v svojo kampanijo tuje službe, kakršne koli pač so... to se drugače lahko reče tudi veleizdaja. V USA je šlo za podoben način vohunjenja za političnimi nasprotniki in to je odneslo Richarda Nixona v afer Watergate. Še danes gre za eno največjih afer v zgodovini pa ne nas zdaj prepričevat, kako je vse to čisto nedolžno pri nas. Pol ti pa model še laže in se dela budalo s tistim ciničnim nasmehom. Smešno mi je kako podpiraš tak način delovanja in kako ti je ravno, ko ti tvoj laže, oziroma zagovarjaš, da ne, a po drugi strani so pa vsi na nasprotni strani pa lažnivci by default. Še enkrat, da nekdo na nekih pogovorih govori o stvareh, ki so lahko resnične ali pa ne, ker želi ugajat sogovorniku... to ne more biti pogoj, da se kar reče, da je ta pa ta, ki je bil omenjen tudi dejansko res to naredil. temu se drugače reče linč in zgolj sodišče oziroma pravni proces ima pravico, da nekoga določi, da je nekaj naredil oziroma recimo bil koruptiven. V pravni državi je tako, v diktaturah, avtokracijah in podobno pa pač visiš zgolj zarad suma. Zdaj se pa odloči kaj je boljše. Ti pa povem en tak moj osebni primer, kako lahko laži naredijo celo sranje in kako te lahko nekdo potunka, da bi rešil sebe in svojo nesposobnost. Najhujše pa je, da sploh ne veš in da je včasih samo sreča, da nekaj izveš in da nato ne kriv ne dužan poskušaš zadevo spraviti v red. In to samo zaradi ene laži ali klevete: V glavnem, takole je šlo. Naročim nek odvoz robe iz poslovalnice, ki pa se nato ni zgodil. Čez 14 dni pritisne name vodja poslovalnice, kaj se gremo, da tisto še ni odpeljano. Pošljem mail , ker sem še 1x prosil za odvoz. Zadeva je s strni vodje poslovalnice medtem zaokrožila po lestvi navzgor in pritisnila nato od zgoraj navzdol. In tisti, ki bi moral naročit in je pozabil je okrivil mene (brez moje vednosti) da sem jaz eskaliral problem na vodstvo in naredil sranje. Zunanji izvajalec je imel težavo, da se kakor ni držal pogodbe in lahko bi celo šlo za odpoved le te. In je bil milo rečeno besen na mene, da sem neka kurba zahrbtna, ampak to mi ni povedal v fris, a sem kasneje izvedel. Slučajno in zgolj naključno me je nekdo tretji vprašal kaj mi je naredil zunanji izvajalec, da sem ga zašpecal navzgor. Moj pogled je bil v tistem trenutku podoben kravi na tirih, ko se ji bliža vlak. Nič mi ni bilo jasno, ampak vsaj sem zvedel, da je nekaj šlo hudo narobe in kar nekaj časa je trajalo, da sem sestavil zgodbo in potek le te. Ok z zunanjim izvajalcem sva zgladila zadevo, ampak za stvar za katero nisem bil ne kriv ne vedel, da je nekdo manipuliral, da bi sebe rešil iz zagate. Ja to je ta problem, da tam nekje nekdo v neki gostilni razlaga in blati nekoga, ker ne ve da se snema. Ja ljudje govorijo marsikaj, da bi izpadli pomembni in bohvedi še kaj, al pa zgolj to, da bi svojo krivdo obesili nekomu drugemu. Pa še nekaj fantje, ne mi rečt, da nikoli v življenju niste sebe predstavili, nekomu drugemu, za tisto kar niste, nabijali neke superlative in se prikazovali bolj pomembni kot ste, da bi v družbi izpadli večji carji. Pa na razpisu za službo ste verjetno tudi vse olepšali in bili res kader, ki ga je nujno treba zaposlit. Tako, da izvlečt zaključke iz nekih nastopov brez dejanskega ugotavljanja stanja je milo rečeno neumno.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.