Jest Napisano 17. september Avtor Prijavi Napisano 17. september Saj “zalima” te takoj, ko pohodiš stopalko za plin… potem pa lepo zvezno pospešuje … Saj je pri mojem CX-60 tudi podobno, ko pohodim… samo ni tako čutiti tega sunka… čeprav kar spodobno pospešuje z mesta… Seveda pa se pri meni sliši tudi motor… pri EV pa tega rohnenja ni 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Shrek Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september Koliko gre pa v Vrhniški klanec 😋😂 7 Citiraj
Jest Napisano 18. september Avtor Prijavi Napisano 18. september pred 4 urami je Shrek napisal: Koliko gre pa v Vrhniški klanec 😋😂 Preveč 1 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
ignacij Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september Evo, mi je @Jest omogočil testno vožnjo, pa da mal poročam. Občutki so mešani. Všeč mi je: - uglajena tiha vožnja - začetni pospešek - poraba 15kwh - izgled zunanjosti - izgled notranjosti če ne upoštevam TV zaslona nalepljenega na armaturko Ni mi všeč: - premajhen prtljažnik - TV zaslon na armaturki - pomanjkanje fizičnih gumbov, upravljanje preko tablice je izjemno nepriročno - pričakoval bi večjo odzivnost pri hitrosti 130km/h navzgor - kljuke so precej nepraktične Ali bi ga imel? Ne vem😅 2 6 Citiraj
FuManchu Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september Simpl ko pasulj. Če ti všeč bela tehnika ti bo tudi ta mikrovalovka😁 6 Citiraj
50keda Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september Uglajena vožnja ... to mam v svoji šestki tut, zmeri znova ko se iz 350z nazaj v mazdo vsedem si mislim da mam maybacha xD 3 2 1 Citiraj
ignacij Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september pred 2 urama je 50keda napisal: Uglajena vožnja ... to mam v svoji šestki tut Bi imel ja, če ne bi čutil menjalnika in preklopa cilindrov. Citiraj
Boss Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september pred 17 urami je Shrek napisal: Koliko gre pa v Vrhniški klanec 😋😂 Sej to se pa ve brez dvoma.. 175km/h. 1 Citiraj
Boss Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september pred 4 urami je ignacij napisal: - pričakoval bi večjo odzivnost pri hitrosti 130km/h navzgor To je vedno tako, če je navor skos enak. To je pri vseh EV-jih po cenah, ki so namenjene navadnim smrtnikom. Vsi od najmanjših EV-jev do recimo nabriteža kot je Cupra Born, dajejo filing na začetku, da bo kar asfalt ven vrgel pri pospeševanju. Tam nekje pri 120km/h pa pričakuješ enako dobiš pa "meh" filng. To je logično kadar je navor enak čez celo območje obratov. Če pa navor raste kot pri ICE pa je filing boljši pri višjih hitrostih. 6 Citiraj
Jest Napisano 19. september Avtor Prijavi Napisano 19. september Aja... še to sem pozabil omeniti...Kar me je razočaralo so LED luči, ki niso dinamične, ima samo samodejno prekljapljanje med dolgimi in kratkimi ... in se mi zdi precej slabše, kot pri moji CX-60 ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september pred 8 urami je Jest napisal: Aja... še to sem pozabil omeniti...Kar me je razočaralo so LED luči, ki niso dinamične, ima samo samodejno prekljapljanje med dolgimi in kratkimi ... in se mi zdi precej slabše, kot pri moji CX-60 ... Ojej a res? Men je to en najboljših funkcionalnosti sploh. Torej tale Mazdin poskus lahko prečrtam. 🙁 4 Citiraj
Z M A J Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september pred 19 urami je Boss napisal: To je vedno tako, če je navor skos enak. To je pri vseh EV-jih po cenah, ki so namenjene navadnim smrtnikom. Vsi od najmanjših EV-jev do recimo nabriteža kot je Cupra Born, dajejo filing na začetku, da bo kar asfalt ven vrgel pri pospeševanju. Tam nekje pri 120km/h pa pričakuješ enako dobiš pa "meh" filng. To je logično kadar je navor enak čez celo območje obratov. Če pa navor raste kot pri ICE pa je filing boljši pri višjih hitrostih. Dr. Pelko ima Cupro Born in tisto pa iz štarta kar dobro zalepi, ampak še vedno, ko sva pogledala na štoparico, je šel moj polnoletni 3.0 Z4 boljše 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dvorjan Napisano torek ob 17:12 Prijavi Napisano torek ob 17:12 V bistvu ima Mazda 6e smolo. Ker bo relativno hitro zastarela. Predolgo so čakali z njo. V premijskem segmentu njena kombinacija pogona in baterije ni nič posebnega. Je pa solidna. In to je dobro. Za notranjost pa je dobro, da je kitajska. Vam povem, sem bil na sejmu IAA v Munchnu, in ko se usedeš v te novodobne avte, se lahko le in zgolj Kitajcem zahvališ, da znajo narediti lepo notranjost. No, saj jo zna narediti še kdo drug, ampak za trikratnik cene oziroma v vozilih, ki jih navadni smrtniki nikoli ne bomo vozili. Bo pa zato CX-6e super avto, če le ne bodo preveč mečkali preden ga namenijo EU. 1 Citiraj
ignacij Napisano torek ob 19:53 Prijavi Napisano torek ob 19:53 CX-6e bi se znal veliko bolje odrezati kot 6e, čeprav je isto kitajc. 2 4 Citiraj
SeekK Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Sem bil v četrtek na servisu, sem čakal v salonu in si ogledoval tole novo 6e. Sem mel mal več časa za debato s prodajalcem. Menda so za letos že vse prodane kar so dobili, da je težka za letos dobit še 6e. 1 Citiraj
SeekK Napisano pred 42 minutami Prijavi Napisano pred 42 minutami 25 ce sem prav razumel. Vmes ko sem bil tam je en klical, da bi jo kupil.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.