Boss Napisano 23. april, 2025 Prijavi Napisano 23. april, 2025 Še premal si rekel provizije... zato sam nimam nobenega slabega občutka, ko se dilamo za popust pri nakupu novega. Za 10% nižjo ceno mislim, da je kar fer tako do mene kot do avtohiše, ki ga prodaja. Aja tale v oglasu bo šel za 39900€ 2 Citiraj
godlike Napisano 23. april, 2025 Prijavi Napisano 23. april, 2025 (urejeno) pred 9 urami je Bini napisal: Ps, Mazda ni enako Ford 😁 Doma ima Forda (BT) in VW (Ford). Sem mogoče jaz narobe razumel kaj se mu kvari? Ford v Mazdini preobleki ali VW v Fordovi preobleki? 🤔 Popravljeno 23. april, 2025 od godlike 2 Citiraj
NevLado Napisano 24. april, 2025 Prijavi Napisano 24. april, 2025 dne 22. 4. 2025 ob 17:34 je MazdaBoy napisal: Zanimivo malo km. Kaj je 1 leto stal? 😄 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20911811&display=Mazda CX-60 Lahko da je iz uvoza, demo avto v salonu stal 1 Citiraj
Bini Napisano 25. april, 2025 Prijavi Napisano 25. april, 2025 Ta Renault hibrid se je pokvaril 13-krat v dveh letih AVTOARENA.SI Mladi par iz Charente trdi, da se je njihov Renault Arkana hibrid, kljub temu da je bil nov, pokvaril že Ta @Slivka Fordu še do kolen ne seže... 🤣 3 1 Citiraj
godlike Napisano 25. april, 2025 Prijavi Napisano 25. april, 2025 pred 27 minutami je Bini napisal: Ta Renault hibrid se je pokvaril 13-krat v dveh letih AVTOARENA.SI Mladi par iz Charente trdi, da se je njihov Renault Arkana hibrid, kljub temu da je bil nov, pokvaril že Ta @Slivka Fordu še do kolen ne seže... 🤣 Naš Polo je bil 18x na garanciji v prvem letu. Edino @Slivka-in je prebil več časa tam. Ta Renault je zlat 🫣 3 Citiraj
Boss Napisano 25. april, 2025 Prijavi Napisano 25. april, 2025 pred 2 urama je godlike napisal: Naš Polo je bil 18x na garanciji v prvem letu. Edino @Slivka-in je prebil več časa tam. In pol majo nekateri jajca pljuvat čez Mazde. 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 25. april, 2025 Prijavi Napisano 25. april, 2025 pred 2 urama je Boss napisal: In pol majo nekateri jajca pljuvat čez Mazde. Če jih pa na Kitajskem delajo... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 25. april, 2025 Prijavi Napisano 25. april, 2025 pred 2 urama je Slivka napisal: Če jih pa na Kitajskem delajo... Teh še ni tukaj. Govorimo o tistih, katere smo kupili vozili nekaj let in verjetno v večini bili kar zadovoljni. Verjetno tudi ti s tisto tvojo bivšo petko. BT-jke nisem omenil, ker je preveč Forda zraven, da bi bila čistokrvna Mazda. Pač nek hafu, kot takemu miksu pravijo Japonci.. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 26. april, 2025 Prijavi Napisano 26. april, 2025 Lahko potrdim, da je mazda dizl jajca. 1 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 26. april, 2025 Prijavi Napisano 26. april, 2025 Pred eno uro je Tilen5 napisal: Lahko potrdim, da je mazda dizl jajca. Govori za svojo. Moja je top. 😉 1 Citiraj
mazdaman Napisano 26. april, 2025 Prijavi Napisano 26. april, 2025 dne 23. 4. 2025 ob 11:59 je Slivka napisal: Se pravi, da imajo trgovci vsaj 10 jurjev provizije. Ker v svojo škodo ne bodo šli. To "navidezno registracijo" je treba plačat. Pa salon in trgovca tudi. In nazadnje dajo "nov" avto 10 jurjev ceneje... Če moja matematika kaj velja, je to vsaj 1/5 cene vozila... Saj če ga je dve leti vodil v knjigah in uveljavljal amortizacijo je njegova knjigovodska vrednost padla za 2/5. Tako, da še vedno prodaja z dobičkom. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dvorjan Napisano 26. april, 2025 Prijavi Napisano 26. april, 2025 pred 3 urami je Tilen5 napisal: Lahko potrdim, da je mazda dizl jajca. Kaj je pa sedaj odpovedalo poslušnost? In koliko bo stalo? pred 2 urama je Alex napisal: Govori za svojo. Moja je top. 😉 Ja, očitno ni, če nima niti DPF-ja več. Pa smrdi. 😃 1 Citiraj
Alex Napisano 26. april, 2025 Prijavi Napisano 26. april, 2025 pred 18 minutami je dvorjan napisal: Kaj je pa sedaj odpovedalo poslušnost? In koliko bo stalo? Ja, očitno ni, če nima niti DPF-ja več. Pa smrdi. 😃 Kaj ima noter in kaj nenii važno, važno je, da manj onesnažuje okolje kot električarji. Citiraj
dvorjan Napisano 26. april, 2025 Prijavi Napisano 26. april, 2025 pred 1 minuto je Alex napisal: Kaj ima noter in kaj nenii važno, važno je, da manj onesnažuje okolje kot električarji. A pol se zapreva vsak s svojim vžganim avtom v garažo? 😃 Citiraj
Alex Napisano 26. april, 2025 Prijavi Napisano 26. april, 2025 (urejeno) pred 1 minuto je dvorjan napisal: A pol se zapreva vsak s svojim vžganim avtom v garažo? 😃 Nisi razumel odgovora. Vprašaj umetno inteligenco. Je bolj pametna. 😉 Pa gasilce naroči, ko boš bežal. Popravljeno 26. april, 2025 od Alex Citiraj
dvorjan Napisano 26. april, 2025 Prijavi Napisano 26. april, 2025 Here we go again. Only on #planetAlex. 😃 Citiraj
Z M A J Napisano 18. maj, 2025 Prijavi Napisano 18. maj, 2025 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17808947&display=Lada Niva 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 18. maj, 2025 Prijavi Napisano 18. maj, 2025 Sam še sneg rabmo pa je to top zadeva. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 21. maj, 2025 Prijavi Napisano 21. maj, 2025 mene zanima zakaj se tista rdeča bencinarka na proda Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
ignacij Napisano 22. maj, 2025 Prijavi Napisano 22. maj, 2025 (urejeno) pred 9 urami je Tilen5 napisal: mene zanima zakaj se tista rdeča bencinarka na proda Zato ker: - folk rajši kupuje 1.2l turbo mlinčke z LCD TV na armaturki - 2,5l motor vzbuja strah in trepet kakšna je to cestnina, zavarovanje in poraba - mazda še vedno velja kot "butična" znamka, ki je ne moreš šraufati pod kozolcem - povprečen kupec ne prepozna zanesljivosti bencinske mazde - kot je omenil @Shrek ji tista rdeča barva glih ne šteje v plus Popravljeno 22. maj, 2025 od ignacij 3 Citiraj
Alex Napisano 22. maj, 2025 Prijavi Napisano 22. maj, 2025 pred 36 minutami je ignacij napisal: Zato ker: - folk rajši kupuje 1.2l turbo mlinčke z LCD TV na armaturki - 2,5l motor vzbuja strah in trepet kakšna je to cestnina, zavarovanje in poraba - mazda še vedno velja kot "butična" znamka, ki je ne moreš šraufati pod kozolcem - povprečen kupec ne prepozna zanesljivosti bencinske mazde - kot je omenil @Shrek ji tista rdeča barva glih ne šteje v plus Realnost je taka, da ljudje v večini primerov ne kupujejo 2.5 motorjev. Če že, to ni znamka Mazda in kupijo pravi športni avto. Kupci si mslijo, če že pije, da vsaj gre kot se spodobi. Kupcev za te avte je zmanjkalo, ker so vsi na tem forumu, ki so imeli namen kupit tak avto to že storili. Tako, da je velik problem prodat te Mazde. V bistvu nemogoče. 2 Citiraj
Janez007 Napisano 22. maj, 2025 Prijavi Napisano 22. maj, 2025 (urejeno) pred 10 urami je Tilen5 napisal: mene zanima zakaj se tista rdeča bencinarka na proda Tista? Pri prvi mi je sumljivo, ker nič ne piše o lastništvu in o nekaramboliranosti, pa cena bi morala biti v primeru nekaramboliranosti cca. 10% nižja, sicer pa še vsaj 5% dodatno nižja. Pri drugi je s ceno podobno. Poleg tega 2 tako močni a različni rdeči barvi (karoserija, sedeži) po mojem ne pašeta skupaj. Popravljeno 22. maj, 2025 od Janez007 2 Citiraj
ignacij Napisano 22. maj, 2025 Prijavi Napisano 22. maj, 2025 Aja, pa še nekaj ključnega je, ne gre za SUV. CX5 se verjetneje bistveno lažje proda. 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.