Skoči na vsebino

Koga volit

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 58 minutami je skritikrt napisal:

Gre za to,da bi program moral biti informativni in politično nevtralen,kar pa zaradi zgoraj napisanega ne more biti! Niso vsi novinarji (in ne samo novinarji,da ne bo pomote) na RTV taki,a večina jih je..."jebeno več nas je..."....sami za to svojo pristranskost še predobro vedo...se ve-nekomu so pač morali "v rit lezti"...in hkrati so tudi koga od novinarjev,ki je skušal biti nevtralen pač "zjebali"...na lep ali grd način...se spomnimo npr. Krevsa,ki je z svojo profesionalnostjo in nepristranskostjo bodel v oči tako levim,kot desnim...vemo,kje je sedaj...

RTV nevtralen?-vic stoletja😂🤣

Tvoj problem in problem večine desnih je, da takoj, ko pokažejo na čudne rabote posameznikov na desni, vsi kot eden skočite v zrak in razlagate, da je to levaški medij, ki je sporočil. Ne zanima vas a je kaj resnice na tem, ne argumenti, ne dokazi. Strumno brez kančka kritične distance branite svoje politike pa ne glede kaj se jim očita. Če na drugi strani nekdo naredi enako pa je avtomatsko kriv še predno novinar prebere izjavo do konca. 

Osebno bi najprej rad videl, da se obravnava vse po istih vatlih. Na kaj ciljam? Zaradi afere sendvič je nepreklicno odstopil poslanec LMŠ-ja Darij Krejčič, če se ne motim. Ja šlo je za sendvič, ki je takrat verjetno stal okoli 4 evre in kljub temu, da se je vrnil in poravnal znesek je bil pritisk desnice takšen, da je bil prisiljen odstopiti. Zakaj ta desnica, enakih vatlov ne zahteva tudi od Borisa Mijiča, ki ima na sebi bistveno večje grehe, utaje, lažno navajanje dokazil in prevaro ter krajo lastnih zaposlenih? Ne tukaj je vse tiho in desnica sploh ne zahteva odstopa, kot ga je nekoč za sendvič vreden 4€.

34910_1.png

Napisano
pred 4 minutami je skritikrt napisal:

Ne štekaš-nekompetenten si,ker RTV ponuja takšna politična stališča,ki so ti všeč.

RTV bi moral ponujati le apolitične informacije,pa jih ne-v tem je problem!

Zakaj ne bereš kaj napišem. Dnevnikov in podobnega sploh ne spremljam. Edino sem spremljal soočenja pred volitvami in to na vseh medijih, ki so jih imeli. In rekel sem, da v soočenjih novinarji niso stopali ne na eno ne na drugo stran. Največ so se obkladali kandidati med seboj. To kar en drugemu govorijo pač ni politika medija.

34910_1.png

Napisano
pred 28 minutami je Boss napisal:

Zakaj ta desnica, enakih vatlov ne zahteva tudi od Borisa Mijiča, ki ima na sebi bistveno večje grehe

Ker,če bi Mojič ali pa cela stranka prestopil k levim....saj vemo,kako so jih fehtali...po tem bi pa bil čist kot jutranja solza,a ne?!

Levim ne gre za moralo...to že dolgo vemo...samo oblast hočejo....

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 11 minutami je skritikrt napisal:

Ker,če bi Mojič ali pa cela stranka prestopil k levim....saj vemo,kako so jih fehtali...po tem bi pa bil čist kot jutranja solza,a ne?!

Spet reagiraš enako... preobrneš na drugo stran, čeprav je vprašanje čisto enostavno. Mijič sodeluje z desnico in ne z levico, zakaj se ga ne dotaknete?

Kaj bi, če bi, ko bi in podobno nima s tem trenutno pa res nobene veze. Gre samo za to kaj je prav in kaj ne. Vaš Gorenjak pravi, da to kar je Mijič naredil je zgolj manjša zadeva in da je čist preveč govora o tem. WTF.

Najbolj zanimivo pa je spet ista zgodba, ki jo očitate levim, da bi potem drugače reagirali. Če bi bil Mijič na drugi strani bi pa vi zdajle udrihali na polno čez njega. Glej ne moreš očitat nekaj drugim, kar počenjate sami enako. Ne vem no, nekako nekredibilno zgleda vse skupaj. 

Zdaj pa te bom samo eno stvar vprašal pa mi odgovori pošteno... ali bi Mijič moral odstopiti kot poslanec?

• Všeč 2
  • Ljubim 1

34910_1.png

Napisano
pred 39 minutami je skritikrt napisal:

Levim ne gre za moralo...to že dolgo vemo...samo oblast hočejo....

Če bi bil v desni vladi, pa bi tu pisal na vlko, kak more odstopiti. Tak kot oni tat sendvičev.

Žal to so dvojna merila.

Tudi če desnica naredi sranje, so vedno drugi krivi.

Jaz stojim za tem kaj sem zaj....

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Glavno,da ne bosta videla predčasnih volitev zaradi Mijića...ker tudi vama ne gre za moralo,ampak,da so "naši",a ne...saj se "poznamo"😉

Ne paše to lastno zdravilo kot vidim...

pred 38 minutami je Boss napisal:

Glej ne moreš očitat nekaj drugim, kar počenjate sami enako. Ne vem no, nekako nekredibilno zgleda vse skupaj. 

Glej ..od levih se učimo...oni nonstop delajo ravno to....zmeraj drugim očitajo,kar sami delajo.

pred 33 minutami je Boss napisal:

Zdaj pa te bom samo eno stvar vprašal pa mi odgovori pošteno... ali bi Mijič moral odstopiti kot poslanec?

Za blagor države ne...ker...a bi rad nazaj tisto golobovo greznico?

Boš še videl...ko bo šiba začela peti,kaj vse se bo našlo....za vsako rit ena palca rase,samo za ene je že deblo.

Napisano
pred 15 minutami je skritikrt napisal:

Glavno,da ne bosta videla predčasnih volitev zaradi Mijića...ker tudi vama ne gre za moralo,ampak,da so "naši",a ne...saj se "poznamo"😉

Ne sodi naju oz. mene po sebi.

Jaz bi za vse državne funkcije uzakonil nekaznovanost, redne teste na drogo in takojšno izgubo položaja ob incidentu.

Lahko izrecno zapišem, tudi za leve in za sredino.

Meni je vseeno za predčasne volitve. To se jih boji desnica in ne mi hlapci, ki gremo tja, če so, in ne gremo tja, če jih ni.

Napisano
pred 19 minutami je skritikrt napisal:

A smo končno naleteli na dvojna merila? 🤔

Bolje da ne odprem več te teme. Ker nisem odvetnik levih.

Napisano
Pred eno uro je skritikrt napisal:

?zmeden?

Mislim, da si lepo priznal kakšni ste... škoda pa prava zdrava desnica bi res prav prišla ne pa tale oportunizem brez hrbtenice. 😢

34910_1.png

Napisano
pred 1 uro je skritikrt napisal:

Boš še videl...ko bo šiba začela peti,kaj vse se bo našlo....za vsako rit ena palca rase,samo za ene je že deblo.

Prej bo palca pela, sam palca ima dva konca, da ne boš na koncu rekel, da nisi vedel in da te nisem opozoril.

34910_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.