Boss Napisano sobota ob 17:49 Prijavi Napisano sobota ob 17:49 Hja recimo danes mi je ratalo za nekaj časa... a tud ti rabiš video? 🤣😂 Citiraj
ignacij Napisano sobota ob 18:06 Prijavi Napisano sobota ob 18:06 pred 13 urami je Alex napisal: Znaki za umirjanje hitrosti na 80, 100, ki sedaj opozarjajo pred Ljubljano, ne pomagajo popolnoma nič. Ravno nasprotno. Če bi ljudje vozili hitreje (normalno) bi bilo po moje manj kolon. Tam bi morali na vsakem kilometru postaviti par prometnih policajev (namesto, da se skrivajo po grmovjih in čakajo z radarji, da boš vozil 58km/ uro tam, kjer je omejitev 50), ki bi pospeševali promet. Kot nekoč, ko so miličniki stali v križiščih in so mahali z roko voznikom, da pospešijo, da se križišče čim prej izprazni. To ne bi bila nobena rešitev, ravno nasprotno, ko vozniki vidijo policista še zmanjšajo hitrost, nekaterim pa povrh še ni nič jasno kaj sploh pomenijo znaki policista. Citiraj
Alex Napisano sobota ob 18:09 Prijavi Napisano sobota ob 18:09 pred 1 minuto je ignacij napisal: To ne bi bila nobena rešitev, ravno nasprotno, ko vozniki vidijo policista še zmanjšajo hitrost, nekaterim pa povrh še ni nič jasno kaj sploh pomenijo znaki policista. To si prav povedal. Večini voznikov itak ni jasno več nič, kaj pomeni kaj na cesti. Za kaj služi vozni pas, za kaj prehitevalni, za kaj smerokazi, za kaj luči. 5 Citiraj
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Sicer staro, ampak še vedno aktualno... V bistvu čedalje bolj aktualno... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Prvemu tovornjaku naj bi odpovedale zavore, drugi trčil v hišo | 24ur.com WWW.24UR.COM Malo po 15. uri se je v Sv. Antonu zgodila huda prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila, in sicer dva tovornjaka in osebno... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Že? Mene čudi, da ni narod že pred nekaj leti popenil pa da ni kdo po vzhodnjaško "padel skozi okno"... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Shrek Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Vsiljeni alarm na telefonu v soboto. Kako se lahko to na telefonu prepreči, da ne dobim vsiljen SMS? Citiraj
FuManchu Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 4 minutami je Shrek napisal: Vsiljeni alarm na telefonu v soboto. Kako se lahko to na telefonu prepreči, da ne dobim vsiljen SMS? Ugasneš ga. Ali pa ga vržeš v vedro vode 1 Citiraj
Shrek Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Lej. Telefon je moj in ne želim prejemati vsiljene pošte. Ne vem, zakaj bi si delal škodo in si uničil telefon. Citiraj
godlike Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) 2020 sem še dobil takšno obvestilo na letališču v San Franciscu, da se je otrok izgubil. Verjetno tega ne bo dosti. Bolj je nadležno vsako prečkanje meje + dual sim. Pa fašem 7-smsov. Drugače pa: Varnost in nujni primeri -> Brezžična opozorila v sili -> ugasni vse 😉 Popravljeno pred 2 urama od godlike Citiraj
Agerg Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) Ne vem, če se to šteje pod SMS. To je neka bolj hardcoded zadeva, če hočemo, da res prileti do vsakega, ki ima telefon. Če pa komu ne paše, naj da pa res telefon na ponk in parkrat s kladivom po njem udari. Popravljeno pred 1 uro od Agerg Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je FuManchu napisal: Ugasneš ga. Ali pa ga vržeš v vedro vode To je tes dobra opcija, da ga zabrišeš v kako jezero ali morje. In ne bo več sms-ov. 😊 Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 42 minutami je Shrek napisal: Lej. Telefon je moj in ne želim prejemati vsiljene pošte. Ne vem, zakaj bi si delal škodo in si uničil telefon. Saj je tudi jaz ne želim. Pa smo toliko blizu meje, da če veter drugače zapiha, mi spremeni omrežje in dobim sporočilo: "V državah EU en EEU se telefonski pogovori obračunavajo po ... ... ..." in "Za konzularno pomoč se obrnite na slovensko predstavništvo v Rimu ... ... ...". Haloo, v Sloveniji sem, zakaj bi hodil na predstavništvo v Rim? Vsak dan po nekaj takih SMSov... In se nimam komu žalit. Lahko edino ugasnem telefon. In zdaj se ti žališ, da nočeš enega SMSa, ker ob sobotah ne bodo več trobili? Ma, dajmo no, paranoja na vrhuncu... Kaj se bojiš, da ti sledijo in nočeš, da tvoj mobitel uporabijo za določanje tvoje lokacije? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
SeekK Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 12 urami je FuManchu napisal: Evo gamad 🤮 Evo pa me je začelo zanimat, kaj se je dejansko glasovalo. Ker mi takale populistična takoj dvigne anteno - ubijajo nam otroke, na to smo vsi občutljivi..hkrati pa zgleda preveč enostavno. Ve kdo o čem se je šlo? O čem so glasovali? Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Nas sprašuješ? Mislim, da še oni ne vedo, o čem so glasovali, ne pa, da bi mi to vedeli... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.