Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mal izzven teme, ne vem kam naj to sploh vključim.

Kolega razmišlja o nakupu Audi A5 quatrro e hibrid 185kw bussiness. 

Kolega ne ve nič o avtih in sprašuje mene, ki pa prav tako nimam pojma o Audijih. Se kdo kaj spozna, kakšno mnenje bi bilo dobrodošlo.

Napisano

Evo mnenje človeka, ki ne mara VAG koncerna.

Quatro je top. Nora zadeva, ni podkrmarjenja. No to vidiš, če ga teraš.

Problem je cena, sem včeraj konfigurator obrnil, pa pridem s karavanom in brez hibrida na 65k€

Napisano
pred 5 urami je godlike napisal:

Problem je cena, sem včeraj konfigurator obrnil, pa pridem s karavanom in brez hibrida na 65k€

Ti si bil skromen... jaz sem sestavil kot za Superba in prišel na 74k€

Čudno izbiro ima, tako da kupuješ celotne pakete, da dobiš recimo HUD. Pa pol ne moreš met termo vetrobransko steklo... V glavnem če hočeš sestaviti po svojih željah ta cena skokovito naraste.

33112_1.png

Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Čudno izbiro ima, tako da kupuješ celotne pakete, da dobiš recimo HUD. Pa pol ne moreš met termo vetrobransko steklo... V glavnem če hočeš sestaviti po svojih željah ta cena skokovito naraste.

Kam smo prišli, da moraš dat za neko škodo 74k€. Včasih si dobil ornk avto za ta denar. 🤔

• Všeč 4
  • Haha 1

Napisano

Ja, kar pripravimo se na nakup kitajskih avtomobilov. Malo še dodelajo nekatere stvari in bodo vse proizvajalce avtomobilov  pustili daleč zadaj zadaj! 

Sem pred kratkim nekje zasledil kako veliko EU dizajnerjev inženjerjev je odšlo se je prodalo Kitajcem🥴 In zdaj se čudimo kako so dobri njihovi avtomobili..... :nevem:

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Kam smo prišli, da moraš dat za neko škodo 74k€. Včasih si dobil ornk avto za ta denar. 🤔

Pa dobro, a so klele gor vsi polpismeni al kaj?😳

pred 14 urami je Boss napisal:

Bom kot v OŠ razložil... pogovarjamo se o AUDI-ju in konfiguriranju Audija in ne Škode, saj je tema o A5. Napisal sem, da sem šel čez konfigurator za Audija in izbral opremo kot sem jo izbral, ko sem skonfiguriral Superba.

Z isto opremo pride po ceniku še brez popustov:

Superb - slabih 54k€

AUDI A5 - dobrih 74k€

Tole je blo kot zona somraka, da ste nekateri sploh pomislili, da je AUDI cenejši od Škode. 😂🤣😅

33112_1.png

Napisano

In pol na koncu kot češnja na torti pride mojster Bini in nam začne ponujat Čajnize... fak sem šel gledat na koledar a je kakšna čudna luna al kaj.

pred 3 urami je Bini napisal:

Ja, kar pripravimo se na nakup kitajskih avtomobilov. Malo še dodelajo nekatere stvari in bodo vse proizvajalce avtomobilov  pustili daleč zadaj zadaj! 

Sem pred kratkim nekje zasledil kako veliko EU dizajnerjev inženjerjev je odšlo se je prodalo Kitajcem🥴 In zdaj se čudimo kako so dobri njihovi avtomobili..... :nevem:

Pocen Čajniz nakup bo na koncu najdraćji nakup pa še vedno boš samo Kitajca vozil brez identitete, brez oblikovne logike in menjave modelov na par let, da se boš s Čajnizom oženil, ker ga prodat ne boš več mogel. 

• Všeč 2
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 32 minutami je Boss napisal:

Tole je blo kot zona somraka, da ste nekateri sploh pomislili, da je AUDI cenejši od Škode. 😂🤣😅

Saj SuperB ni rang A5 ampak A6 in tam so cene še bolj divje. Lahko pa na A5 dobiš verjetno dosti več popusta.

Napisano
pred 31 minutami je Boss napisal:

Pa dobro, a so klele gor vsi polpismeni al kaj?😳

Bom kot v OŠ razložil... pogovarjamo se o AUDI-ju in konfiguriranju Audija in ne Škode, saj je tema o A5. Napisal sem, da sem šel čez konfigurator za Audija in izbral opremo kot sem jo izbral, ko sem skonfiguriral Superba.

Z isto opremo pride po ceniku še brez popustov:

Superb - slabih 54k€

AUDI A5 - dobrih 74k€

Kakorkoli. Kar je več kot 40k€ za superba je kraja. Recimo Audi A5 bi bil "realna" cena tam okoli 50k€. Vse ostalo je nabijanje v prazno. In potem še čudijo, da jim prodaja pada. Pa kaj mislijo, da ljudje pobirajo denar na drevesu.

Napisano

Ta hejt nad Škodo, od ljudi, ki vozijo nek generičen SUV, je naravnost diaboličen.

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano

Hvala bogu, da ne vozim generičnega SUV-a.

Prvo težko zanikam. 🫣

Napisano

V bistvu je Škoda vseeno "lepša" od brezdušnih in preplačanih bavarcev. 

Pa debeli zlatni lanac je obvezen pri njih 😉

Napisano
dne 27. 3. 2026 ob 14:33 je ignacij napisal:

Mal izzven teme, ne vem kam naj to sploh vključim.

Kolega razmišlja o nakupu Audi A5 quatrro e hibrid 185kw bussiness. 

Kolega ne ve nič o avtih in sprašuje mene, ki pa prav tako nimam pojma o Audijih. Se kdo kaj spozna, kakšno mnenje bi bilo dobrodošlo.

Naj samo kupi. Če ima ta denar namenjen za avto in ne ve nič o avtih, je po mojem Audi dobra izbira, ali Lexus, Toyota, BMW, itd.

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

In pol na koncu kot češnja na torti pride mojster Bini in nam začne ponujat Čajnize... fak sem šel gledat na koledar a je kakšna čudna luna al kaj.

Pocen Čajniz nakup bo na koncu najdraćji nakup pa še vedno boš samo Kitajca vozil brez identitete, brez oblikovne logike in menjave modelov na par let, da se boš s Čajnizom oženil, ker ga prodat ne boš več mogel. 

To je bilo mišljeno čez par let! Boš že videl kateri avto boš lahko kupil po Škodi.... 🤔 

Napisano

Bravo Nika... 40. zmaga ...

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.