mazdaman Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 PETEEEEKKKKKK JURES MA NOVO Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 Okrog bajte nam stojijo 3 mazde6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 Okrog bajte nam stojijo 3 mazde6. Ajvar... vi tam u hribih ste pa za?eli prav zares pretiravat.... Aaam.-... se ?e brat pridru?il? Citiraj Feel free....
Z M A J Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 ?e dans pre?vim, pa se losam teh bednikov na telefonskem de?urstvu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 v pristini sneg kero veselje NOT Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 v pristini snegkero veselje NOT V bosni v Sarajevu tudi.... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 Ajvar... vi tam u hribih ste pa za?eli prav zares pretiravat.... Aaam.-... se ?e brat pridru?il? Eno mam na par popravilih in par apgrejdih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. oktober, 2009 Prijavi Napisano 17. oktober, 2009 Pri moji biv?i MX5 se pojavlja vpra?anje, ali je zaradi ESSO ULTRONa (10W 40) skoraj nehala pit olje, al je pa tolk pripomogu Siriusov preparat (Special Old)! P.S. Dans smo posnel (vrjetn) ful fajn posnetke dveh Miat, ?ez Planinske ride! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 17. oktober, 2009 Prijavi Napisano 17. oktober, 2009 jaz sem pa ta vikend spet v LJ in sem danes sel najprej na tosko celo in potem se na katarino... dol grede sem dosegu 64km/h (s kolesom) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sirius Napisano 17. oktober, 2009 Prijavi Napisano 17. oktober, 2009 Pri moji biv?i MX5 se pojavlja vpra?anje, ali je zaradi ESSO ULTRONa (10W 40) skoraj nehala pit olje, al je pa tolk pripomogu Siriusov preparat (Special Old)! Bodi prepri?an, da je to zasluga skoraj isklju?no specialova, ki je dopolnilo kovinskih povr?in, zgrajeno na visoko viskoznem osnovnem materialu. Vsebuje poli-kerami?ne komponente in ima odli?ne lastnosti, ki zmanj?ujejo trenje ter izbolj?ajo tesnjenje. Njegova uporaba se priporo?a pri vseh starej?ih motorjih z notranjim izgorevanjem, ki imajo vi?jo porabo olja, ne glede na tip motorja (bencin, dizel, wanklov, plin ali turbo). Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Z M A J Napisano 18. oktober, 2009 Prijavi Napisano 18. oktober, 2009 Razlika je O?ITNA, gleda na lansko leto, ko ni bilo te zadeve notr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 18. oktober, 2009 Prijavi Napisano 18. oktober, 2009 V?eraj zmagal na poligonu na vranskem in to vse vaje z izklopljenim DSC. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
adormi11 Napisano 18. oktober, 2009 Prijavi Napisano 18. oktober, 2009 Tam so tudi tekmovanja? Citiraj
Boss Napisano 18. oktober, 2009 Prijavi Napisano 18. oktober, 2009 V?eraj zmagal na poligonu na vranskem in to vse vaje z izklopljenim DSC. Bravo ampak divjak si pa ?e vedno Citiraj
Z M A J Napisano 18. oktober, 2009 Prijavi Napisano 18. oktober, 2009 Zmagal moj adut v F1 (mi je pa zelo ?al Rubensa)! Tole pa za Red Bull in pa Ferrari! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 18. oktober, 2009 Prijavi Napisano 18. oktober, 2009 V?eraj zmagal na poligonu na vranskem in to vse vaje z izklopljenim DSC. A so imeli mladi voznik tudi z vami? Je bil tudi kolega z eno Kio. Pa malo off topic: dobil sem ene ledice, jutr pokli?m kako naprej Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 A so imeli mladi voznik tudi z vami? Je bil tudi kolega z eno Kio. Pa malo off topic: dobil sem ene ledice, jutr pokli?m kako naprej Un je bil v drugi skupini imenovani piruetarji. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Od v?eraj vseljeni v bajto! Sedaj pa rabim en sr?ni vzpodbujevalec.... :mi pijemoo: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 no zelim ti (vam) veliko srecnih in lepih trenutkov v novi hisi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Dans zamudu u slu?bo, zarad monta?e Siol troj?ka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Od v?eraj vseljeni v bajto! Sedaj pa rabim en sr?ni vzpodbujevalec.... :mi pijemoo: ?estitam in da bo? ?im manjkrat rabil vzpodbujevalec Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Od v?eraj vseljeni v bajto! Sedaj pa rabim en sr?ni vzpodbujevalec.... :mi pijemoo: ?estitam Zakaj pa rabi? sr?ni spodbujevalec? A je kej narobe al te ej tolk ?okiralo, ker si v novem domeku? Citiraj
Jest Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 V?eraj zmagal na poligonu na vranskem in to vse vaje z izklopljenim DSC. Ste imeli tekmovanje? Ker takrat, ko sem bi l jaz ni bilo zmagovalca ali porazenca ... Mi pa pri zadnji vaji (tam, kjer ti zadek spodnese) ni uspelo, da bi me zasukalo... Ce je bil DSC na OFF ali ON ... ... Kolegu pa niti enkrat ni uspelo, da bi ga obdrzal (piruetar ) s Skodo Octavio brez DSC (oz. kakorkoli se to pac pri Skodi imenuje)... Un je bil v drugi skupini imenovani piruetarji. Si bil po AMZS ceni? Ker koelga je rekel, da imajo tile AMZS-jevci okrnjen program... Pri druzinskem je vecino casa govora o tem, kako se vozi otroka zadaj... prakticnih vaj pa bore malo... ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Ste imeli tekmovanje? Ker takrat, ko sem bi l jaz ni bilo zmagovalca ali porazenca ... Mi pa pri zadnji vaji (tam, kjer ti zadek spodnese) ni uspelo, da bi me zasukalo... Ce je bil DSC na OFF ali ON ... ... Kolegu pa niti enkrat ni uspelo, da bi ga obdrzal (piruetar ) s Skodo Octavio brez DSC (oz. kakorkoli se to pac pri Skodi imenuje)... Si bil po AMZS ceni? Ker koelga je rekel, da imajo tile AMZS-jevci okrnjen program... Pri druzinskem je vecino casa govora o tem, kako se vozi otroka zadaj... prakticnih vaj pa bore malo... ... Js sem pla?al 168?, zmagal sem pa zase ker sem konstantno imel izklju?en DSC.Zadnje vajo mi je in?truktor dal sunek na 100%, tako kot ga je imel sam prej in v prvo sem zvozil brez DSC z lahkoto, potem sem pa probal ?e z DSC in razlika je bila cca 1/4 man?i obrat volana, kot pa brez. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 ?estitam Zakaj pa rabi? sr?ni spodbujevalec? A je kej narobe al te ej tolk ?okiralo, ker si v novem domeku? Ker sem ene 3tone opreme prelozu zadnji mesec...vklju?no z ikejo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.