Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kmalu bom končal izmeno, ki sem jo začel včeraj ob 6:15. Najprej izmena, pa dežurstvo, pa spet izmena. Javni sektor pa to...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Kmalu bom končal izmeno, ki sem jo začel včeraj ob 6:15. Najprej izmena, pa dežurstvo, pa spet izmena. Javni sektor pa to...

Kaj pa sedaj? Tri dni fraj..... :ouje:

Napisano
pred 48 minutami je Shrek napisal:

En dan dva dni, en dan pa tri dni... 

.....en dan štiri dni, en dan pet dni, en dan dopust pa še kak dan in penzjon.... :bravo:

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

.....en dan štiri dni, en dan pet dni, en dan dopust pa še kak dan in penzjon.... :bravo:

Pa ne še?... Mislim. da sem jaz pred tabo na vrsti. 😎

Napisano
pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal:

Res je. Meni je danes odličen dan, kaže pa da bo še boljši.

Čestitke za osebni praznik in na zdravje (z Menincem, če je pri roki, ehhe).

Jaz že komaj čakam ju3 in športni piknik v Beli, juhu

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 20 minutami je Z M A J napisal:

Jaz že komaj čakam ju3 in športni piknik v Beli, juhu

Mi je res žal, da ne morem priti jutri. 😕Nič, lepo se imejte. 🤟

Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

Kaj pa sedaj? Tri dni fraj..... :ouje:

Aha, ja, seveda. In zato, ker sem fraj, ne morem priti v dolino na Mazdin piknik, ki je koj po bregu dol - vsega skupaj mogoče 40 km v eno smer...

serviser.gif

Napisano
pred 52 minutami je Slivka napisal:

Aha, ja, seveda. In zato, ker sem fraj, ne morem priti v dolino na Mazdin piknik, ki je koj po bregu dol - vsega skupaj mogoče 40 km v eno smer...

Res škoda,bi res rad spoznal tako faco in vicmaherja,celo dopust sem si vzel za ta picnic!:nevem:

Napisano
pred 6 urami je Z M A J napisal:

Hvala. Meninc je na programu v nedeljo na višini ki mu pritiče :cheers:

• Všeč 1
  • Ljubim 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
dne 26. 6. 2020 ob 23:32 je Bini napisal:

Res škoda,bi res rad spoznal tako faco in vicmaherja,celo dopust sem si vzel za ta picnic!:nevem:

Ko bom postal pa viceguverner npr. bakne Slovenije, se ti bom pa osebno pohvalil...

serviser.gif

Napisano

Piknik uspel, danes pa še na en kabrio izlet, ko je idealno vreme, juhu

• Všeč 2
  • Haha 1

Napisano

Sel po sluzbi kolesarit in zakljucil tik pred hudo nevihto. Zmagovit obcutek!

Napisano
pred 10 minutami je Z M A J napisal:

Sel po sluzbi kolesarit in zakljucil tik pred hudo nevihto. Zmagovit obcutek!

Srečko, pri nas bo pa vsak čas pričelo..... :nevem:

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Srečko, pri nas bo pa vsak čas pričelo..... :nevem:

A nevihta bo?... pri nas je vroče in sončno. Morje skoraj 27°C...glih prava temperatura. 😁

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

A nevihta bo?... pri nas je vroče in sončno. Morje skoraj 27°C...glih prava temperatura. 😁

Hehehe pri nas pa zrak 32 😝

Napisano

Aaa ku paša nočno nudo kopanje v domačem bazenu....

Voda 30'C, zrak 23'C. Prideš ven rukneš eno viljamovko in regeneracija na vrhuncu šiba 😉

Napisano

Odslej bom bolj vesew padavin. Klinc gleda brisawce ;)

Lenovo_A1000_IMG_20200703_153531.jpg

• Všeč 1
  • Ljubim 2

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Odslej bom bolj vesew padavin. Klinc gleda brisawce ;)

Lenovo_A1000_IMG_20200703_153531.jpg

Identičnega jaz nucam. Zelo zadovoljen. Edino kakec je, ko si v mestu in pada premalo in moraš vžgat brisalce. Potem pa nucaš tole za brezveze. In dostkrat se ravno takrat razmaže ravno na "pol". Polovica šipe je potem lisasta, ker je zdrgnjen dol. In potem moraš najprej starega s šamponom dol sprat in na novo nanašat. :/ 

Napisano

Ah to pa ne... nič ne rabiš starega dol spirat, samo naneseš ponovno čez. Tole jaz uporabljam vsaj 15 let na tak način in na cca 3 mesece obnavljam nanos. 10min dela vseskup.

• Všeč 2
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano

Evo...to smo danes zrihtali za boljšo polovico 👍😁😉Mazda Cx3 Revolul.zdaj so pri hiši dve Mazdurine 👍😁je bila testna od MMS.😉😁😄😄😄

IMG_20200704_095856.jpg

IMG_20200704_095846.jpg

IMG_20200704_095833.jpg

• Všeč 8
  • Začuden 1
  • Ljubim 1
Napisano

:zoom-zoom:

Pol ti se ne bos prisel na vrsto za menjavo?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Pred eno uro je Gelipter napisal:

Evo...to smo danes zrihtali za boljšo polovico 👍😁😉Mazda Cx3 Revolul.zdaj so pri hiši dve Mazdurine 👍😁je bila testna od MMS.😉😁😄😄😄

IMG_20200704_095856.jpg

IMG_20200704_095846.jpg

IMG_20200704_095833.jpg

U, lepo. Pa prava barva. 👍Verjetno bo bolj malo prišla do avta. 😛Kaj je dizel? 😁

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Precej debate je v smislu avtomobilisti proti motoristom. Obstaja Priporočilo za avtomobiliste, ki bi ga vsi vozniki morali imeti ves čas nalepljenega v vozilu in ga prebrati pred vsako vožnjo. Ker smo skupina dinamičnih, odgovornih ljudi in so vaše škatle na štirih kolesih ovire na cesti, je treba določiti osnovna pravila na cesti za boljše razumevanje med motoristi in avtomobilisti: Prvič: Cesta je za motoriste. Avtomobilisti si jo lahko izposodijo v zimskem času in v zelo slabih vremenskih razmerah - takoj, ko se vreme izboljša, pripada cesta motoristom. To izhaja iz preprostega in razumljivega vidika: - To je motoristična sezona. Zato izraz "sezona" - Za motoriste je cesta namenjena svojemu prvotnemu namenu: da se peljejo. Avtomobilisti želijo priti le od A do B. Kdor vozi izključno avto, mora pred vožnjo vsaj enkrat prebrati in vsaj desetkrat ponoviti: "Na cesti sem ovira." Te vrstice so zato tudi namenjene avtomobilistom. Drugič: Motorist nikoli ne vozi prehitro, ampak vedno hitrost prilagodi prometni situaciji. Ko se nenadoma pojavi motorist, je to samo zaradi preprostega dejstva, ker ste počasna ovira, zato ne zavirajte nenadoma in ne delajte nenadnih sunkovitih premikov z vozilom. Vozite skrajno desno in poslušajte svojo priljubljeno radijsko postajo, si zraven prepevajte, samo ne bodite nam na poti, z vašimi 120 km/h... Tretjič: Če se vam motorist pripelje nasproti po vašem voznem pasu, ni bil lahkomiseln - iskal je idealno linijo. Bodite pripravljeni in poskusite tudi vi predvideti idealno linijo iz nasprotne smeri in ne vozite po njej. Naredite prostor. Če se zgodi nesreča, je v bistvu kriv avtomobilist. To je motoristična sezona - še enkrat, da se spomnite... Četrtič: Če želite, da se vaša hči vozi z nami, morate poskrbeti za ustrezno prehrano. Na zadnji sedež ne spada vse. Ne sme imeti več kakor 1,80 m in ne več kot 50 kg, mora pa imeti čvrste prsi, ki se jih čuti skozi kombinezon ob zaviranju. Če vaša hči ne izpolnjujejo teh zahtev, ste sami krivi, da nima dostopa do raja. Kljub temu ji morate po 18. letu plačati vozniški izpit za avto in za motorno kolo. Petič: Kdor v zastoju stoji na sredini vozišča, ovira napredovanje reševalnih vozil in motoristov. Kdor odpira vrata ali vozi cikcak, pravi glasno: "Imam malega." Pomislite na to izjavo in se držite desno – izpraznite sredino. Zastoj je tekoč promet s hitrostjo, ki je manjša od 120 km/h. Šestič: Zavorna pot! Če se motorist zravna, je to, kot če vi z vso silo stopite na pedal zavore svoje škatle. Če zagledate zavorne luči motorista, morate vi že stati! Sedmič: Če slučajno vidite našega tovariša na cesti zraven gorečega stroja, potem obvestite 112, označite mesto nesreče in poglejte, ali je stroj možno rešiti, ne da bi ga bolj poškodovali. Če imate pa neustavljivo željo, da bi tovarišu pomagali, NIKOLI ne snemajte čelade. Osmič: Če morate ustaviti pred rdečo lučjo, se držite desno, tako, da lahko tudi motorist pride v prvo vrsto. Iz vljudnosti, saj, ko boste vi prestavili v 2. prestavo, motorista ne bo več videti in zato ni razloga, da stojite sami v prvi vrsti. Devetič: Srečanje motoristov je vedno v slikovitih in čudovitih krajih. Tam lahko vedno pričakujete zelo hitre motorje iz vseh smeri. Če vas to moti, ostanite na lep in sončen dan preprosto  doma. Če tega ne želite, ampak želite vseeno priti od A do B, uporabite avtocesto. Že ime pove, da je ta za avtomobile. Ostanite tam. Vozite kamorkoli želite, vendar ostanite na avtocesti.  Ampak tudi tam vozite kolikor morete desno - vedno računajte na motorje s hitrostjo blizu 300 km/h - ne dirkamo, samo čim prej želimo videti čudovite kraje zraven avtocest. Dragi avtomobilisti, poskusite se držati zgoraj navedenih pravil oziroma prijateljskih predlogov, pa nam bo vsem lepše.
    • Imaš pa dopusta 40dni menda😁
    • Ena izmed mnogih na dopustu.. 🤗😊😉
    • Ne , ker polovica šoferjev že tako pije😁
    • V javnem prometu to nebi šlo.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.