Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 26 minutami je Z M A J napisal:

Nabavil vse sestavine za ju3šnji praznični piknik :)

Jaz tudi imam vse že. Meso in pivo 🍻 

N7rRRL1.jpg

Napisano
dne 24. 6. 2025 ob 23:11 je Mraušk Mčk napisal:

Žar party?

Si se pa že precej postaral, da ob stavku "bo kurilo spodaj" najprej pomisliš na žar...

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Si se pa že precej postaral, da ob stavku "bo kurilo spodaj" najprej pomisliš na žar...

sramezljiv

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Evo, rjo na levem in desnem zadnjem blatniku saniral, na notranji rob so mi "nalepili" še dodatno gumi zaščito, tako da pravijo, da za naslednjih 10.let bi moralo zdržati (pol se bo pa verjeto tudi sin že naveličal starega avta :)), na koncu so mi avto celo generalno oprali in spucali znotraj, lepo in sem zadovoljen 👍 -> popravljal pri Avto Smole, Komenda.....(priporočam).....

10.let.jpg

popravilo_1.jpg

popravilo_2.jpg

rja_1.jpg

rja_2.jpg

Napisano

Koliko € pride tak poseg, če ni skrivnost?

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Koliko € pride tak poseg, če ni skrivnost?

za to sem se zdilal za 750€ in imel sem nadomestni avto 7 dni (tor-pon), "bruto" dela pa je v osnovi za 5.dni (ker mora en dan čakati, ko namaže da ven potegne rjo, itd....)...meni se je zdelo OK, sem mislil da bo bistveno dražje, ker npr. cel komplet (nov blatnik pride 750€)....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.