Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zadnji apartma je v 6 nadstropju z bolanim razgledom. Avto je 60m stran v garaži, brez luči in štekdoze, preko križišča.... Kaj naj naredim? Ja, videl sem v kraju polnilnice, vendar so na mesti vedno obični avti parkirani, ker jih noben ne šljivi. Aja, pa to je v Italiji ne na Hrvaškem.
-
Ja ja, 24 kur in izjava hrvatov. Zanimivo, da Alex verjame izjavam hrvatov...
-
Se strinjam. Po dveh letih in pol sem s svojo cx-30 (2-litrski x-motor z ročnim menjalnikom in dvokolesnim pogonom) prevozil 37.000 km. V tem obdobju povprečna poraba na računalniku v avtu kaže 5,5 l, medtem ko izračun v Spritmonitorju na podlagi prevoženih kilometrov in natočenih količin goriva kaže 5,76 l. V Spritmonitorju je tudi podatek, da je povprečna poraba pri vožnji z zimskimi gumami 5,95 l, z letnimi gumami pa 5,67 l. Večinoma se vozim po regionalnih cestah in avtocestah, nekaj je tudi mestne vožnje. V glavnem vozim po omejitvah ali malo čez. Trudim se voziti predvidljivo z dovolj varnostne razdalje in prilagajati hitrost glede na promet, tako da je avto čim dlje, kolikor je mogoče, v gibanju, ker se zelo veliko energije in goriva porabi, ko je treba speljati z mesta. Pospešujem tam, kjer je treba, v križiščih speljujem brez pretiranega pritiskanja na plin.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Z nekaj zadržki, vendar brez posebnih problemov sem danes uspel prečkati mejo z Belo krajino. Na sliki v ozadju je Tofova trta. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Kakšen šuko. Do parkplaca bi moral vleči ene 120m kabla čez ene 3 dvorišča. Prav gledal bi me. Vsako leto počitnikujemo na Mljetu, in edini električen avto tam ki sem ga do sedaj opazil na otoku, je VW Up. Ima ga domačin v Polačah. Turisti vedo da Mljet ni električen raj.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.