Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dans mamo sestank, kok jz to sovra?im! <_<:hudicek::whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Napisano

?urka bi bila ?e tolk ve?ja, ?e ne bi prepeval g. Stavros, od katerega te?je poslu?am le ?e Ze?ića! <_< :ne vem:

Napisano

?e kdo uporablja Old spice deo stick, naj si pogleda tole ?kart robo, kak?no so mi prodali - SRAMOTA (ima namre? 2 zama?ka, tista ki ga odstrani?, da za?ne? lahko uporabljat, no samo da ta drugi, je integriran v samo vsebino deodoranta) :hudicek:<_<

post-185-1308414768_thumb.jpg

post-185-1308414784_thumb.jpg

post-185-1308414806_thumb.jpg

Napisano

sfookan do amena... zjutri pa do zdejle delal, smo selil eno IT robo.. morm pa se ?e pr?timat za pondelk k neki predvam, pa ?e celo no? bom v pondelj delal... mweh.... :angry:

.... s tem da se moje vpra?anje zjutraj ?e ni spremenilo... :angry:

Napisano

Fak kok sm koma,..tale 12-urni delovnik me ubija, sploh zato k mam pol ?e doma naro?ila in ne vem ve? kje se me glava dr?i.

Drug tedn bo pa sploh nori?nca, k mam ene 15kg pi?kotov do ?etrtka za nardit in bo pomojem akcija vsak dan do polno?i,..pa ?e Luna bo mela rojstn dan in morm ?e ene 3-4 torte nardit za nedeljo.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

tale tema je skor tekmovanje med daskanom in allysso, kdo bo vec jamral haha :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Fak kok sm koma,..tale 12-urni delovnik me ubija, sploh zato k mam pol ?e doma naro?ila in ne vem ve? kje se me glava dr?i.

Drug tedn bo pa sploh nori?nca, k mam ene 15kg pi?kotov do ?etrtka za nardit in bo pomojem akcija vsak dan do polno?i,..pa ?e Luna bo mela rojstn dan in morm ?e ene 3-4 torte nardit za nedeljo.

ja ni lahko biti salabajzer. ti bo ajvar povedal.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Trenutno zni?ujem povpre?no porabo zadnjega tanka LPG, ko ga je kolega teral iz MB v smeri ?abarije (sem ?e danes zni?al z 11,3 na 11,1)! <_<

Napisano

tale tema je skor tekmovanje med daskanom in allysso, kdo bo vec jamral haha :D

Ne morm se samo hvalt, mi bote preve? fov? :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

jaz mam rajs, da se hvalis kot da je slo kaj narobe, tko da kr pohval se :bravo:

opaaa,labi ji ze piha na duso...hahahahhaha

www.trziskisladoled.si

Napisano

Vozu zajćnk Q. :dudek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.