mazdaman Napisano 23. junij, 2011 Prijavi Napisano 23. junij, 2011 4:3 za alysso ?aki da Daskan gor pride in vdari nazaj Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 23. junij, 2011 Prijavi Napisano 23. junij, 2011 Za?ela se je sezona turizma na hrva?kem to je min. 7 km kolone pred domom Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 23. junij, 2011 Prijavi Napisano 23. junij, 2011 Sam res... v?eri sem ?el ob polno?i iz LJ v Logatec in je bila gne?a za popizdit - sami debili s tujimi tablicami, ki tud pod razno ne znajo vozit. Pa kje glih na take naba?em. Citiraj
Z M A J Napisano 23. junij, 2011 Prijavi Napisano 23. junij, 2011 ?koda da nisem mogel dlje u?ivat na Kolpi - je blo potem treba po tamalo v vrti?ek! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 25. junij, 2011 Prijavi Napisano 25. junij, 2011 U?er sm bla skor do pol osmih zve?er v slu?bi,..nisem mela ?asa it nabavt robe, dons spet skor do ?tirih in spet nisem mogla v trgovino, kar pomen da mam za s?arat torte in na veliko improvizirat,..spet sem dobra do ene 11h zve?er,..jutr pa spet zgodi ustat ker morm it jutr v trgovino takoj ko se odpre, da nardim vse preden pride folk,..aja pa ?e za cherry on top je dons blesova veselica,..tok o mojem spanju a ne Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
rendy Napisano 25. junij, 2011 Prijavi Napisano 25. junij, 2011 ajej na parkingu me je eden u ?oferska vata... pa? ?tudentska pa nimam zavarvan parkinga... a ma kdo vi?ka vrata ?oferska v r11 barvi (obi?na zelenka)? Citiraj
Z M A J Napisano 26. junij, 2011 Prijavi Napisano 26. junij, 2011 Nisem preve? zainteresiran za ju3 it na ?iht, ker smo ga mal preve? za?ural preteklo no? in nikakor ne bom uspel nadoknadit spanca! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 26. junij, 2011 Prijavi Napisano 26. junij, 2011 ajej na parkingu me je eden u ?oferska vata... pa? ?tudentska pa nimam zavarvan parkinga... a ma kdo vi?ka vrata ?oferska v r11 barvi (obi?na zelenka)? pizda... bom pogledal, nisem ziher, mam trojna zelena sam nevem ktera. ma pa zihr kdo na forumu...ti sporocim. ce pa dobis mi pa povej kaj bos s svojimi.. ker js mam zavarovan parking ampak mam en problem - mam cela vrata... Citiraj
Z M A J Napisano 26. junij, 2011 Prijavi Napisano 26. junij, 2011 Varjanta je ?e Bobi-ja kontaktira, on ima skladi??e za Zelenkote! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 26. junij, 2011 Prijavi Napisano 26. junij, 2011 Gasilci smo cel dan delal kot radarji na letalskem mitingu (usmirjal promet - avtomobilom, da ne bo kak?ne pomote) in zdej smo vsi v glavo skor tak?ne barve kot moj avto! Citiraj
Z M A J Napisano 27. junij, 2011 Prijavi Napisano 27. junij, 2011 ?e takoj zju3 sem iskov parking k ubrisan! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 27. junij, 2011 Prijavi Napisano 27. junij, 2011 Gasilci smo cel dan delal kot radarji na letalskem mitingu (usmirjal promet - avtomobilom, da ne bo kak?ne pomote) in zdej smo vsi v glavo skor tak?ne barve kot moj avto! Drugi? pa kape na glavo Na vsakem showu ali tekmovanju me ope?e, tko da se je treba navadit Citiraj
uklopko Napisano 27. junij, 2011 Prijavi Napisano 27. junij, 2011 Drugi? pa kape na glavo Na vsakem showu ali tekmovanju me ope?e, tko da se je treba navadit ammm saj kreme tudi opstajajo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jstdoma Napisano 27. junij, 2011 Prijavi Napisano 27. junij, 2011 Drugi? pa kape na glavo ammm saj kreme tudi opstajajo Ko smo pr?l ob 11 je blo ?e obla?no - noben sploh pomislu ni da bo tok ?gal. Citiraj
Gorjup13 Napisano 27. junij, 2011 Prijavi Napisano 27. junij, 2011 Po enm tednu dopusta grem v slu?bo res se mi da a ne. Citiraj
Hazzard20 Napisano 27. junij, 2011 Prijavi Napisano 27. junij, 2011 Po enm tednu dopusta grem v slu?bo res se mi da a ne. Najslab?i delovni dan je 1. dan po dopustu.....jaz ga prespim na na?em kav?u v slu?bi =)) Citiraj
Z M A J Napisano 28. junij, 2011 Prijavi Napisano 28. junij, 2011 Delovna aplikacija Izvr?be mi ne deluje, najraj? bi ?el kar dam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Fak kok sm koma,..pa tok dela da se vn ne vidm,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Sm mislu it dans ?e v KP do kolega, pa se mi ni javu na gsm in sem zdej v Kamniku! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 cela stran daskana pa nikjer...cast resuje allysa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 cela stran daskana pa nikjer...cast resuje allysa Sam res,..le kje se potepa,..mogo?e pa nadome??a spanje za prej?nji teden Js upam, da bom drug teden mela mal miru doma, ?e bo ?e v slu?bi nori?nca. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Daskan zdej z lahkoto spi, ker si nehala jebat vse po spisku Citiraj
LabiGT Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Daskan zdej z lahkoto spi, ker si nehala jebat vse po spisku hahah carsko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 30. junij, 2011 Prijavi Napisano 30. junij, 2011 Vse me boli ker sem v?eraj pokosil 0,5 ha hriba moram si omislit neko drugo kosilnico. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 30. junij, 2011 Prijavi Napisano 30. junij, 2011 ?e kdo kej poslu?a poro?ila, so proglasil Pahorstan, da uspe?no stopa po sledeh Gr?ije! :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.