Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Prikrito oglaševanje nove ponudbe? 😠 Nakup preko racunalniske-novice.com – da ali ne? | Alter.si WWW.ALTER.SI Pozdravljeni, zanima me, ali ima kdo izkušnje s to spletno stranjo malii oglasi. Na njej sem našla nekaj zanimivih ponudb (računalniki, telefoni ipd.), pa me zanima, če je stran...
-
Od mihahrovat1 · Napisano
Pozdravljeni, že nekaj časa razmišljam o nakupu rabljenih naprav, predvsem telefonov, prenosnikov in druge računalniške opreme. Na spletu sem opazil, da ima stran racunalniske-novice.com tudi svoj del z malimi oglasi, kjer uporabniki ponujajo in iščejo rabljeno elektroniko. Link do njihovega oglasnika je: https://racunalniske-novice.com/mali-oglasi/ Ker nisem še nikoli uporabljal te platforme, me zanima, ali ima kdo že kakšne konkretne izkušnje z nakupom ali prodajo tam. Kako je z zanesljivostjo oglasov, kako poteka komunikacija med kupci in prodajalci, ali so kje pasti, na katere je treba biti pozoren? Me zanima tudi, kako je s plačili in varnostjo pri takih transakcijah. Če kdo redno uporablja ta oglasnik ali ga je vsaj že preizkusil, bi bil zelo hvaležen za vaše mnenje, nasvete in morebitne opozorila. Hvala vsem vnaprej za pomoč! -
Še malo pa bodo tudi prepričani ugotovili, kdo je dejasnko največja nevarnost za svet in seveda tudi za nas.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.