Katjaa Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Mali zbolel. Jutri grem po bolni?ko:( Jaz pa ?e rezervirano sobo v kampu ob Kolpi za vikend. Gre kdo namesto mene:) Citiraj
Katjaa Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Malega na Kolpo na zrak, bolje ko antibiotik....Nevem, ?e nas spustijo v vodo....kmal bo bolj rjave barve ratala:) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 A ga mulc serje ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Katjaa Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 Ja:)Upam,da mi booking ne vzame denarja.Pa zmeri do zdj sem imela ?e riziko odpovedi.To pa rezervirala en teden prej... Citiraj
mazdaman Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 Ker je ?ena bolana, se nisma smela peljat toples.Upam, da se dovolj segreje, do odhoda domov. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 Povej ji da menstruacija NI bolezen !!! 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dpicul Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 po 7 letih in 8 dneh se je poslovila original baterija- vsaka ji ?ast Je na poti domov nova, katera upam da bo zdr?ala vsaj pol toliko.. Citiraj
Jest Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 Tokrat pa se jaz malo v jamralnik napisem... Sinoci, ko sva se z zeno vracala iz krajsega dopusta, sva se odlocila, da se ustaviva se v City Park Ljubljana, da bi v Intersparu opravila se nekaj nakupov. Na strehi sem imel prtljaznik z dvemi kolesi... In sem zelel parkirati ob strani garazne hise, kjer ni omejitve visine in sem opazil nekaj prostih mest. Takoj ob vhodu iz krozisca pri Koloseju oz. Rollbaru je namescena priprava za kontrolo visine vozila. Ker nisem vedel, ali bodo kolesa na strehi previsoka, sem pod to "oviro" zapeljal zelo pocasi in ugotovil, da sem sicer previsok, vendar sem pricakoval, da je pac ovira namenjena kontroli visine, ne pa, da je narejena tako, da se tovor v to oviro zaplete. Tako se je zgodilo, da se je eno kolo zataknilo nekam na tej oviri in je kolo dobesedno "snelo" iz prtljaznika. Seveda se je pri tem prtljaznik zvil in potrgalo je varnostne jermencke, s katerimi so kolesa dodatno pritrjena. Sicer sem potem prtljaznik nekako uspel poravnati nazaj in kolo pritrdil, da sem se potem lahko tudi odpeljal domov... Tale priprava za kontrolo visine bi morala biti narejenal tako, da se ne more previsok tovor zaplesti v oviro... Ampak samo da opozori voznika, da je vozilo previsoko za vstop v garazno hiso (ceprav jaz sploh nisem zelel v garazno hiso ampak na parkirisce poleg garazne hise, ki ni pokrito)... In da pac zaropota... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 Se dobro sa ti kam na streho ni kaj padlo. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
Jest Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 Se dobro sa ti kam na streho ni kaj padlo. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Kolo je obviselo in ga je vrglo dol in je kar naenkrat lezalo na tleh za mano... potrgalo je jermencke in cisto zvilo prtljaznik ... Dobro da ni nikjer na avtu nic popraskano... niti na kolesu ni videti nekih poskodb ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 Sodelavec je pred leti na ta na?in po?kodoval streho svojega Legacyja, saj se mu je zaradi obremenitve vdrlo. Na strehi je imel tri kolesa, zapeljal pa v beton. Pri dveh nosilcih za kolesa Thule je popustil vijak na za to predvidenem mestu in kolesa so se "dvignila" - brez ?kode, razen da je moral po nov vijak. Tretji nosilec je bil Fappa in ta se je pre?k prtlja?nika dr?al "kot kamen-kost". Posledi?no je popustila streha pod enim od spojev vzdol?nega nosilca in strehe. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Gelipter Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 Ej...Jest samo ,da ni blo kaj huj?ega,,samo ta sistem bi lahko bolj?e in varnej?e naredili..lp:-):-) Citiraj
Gelipter Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 Ej...Jure mislim,da bo? to ?lo preko zavarovalnice...ker ima? zavarovano:-):-)dobro zrihtal:-):-)lp Citiraj
Katjaa Napisano 26. julij, 2015 Prijavi Napisano 26. julij, 2015 Al pa, ?e se odpeljemo izpred bloka z odprtim prtal?nikom. Notri pa pes in kup ?are. Dobro, da ni bla nesre?a....Zakaj za vraga avto ni? ni zapisal...mo? pa ni videl - zaprla nisem pa jaz:( Citiraj
Gorjup13 Napisano 26. julij, 2015 Prijavi Napisano 26. julij, 2015 Al pa, ?e se odpeljemo izpred bloka z odprtim prtal?nikom. Notri pa pes in kup ?are. Dobro, da ni bla nesre?a....Zakaj za vraga avto ni? ni zapisal...mo? pa ni videl - zaprla nisem pa jaz:(Mazda ne poka?e da je kaj odprto? to bi nekako pri?akoval, da ti na kakem zaslonu poka?e da ima? odprt prtla?nik :S no ?e dobro da ni bilo nesre?e, sta hitro ugotovili? Citiraj
Katjaa Napisano 26. julij, 2015 Prijavi Napisano 26. julij, 2015 Ja najb? je bla lu?ka pa moj ni vidu.?koda,ker ne piska.Ugotovili takoj,ko smo speljali na cesto.Nekaj zaropotalo (prazna ?katla od ?evljev) in hupanje avtov za nami. Citiraj
Boss Napisano 26. julij, 2015 Prijavi Napisano 26. julij, 2015 pa kdo neki danes sploh ?e gleda rde?e lu?ke na armaturki, sploh ?e si navajen an Alfo... 3 Citiraj
Gelipter Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 PRevozil 1000km ?ez vikend z avtom in mopedom, pol pa doma na ?tengah odletim....upam da ne bo treba gipsa na roki.......Ej...jure bo ok...samo mrzli obklatki po?ivati pa boooo.lp Citiraj
Boss Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 Ma to je tko k pr men, ko sem ?e 40km naredu na biciklu pa pridem dam in ho?em na dvori??e zavit pa zataknem za rob plo?nika, obrnem balanco ampak kolo pa ostane v tisti smeri in ?ofnem, da sem ?ist poprasakan vse povsod. Tko da doma je najbolj nevarno. Citiraj
Boss Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 No zdej ma? pa ob dveh fantih ?e pun?ko. Citiraj
Slivka Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Ma to je pa tako ko se povsod potepate, potem vam je pa doma?a hi?a tuja... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Sem se vrnil v domovino in so se temprerature o?itno prepolovile. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Ni gis je pa 'puncka'ti z po?kodovano roko pi?e? ne? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 ?mego gleda na gsm "kurc kej." 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.