Slivka Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 Pa Trucker? Aja, no, ta je pa na Hru?ici... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
SpEkTr Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 a ?e nista doma?Ne ?e, mali ma precej zlatence pa je pod lu?ko ?e. Jaz pa mazdilaka mal po ac razvozim, no jutr pa ?e bemfo Sent from my SM-G920F using TapatalkKatja hvala za predloge. Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Citiraj
Scr3am Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Kako to da na Jesenicama ni McDonald's restavracije? Sent from my SM-G920F using TapatalkSej mas na usakmu vogalu siptarja s pekarno alpa kebabom a ni dost .Haha jest ?ivim 10m stran od majolke . Laufa laufa... pjancki zmer rabjo pir pa snopc ?ak Katja kaj to?n je tebi odpadlo ? Kak?na plastika podvozja ? A ni samo en plasti?n pokrov pod motorjem ? Citiraj
Carr Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Bolni?ka A si kak?no virozo od otrok pobrala Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Ploki Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 nimam mp3 playerja v avtu in nimam CD peka?a. Citiraj
Katjaa Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 A si kak?no virozo od otrok pobrala Jaz ne (trkam), moj otrok pa. Citiraj
SpEkTr Napisano 25. november, 2015 Prijavi Napisano 25. november, 2015 Uspe?no rikvercal v zarjavel kol z avtobusom Ojej, a nima? kamere, senzorjev? Sicer ni garancije da ne butne? kljub temu. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
Z M A J Napisano 25. november, 2015 Prijavi Napisano 25. november, 2015 Zaspan k zmaaaaj alpa se mav blj Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 25. november, 2015 Prijavi Napisano 25. november, 2015 Ojej, a nima? kamere, senzorjev? Sicer ni garancije da ne butne? kljub temu. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Senzorje ima sigurno... Kamero pa tudi predvidevam, da ima... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Pri gradnji AC bager odtrgal glavni dovod vode v Podlehnik,tako da bomo do jutra na suhem. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 ?e prav razumem, boste torej kmalu imeli avtocesto do Podlehnika. ?estitam! Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
mazdaman Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Ja ?e 2,5 let potem pa bo. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
SpEkTr Napisano 27. november, 2015 Prijavi Napisano 27. november, 2015 Hm, tut BMW ma sindrom nara??anja nivoja olja. ?ena se je cca 2 meseca vozila bolj na kratke relacije, takoj se je olje zvi?alo. A glej ga zlomka. Zadnji? na poti v porodni?nico sem ga po?teno pritiskal,naslednji dam pogledam, pi?e level ok. Zdej, al senzor la?e, res je da nisem gledal na ?ipki... Citiraj
Katjaa Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Spet bolni?ka.Tokrat zame... Citiraj
Jest Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Spet bolni?ka.Tokrat zame... Je bunker skodoval? Ali potep po snegu? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Pomoje vse po malem plus vrtec.Pa sm bla zimsko napravljena,ti pa napol nag:) Citiraj
Jest Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Pomoje vse po malem plus vrtec.Pa sm bla zimsko napravljena,ti pa napol nag:) Noja... ravno napol nag nisem bil ... imam pa malo vec "izolacije" pod kozo in zato se ni bilo ptorebe po bundi... Saj pred bunkerjem sem dal bundo gor... pas sem jo potem spet pospravil v avto, ko je bilo receno, da je v bunkerju bolj toplo kot zunaj ... Ko sem vas cakal pred vhodom, pa sem oblekel bundo 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Noja... ravno napol nag nisem bil ... imam pa malo vec "izolacije" pod kozo in zato se ni bilo ptorebe po bundi... Saj pred bunkerjem sem dal bundo gor... pas sem jo potem spet pospravil v avto, ko je bilo receno, da je v bunkerju bolj toplo kot zunaj ... Ko sem vas cakal pred vhodom, pa sem oblekel bundo No danes sem pa zelo vro?a...visoka vro?ina - angina:) Citiraj
Boss Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 prvi del stavka se dobro sli?i - ostalo pa precej manj 3 Citiraj
mamica Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 prvi del stavka se dobro sli?i - ostalo pa precej manj Eh, mo?ki pa?. Le na kaj bodo najprej pomislili? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
daSKAn Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Pri?el od zobarja....pa ?e na ?iht se mi ne da ve?... prav muka se je zjutraj vstajat, bo res treba najt nekaj drugega. Citiraj
Katjaa Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Eh, mo?ki pa?. Le na kaj bodo najprej pomislili??enske pa provociramo:) Citiraj
Boss Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Dvoumnost napisanega stavka je bila o?itna - hihi 1 Citiraj
Z M A J Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Naspal sem se k zmaj, ampak zdej sem ?e bl len kukr, ?e se ne bi. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.