Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 22 urami je NevLado napisal:

Odsvetujem...

lidl/hofer žeton je malenkost drugačen kot šparov in ga šparov voziček rad trajno pomalca

Se nikoli mi ga ni "pozrl" ... Je pa problem recimo v Tušu, kjer ne odklene vozička... oz. če probaš na večih, potem mogoče rata kakšnega odklenit :D  ... Pa Bauhaus ima podobno ... 

pred 18 urami je FuManchu napisal:

Jaz te žetone vse sproti zgubim😁

Zato pa imam jaz raje taksnega magnetnega... mi ga se ni ratalo izgubiti ... Uni v plasicnih nosilckih pa radi padejo ven ... 

image.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Zakaj pa ne uporabljate aplikacije na telefonu, ki vam avtomatsko odklene voziček, če ga ne vrneš na za to določeno mesto pa avtomatsko potegne s tvojega bančnega računa 50centov. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 42 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Zakaj pa ne uporabljate aplikacije na telefonu, ki vam avtomatsko odklene voziček, če ga ne vrneš na za to določeno mesto pa avtomatsko potegne s tvojega bančnega računa 50centov. 

Kje pa imajo taksne vozicke :D🤣

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Če dodaš še 50 centov, ti pa še musko špilajo ... basi in visokotonci so lepo usklajeni,

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Jest napisal:

Kje pa imajo taksne vozicke :D🤣

Ampak res. Zakaj če nas silijo da moramo imeti vse na telefonih, še aplikacijo da ne rabiš skret papirja, zakaj nebi imeli še žetone za vozičke.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal:

Se pravi lahhko kupim voziček in si ga dam pelem za 50centov ? nice

jans2.jpg

Napisano

Še to ti ni treba... plastičen žeton, dobiš zastonj.

33112_1.png

Napisano

Nismo daleč od tega da dajo sledilec na vozicek in analizirajo pot po stacuni vsakega, in na podlagi vzorcev prilagodijo ponudbo in popuste....

Za velike šoping centre to že obstaja, sledijo pa telefone priklopljene na wifi

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

In potem so se določeni usajali češ da z elektronsko vinjeto lahko sledijo tvojemu avtu in povsod, kamor se voziš. Pa na internetu moraš vsak piškotek posebej sprejet...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
Pravkar je Slivka napisal:

In potem so se določeni usajali češ da z elektronsko vinjeto lahko sledijo tvojemu avtu in povsod, kamor se voziš. Pa na internetu moraš vsak piškotek posebej sprejet...

Wifi fingerprint je ze dolgo casa metoda na trgu so pa se druge

WWW.CIO.COM

There's a fine line between tracking the behaviors of customers in your...

Slivka od kar so telefoni....te naj ne skrbi vinjeta ali karkoli drugega

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Imam doma HS8 subwoofer ... praktično nerabljen, v omari, .... prodam.  
    • Pri novejšem  metalu je  pri novejših produkcijah več basov ( nizka kasa, bas kitara  "orje pri tleh. Obstajajo parametri, ki se jih je potrebno pri produkciji in post produkciji  držati.  O tem bi lahko debatirali par ur. Eno je, kar pride iz studija, drugo pa, kakšen je tvoj okus. Če imaš vrhunsko opremo načeloma poslušaš tako, ko je na posnetku. Je pa tako, da je sto žena, dvesto sisa. Sto poslušalcev, dvesto ušes. Pridi enkrat na kavico na obalo, pa bova kako rekla o snemanjih in produkciji, ter o zvoku na splošno. 
    • Zadnja leta sem se navadil na studijske zvočnike. Yamaha HS.   Prvo mi je bilo za EDM premalo basa. Mogoče bi ga kanček več pričaral HS8 sub (določeni komadi grejo res nizko), samo je cenovno....   V službi imam Beyerdinamic DT 770 pro limited, pa za house, progresive so super. Trance še gre. Tehnaže pa ne morem gor rolat, tolko sem se z leti odvadil loudnessa. Mogoče na 10-15% jakosti, tak potihem.   Tako da te čisto razumem, da neželiš met samo basa, ker popači drugi del spektra.
    • Možakar umrl, ker ga je smrdljivi cigo napadel 😡   Pretep pred novomeškim lokalom, občan v kritičnem stanju | 24ur.com WWW.24UR.COM V Novem mestu je pred enim izmed lokalov prišlo do pretepa. Po naših informacijah gre za...  
    • Prednost dodatnega sub-a je tudi to, da lahko sproti prilagajaš, kakšno moč naj ima. Potenciometer je na dosegu roke. Načeloma je pri rocku manj basov, pri pop več. Izjema je Metallica, kjer snemajo bas dokaj poudarjeno.   Recimo:  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.